Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski
miałam dziś strasznie popieprzony dzien i jutro juz jadę na Balice po męza więc tez mnie nie bedzie ,odezwę sie pewnie dopiero po chrzcinach 😞

Odebrałam dzis Olivki wyniki i wszystkie są dobre 🙂 🙂 🙂 nareszccie!

Zosiu
widac postepy ,to napawa entuzjazmem i bedzie ci juz łatwiej ćwiczyć ,wiedziałam ,ze bedzie dobrze!!! 😎 buziaczki dla kamilci 😘 😘 😘

niebo
ten twój książe to ma dupcie i ty też zresztą ,ale alwaysów też nie lubię bo są gumowe,zresztą wcześniej tylko na tamponach jechałam a papmersy my uzyawmy od tygodnia dopiero dwójek,i hugisów tez nie lubie bo Olivka ma zawsze gumkę odbitą na nóżkach a wcale nie jest gruba,ale sama spróbuj 🙃

Radziu
trzymaj sie !dobrze ,ze już ze soba rozmawiacie ale niech zgadne :Ty pierwsza wyciągnęłaś rękę??? 🙂

Anulka
bedziesz w szczyrku czy nie??? 🥴

• Mamusia
Aha
Sabinka w pniedziałek z samego ranka wysyłam ci butki i napisszę ci numer tel. to jak dojdą zaraz do mnie zadzwoń 🙂

Bede teraz mało na forum bo jedziemy gdzieś z mężem ale nie wiem gdzie bo to niespodzianka -juto mamy 4 rocznice ślubu,więc on nie chce mi powiedzieć wyjeżdzamy od razu w ponioedziałek i do piątku do szczyrku dotrzemy dpiero; ale może gdzieś mi się uda dopaść jakiegoś kompa:P

kwiatuszek dla kamilki i ide juz spać bo musze wczesnie wyjechać a zaraz pewnie sie tez mój cycuś obudzi 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

PA!DZIEWCZYNKI-ŻYCZĘ MIŁEGO WEEKENDU!

• Mamusia
ANULA RÓŻU NIE UŻYWAM I NIGDY NIE UŻYWAŁAM 🙂

GOSIA ALE MACIE SUPER,W TAKIM RAZIE MIŁEGO WYPOCZYNKU I BAWCIE SIĘ DOBRZE 😘 😘 A OLIVKA SUPER ZDROWA BABECZKA NASZCZĘŚCIE 🙃 ZE SZCZYRKIEM JESZCZE NIE WIEM 🤢

JA TEŻ SIĘ KŁADĘ 🙂

WŁAŚNIE DO MNIE TATUŚ ZADZWONIŁ ZE STANÓW,ŻE KUPILI MAŁEJ SUPER MEGA GRUBY KOMBINEZON NA ZIMĘ:P KOLEJNY WYDATEK Z GŁOWY:laugh: A DZISIAJ TEŻ PRZYSZEDŁ OD MAMY PLECKA DLA JESSI Z BARBIE OCZYWIŚCIE RÓŻOWY,ŚLICZNY.JA TO MAM DOBRZE Z TYMI RODZICAMI HEHE FAJNIE BYĆ JEDYNACZKĄ:P :P :P POD TYM WZGLĘDEM

• Mamusia
moj dzien znow zabiegany:P:P

kupilam mate za 150 nowke nawet nie wiem czy juz pisalam raiforest bo z dziwkami trzeba trzymac:P:P

oraz bujaczek:P:P:P

Niebus tez mialam odparzenia zawsze straszne od alwaysow ale moj maly na huggisach lecial,,lubialam bo mialy kubusia z przodu hehehe huggisy newborn 1 2 i 3 wyprobowalam ale sie przezucilam na pamers z aloesem i super o niebo lepsze od new born no i zapewne chyba tutaj tez tansze Radzia tak samo je stosuje:P:P

jutro fryzjer zobacyzmy jak wyjdzie a przed kosciol zalatwainie formalnosci:P

• Mamusia
hej laski

na działce dzisiaj nic nie porobiliśmy bo padało 😠 ale zostawiłam małą z Radkiem od 18 do 20 i pojechałam do kumpeli na ploty 🙂

a nie pisałam wam moja niunia je już od dwóch dni deserek jabłuszko 🙂 i bardzo je lubi jak zamykam słoiczek to aż ręce zaciska i jęzorek ma na brodzie:laugh:

Gocha jedź powoli i ostrożnie i korzystaj z wyjazdu z mężem może liczy na smaczne kakao 🙂

Buziaczki, śpijcie dobrze 😘

• Mamusia
dzien doberek
korzystajac ,ze niunka jeszcze śpi ,to wlazłam na brzuszek i tak szybciutko bo zaraz wyjeżdzam

kakao bedzie napewno ale po 7 dniach bo dopiero zaczęłam piguły:P
Radziu
to u ciebie dzis pewnie tez było skoro macie zawieszenie broni 😉

pogoda w BB pod psem ale do jazdy dobra bo nie za goraco 😎
spadam juz naprawde budzic dziecko bo nie chce ,zeby mężuś czekał 😉
ppapapapapapapapapa

kwiatuszek dla Radzi 😘

rózu tez nie uzywam bo mam oriyginalne wypieki na policzkach 🤪

• Mamusia
hej laski!
my po pierwszej nocy z huggiesami. jest bardzo dobrze- pupcia rozowa,maly przespal cala noc w jednej,bo od 22 do 7 spal wiec go nie budzilam,po zdjeciu pieluchy nie ma odcisniec zadnych i dzis caly dzien testujemy huggiesy. podobaja mi sie,bo sa wysokie a mały ma tendencje do kupek na pleckach i czesto az ubranka wysoko byly zabrudzone.

