Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hello wiedzmy moje kochane!

moj maz jak pies z lancucha spuszczony ..pooooszedl! i jest 8.30 a jego nie ma:P cwaniaczek 😎 nie bede dzwonic,bo jeszcze go obudze. szkoda tylko,ze nie wrocil spac do domu- jest przeciez goscinny i tam duze wyro, ale chyba nie byl w stanie 🙃 napisze wam pozniej o ktorej zawital.
faceci!

my nocka super, papu ok 4.30 i lulu az do teraz, jeszcze spi ale juz kupki robi wiec zaraz bedzie" mama przebierz" :laugh:

sabincia udanego dnia! ja zauwazylam ,ze moje stopy opaliły sie na sandała:laugh: i mam bialy pasek! a mały jakos nie jest opalony ale ja nie wychodze w slonce i moze dlatego.

milego dnia laleczki, wpadne jak bede przelotem, bo dzis do lasu jedziemy. kupilam takie plasterki anty komary itd i nakleja sie to na ubranie czy wozek dziecka! zobaczymy czy beda dzialac.
buziaki!

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ, WIEDZMY I WIEDZMIATKA 😘

KASIU, JASIEK MIAL 16 TYGODNI. NAJPIERW SOCZKI I JAK BYLO OK TO POTAM JABLKO, MARCHEWKA A TERAZ TO JUZ WSZYSTKO CO MOZNA 🙂 I JUZ SOBIE WYROBIL SMAKA I NP NIE LUBI JABLKA A UWIELBIA BANANY I SLIWKI WEGIERKI 😉

ZOLTRI, POWIEDZ MI KOCHANA JAK WYCHODZISZ Z BATERAMI DO 'DZIWEK'????? BO MUSZE DZIS PODJAC DECYZJE ODNOSNIE ZAKUPU TEJ HUSTAWKI TYLKO KUZWA NIE UMIEM SIE ZDECYDOWAC 😠

NIEBO, KOCHANA JESTESMY CALY TYDZIEN W DOMU, TYLKO MOJA BARTEK PRACUJE DO 15 STEJ KAZDEGO DNIA OD PON. DO PIATKU,TAKZE CZEKAM NA WAS Z OTWARTYMI DRZWIAMI 😘 😘 KIEDY WAM PASUJE.

ANULKA, SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA DLA TWOJEJ STARSZEJ KSIEZNICZKI, ZDROWKA I POMYSLNOSCI I SPELNIENIA MARZEN OCZYWISCIE 😘

BICHITO, SUPER , ZE WROCILAS 😘
Z FACETAMI TO TAK JUZ JEST 😠 TO SA MIEKKIE KONDONY JAK MOWI PREZESOWA I GDYBY NIE MY KOBIETY TEN SWIAT BY SIE CHYBA ZAWALIL ..

🤪 BEATKO, TO NIEZLE PRZYSZALAL TEN TWOJ 😉) NO ALE TY JESTES ROZSADNA ZONKA, JA TO JUZ BYM PEWNIE TARABANILA DO NIEGO I ZJEBKE JUZ DALA ☺️

• Mamusia
Aniu bede rozmawiac z mezem kiedy, bo on teraz ma kongo 🤨 a jakbysmy jechali to na noc zostajemy gdzies w jakims hotelu czy pensjonacie, u Was tam tego od groma przeciez 🙂
oczywiscie wczesniej powiem kiedy 🙂 aaa i powiedz mi na jakim etapie jest teraz Kubus tzn co go interesuje 🙂 wiesz jakis drobiazg musi ciotka miec dla swojego przystojniaczka 🙂

dzwonic nie bede ani afery krecic ,bo on ciagle sie małym zajmuje albo pracuje wiec sie chłopu nalezy 🙂

• Mamusia
odezwal sie moj slubny, zyje:laugh: i zdycha na kanapie 🙂 oczywiscie nie sam tylko ze swoim kompanem od libacji 🙂 ostatnio jak ich odbieralam to trzymali sie znaku drogowego,bo stac nie mogli 🙂 ale to bylo zima jak bylam w ciazy wiec dawno..

Aniu ja tez jeszcze nie kupilam hustawki ale kupie- kupie takie specjalne baterie -akumulatorki plus ladowarke do nich- wydatek nie jest duzy a bedziesz tylko ladowac baterie a nie kupowac nowe 🙂) prezesowa mysli 😎

• Mamusia
hej babeczki;0

my weekendujemy u taty,a dzisiaj imprezka więc mam mase roboty,jedna sałatka już prawie skończona,szaszłyczki też już przyszykowane,jeszcze tylko dwie sałatki.

mała u taty śpi mi jak anioł wczoraj od 22 do 6.30:P

niebo ty to jesteś kochana żona ja już bym mojego zatłukła:P :laugh:

