Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolina80 napisał:
a co ogladasz teraz??
Ja na "2" KOCHAM CIE POLSKO!!!-polubiłam ten program 🙂

wyłaczyłam telewizor,narazie przegladam desery:P
desery toffi [img size=220]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ciasto_toffi__24_x__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
niestety nie widac tego pysznego deseru lodowego z truskawkami 😞
ale jeszcze to znalazłam i koniec ogladania 🙃 [img size=270]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/lody.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
no słodko 🙂
a ja wczoraj juz w lozku jak lezalam...kombinowałam, jak uwiecznic brzuszek , gdy bede tak w 8 miesiacu...i narazie wymysliłam...jedno ujecie...ale jeszcze mojemu domowemu fotografowi nie powiedziałam...
wiem, ze chce mi cos zrobic, ale ciekawe co...
jak urodziłam malego to widziąłam w necie zdjecia dziewczyny...super uwieczniona ciaza...chce tez spróbować 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Karolcia chcemy też kupić,ale nie teraz czujnik oddechu dla maleństwa ,żeby w razie co mnie budził w nocy..
słyszałaś o czymś takim ,chce teraz tego poszukac na allgero i zobaczyc cene

Aniu słyszałam. Ja nie korzystałam, bo i tak co chwilke wstawałam na poczatku i sluchałam czy oddycha...a pózniej juz spal z nami 🙂
Jednak znam dwa przypadki, gdzie taki czujnik uratował zycie dziecku.
Ja nawet mam od kogo pozyczyc jak co 🙂

• Mamusia
Karolina80 napisał:
no słodko 🙂
a ja wczoraj juz w lozku jak lezalam...kombinowałam, jak uwiecznic brzuszek , gdy bede tak w 8 miesiacu...i narazie wymysliłam...jedno ujecie...ale jeszcze mojemu domowemu fotografowi nie powiedziałam...
wiem, ze chce mi cos zrobic, ale ciekawe co...
jak urodziłam malego to widziąłam w necie zdjecia dziewczyny...super uwieczniona ciaza...chce tez spróbować 🙂

fajnie i ciekawie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Karolcia właśnie ja nasłuchałam się różnych rzeczy na ten temat i wole być ostrożna,człowiek jest tylko człowiekiem,a takie maleństwo na poczatku będzie się uczyło oddychać samodzielnie,bezdechy przerażają mnie..a tak będe spokojniejsza 🙂

• Mamusia
Karolina80 napisał:
hehe a ja Ci powiem, że dopiero od kilku dni mam takie jazdy na słodkie...nawet kawke zaczelam pić...a tak prez te 4 miesiace wstret miałam......

ja to kawy nie lubię,przed ciążą nie piłam i teraz nie pije,w życiu może z 10 razy napiłam się ze śmietanką i cukrem,albo cappucino..

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Karolina80 napisał:
hehe a ja Ci powiem, że dopiero od kilku dni mam takie jazdy na słodkie...nawet kawke zaczelam pić...a tak prez te 4 miesiace wstret miałam......

ja to kawy nie lubię,przed ciążą nie piłam i teraz nie pije,w życiu może z 10 razy napiłam się ze śmietanką i cukrem,albo cappucino..

widzisz, jaka zdrowa mamusia z Ciebie, tylko pozazdroscic...
ja w pracy to 5-6 potrafiłam wypić/rozpuszczalnych/ a w kazdej ciazy wstret miałam 🙂