Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MY tak jeszcze nie szalejemy,robie po cichu zakupy dla dzidzi ale moj mąż woli poczekac,nie spieszyc sie,bardzo sie boi ,wierzy chyba w te zabobony,moze dlatego ,że bardzo długo staralismy sie o tą ciąze a na początku jeszcze miałam problemy

Pa Pa Karolcia 😘

• Mamusia
MÓj mąż też tak woli jeszcze na wszelki wypadek nic nie kupować, mówi mi, że jeszcze mamy czas. Ja jednak wole powoli gromadzić różne rzeczy , póki jestem w stanie. Niewiem jak będe znosić lato, upały, czy wkońcu nie wyląduje w szpitalu tak jak mnie moja ginka straszy...
Wyprawke dla córki tak robiliśmy w ostatniej chwili i wcale nie było fajnie i przyjemnie...

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
a najbardziej nie lubię słuchać mojej babci,która powiedziała,że nie powinnam dużo jeść,bo dziecko będe mieć małe,co za bezsens,albo nie powinno się jeść lodów,bo urodzi się sopelka:laugh: 🤪 :laugh: 🤪 :laugh:

... nosić korali albo łańcuszków, bo pępowina się wokół szyjki dziecka zawinie,... piec placków, bo ciężarnej i tak zakalec wyjdzie...

co jeszcze znacie?

• Mamusia
Monia27 napisał:
No tak mówia starsze kobiety jak widza jakąś otyłą ciężarna ,że "dziecko zjadła" 🤢 Będą chyba o mnie tak mówic:P a co do lodów ,przed ciążą nie przepadałam,ale za to teraz to mniammmmmmmm 🤪

ja też uwielbiam lody,ale tak samo jak przed ciążą,co dwa tygodnie chodzimy na pyszne lodziki włoskie:P

• Mamusia
Dziewczynyki kochane ja znikam,wzięłam się w garść i będe sprzatać tak jak to sobie obiecałam 🙃 zajrze jak się obrobię 🙂Miłego dzionka! 🙂 [img size=101]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/usta.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
just4friends napisał:
wpadłam w sumie tylko sie przywitac spadam na zakupy rano nawet nie włanczałam komputera bo bym znowu nic nie zrobiła a juz tu wszystko wymagało sprzatania 🙂 🙂

Skąd ja to znam 🙂

Monia świetny pomysł z tym kołem, tylko czy kupisz na allegro?