Anula dziękujemy za życzenia 😘

co do huśtawki to tam np do mojej wchodzą 4 baterie R14 i narazie nie spotkałam takich akumulatorków,ale jak kupiłam te baterie jak huśtawka przyszła to dzisiaj mi służą,jakiejś lepszej firmy wzięłam alkaiczne chyba po 7zł za sztukę.

postaram się potem jeszcze wpaść jak mi czas pozwoli,bo muszę jeszcze posprzątać itp całuski miłego dnia 😘 😘

kwiatuszek dla wyrozumiałej żonki 😘

• Mamusia
hej laseczki

Moja Olcia już nad morzem 🙂 Wczoraj odwieźliśmy ją na dworze autobusowy i pojechała z dziadkami i kuzynem a ja na szczęście się nie poryczałam pierwszy raz jak ją żegnałam 2 lata temu to ryczałam jak bóbr 🙂
Zadzwoniła mi o 8 że już są na miejscu, pewno teraz siedzą na plaży 😞 pojechała bym do gdańska 🙂 uwielbiam tam jeździć i nie wiem czy Beacia mówi coś ci określenie "budy" koło molo? Tam spędziliśmy z Radkiem kupe cudownych chwil, ale mamy tam bliskich znajomych więc za rok chyba pojedziemy.

Ja siedze sama w domu z Małgosią więc teraz jak nie ma Oli to nie ma nawet do kogo się odezwać. na polku upał a my w remizie siedzimy 😠 no ale taki nasz los.

Beacia ja Oli podawałam już zupki i socvzki od 3 miesiąca zaraz jak skończyła więc u małgosi też tak spróbuję. A żonka jesteś kochana no ale jak mąż kochany to należy mu się odreagowanie 🙂 Bukiecik dla ciebie.

• Mamusia
witajcie kobitki!!

ja tylko na chwilke, bo mam strasznego marudee dzisiaj 😞 własnie spi mi na rekach i co chwile sie budzi z płaczem 😞 nie mam pojecia co mu jest 🤨

witaj bichito!!ciesze sie ze o nas nie zapomniałas 🙂 super ze Sophia tak pieknie rośnie, a Mariano sie nie przejmuj-przejdzie mu!niestety dla facetów ta nowa sytuacja tez jest ciezka i z reguły przerasta ich mozliwosci 🙂bedzie dobrze!!

no niebo!to mezulek zaszalał 🙂)no cóż, tez uwazam ze mu sie nalezało 🙂nie opic syna to byłby grzech hehe

a Jas ma dzis 2 miesiace 🙂 i jest coraz fajnieszy poza chwilami marudzenia oczywiscie 🙂)

kfiat dla bichito 🙂za powrót do wiedzm 🙂)

• Mamusia
radziu ja tez w domu dzis siedze 😞 upal u nas wiec Olcia sie cieszy na plazy! budy sa w brzeznie , wiem o co chodzi 🙂 kilka dobrych lat temu w letnie noce "podpisywalam" codziennie liste :evil: :evil: :evil: ale wtedy mialam zdrowie :laugh:
kurcze a sa zupki od 3ego m-ca?? co kupowalas?

• Mamusia
CZeść laseczki, ja też na momencik.

UUUUU pozpzdroszcze Olci morza, chętnie poleżała bym bykiem na plaży 😎 też siedzimy mimo upału na razie w domku ale czekam tylko na meżulka i sie ulatniamy z domku. U nas w mieścinie zaczęło się świetowanie. Dziś gra PAPA D. jutro T.LOVE a że to wprost za moim blokiem i ze moje mieszkanie to zawsze przystań dla rodzinki musze ulotnić sie z domku na dwa dni 😉

Beatka jesteś wielka, jakby to powiedział mój chopek 🙂

A ja juz Kubusiowi zaaplikowałam soczek z malinek, baaaaardzo mu smakuje, spróbował startego jabuszka ale to coś nie za bardzo mu wchodzi, ale za to przetate poziomeczki babci Kubuś pokochał. Tak patrzyła za słoikiem jak go chowałam jakbym mu krzywde robiła. Teraz leży i tylko słysze grzechoczące zabawki i jego "agu".

• Mamusia
niebo napisał:
a poziomki nie sa tak jak truskawki- UCZULAJACE????

przeczytałam na necie że poziomki sa silnymi alergenami 😞 ale spróbowac można

nie bój się ja Oli nie karmiłam książkowo sama na oko jak widze że się prawidłowo rozwija, kupki robi normalnie i nie ma kolek to wprowadzam 🙂

• Mamusia
Hej Radziu podam CI przepis na poziomeczki jak mam wróci z pracy bo to babcia zaserwowała wnukowi poziomeczki. Ni niby to silne alergeny, ale np jak jeszcze karmiłam cały czas jadłam świeże truskawy i poziomy i nic nie było małemu, więc nie bałam sie spróbować. A poza tym jak sie nie spróbuje to się nie wie 🙂