UWAGA!!
MAM DO SPRZEDANIA PAMPERS 2 NEW BABY, OK.60SZT, MUSZE POLICZYC. PO 50GR ZA SZT. JAK ZADNA Z WAS NIE CHCE TO NA ALLEGRO WYSTAWIE ALE NAJPIERW WAS PYTAM. :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Witajcie kochane .
Po pierwsze Zosiu naprawdę gorąco kibicuje Kamilce i Tobie, wiem ze takie chwile dodaja sił i energi do dalszego działania.
Goś zadzwonimy napewno- wczoraj kupiłam niuni kapelusik do tej sukieny po chrzcie pożyczamy kiecke koleżance co bedzie kupowac nie opłaca sie kupowac na raz. Radziu to super ze sie dogadujecie.
Ciekawe co u Veliny bo dawno jej nie było. 🤔
Kwiatulec dla Jasia.

• Mamusia
OOO NIKOGO NIE MA... BUZIAKI DLA HANECZKI 😘 😘 😘 😘

I DLA INNYCH DZIECIACZKOW 😘 😘 😘 😘

MY DZIS ZNOW POZA DOMEM,BEDE POZNIEJ...

ANIU JESZCZE NIE WIEM CO Z WYJAZDEM, WSZYSTKO WISI W POWIETRZU! MOJ MAZ MOWI,ZE ON Z PRACA JEST JAK KURWA- CZEKA NA TELEFON 😎 I DLATEGO CIALE NIE WIEMY.

• Mamusia
HEJ MAMUŚKI 🙂

JA OGARNIAM CHATKĘ,PRZEBIERAŁAM POŚCIEL,JESSICĘ ZABRAŁA TEŚCIOWA DO SIEBIE,A MY Z MAŁĄ WALCZYMY 🙂

HEHE NIEBO JA PODZIĘKUJĘ ZA PIELUSZKI:P

ZOLTRI JAK SIĘ UMAWIAMY BO DZISIAJ JUŻ CZWARTEK 🥴 WIĘC MUSIMY SIĘ DOGADAĆ 🙂 ???

MY WCZORAJ PLIŚMY KAKAO,ALE KRÓTKO CHYBA MĘŻUŚ STRACIŁ KONDYCJĘ:laugh: :laugh: :laugh:

DO VELINY PISAŁAM NA NK,TO MI ODPISAŁA,ŻE MAJĄ ZAPIERNICZ BO TA PRZEPROWADZKA ITP ITD,I MAMA JESZCZE U NIEJ BYŁA,ALE WSZYSTKO U NICH OK,MAŁA ZDROWO ROŚNIE 🙂

MUSZĘ SPADAĆ BO SYRENA WYJE:P

• Mamusia
hej laski

ja już chałpke ogarnęłam obiad nastwiony i czekam na kumpele ma przyjść na kawkę

Gocha u nas z kakao nici bo jeszcze tak bardzo blisko nie jesteśmy wiesz 2 miechy milczenia robią swoje 🙂

Beatko ja za pieluszki też dziękuję bo my już na trójkach jedziemy 🙂

• Mamusia
RADZIA A TY NIE WIESZ,ŻE KAKAO JEST NAJLEPSZYM SPOSOBEM POGODZENIA,A MOŻE TWÓJ ZA BARDZO NAGROMADZIŁ DLATEGO TAKI NERWOWY CAŁY CZAS:P :laugh:

DO MNIE MA TEŻ KOLEŻANKA WPAŚĆ POPOŁUDNIU 🙂

JUŻ TEŻ POSPRZĄTAŁAM I ZARAZ MUSZĘ LECIĘ NA JAKIEŚ ZAKUPKI,BO W LODÓWCE TYLKO KOLBY KUKURYDZY:P :laugh:

• Mamusia
Cześć laseczki!

Radzia trzymamy kciuki! Młody zmądrzeje!!!

Gosia szerokości na drodze!!! Jedźcie ostrożnie i miłego wypoczybku Wam zycze! Mnie czeka 30,08 pierwsza rocznica śluu. ciekawe czy mój coś wymyśli bo w przeciwieństwie do mnie nie jest romantykiem!!! A szkodka 😞

My też ostatnio pilismy kakałko, i kondycja meżulka lepsza niż kiedykolwiek. Teraz gorzej z moją :/

To super niebo że haggisy poskutkowały. Tak trzymać!

U nas wyszło słoneczko to zaraz zmykamy na spacerek! Buzinki dla Was! I trzymać kciuki żeby koleczki nie wróciły

• Mamusia
MY WŁAŚNIE PO SPACERKU I ZAKUPACH I ZARAZ MA PRZYJŚĆ KOLEŻANKA,NA OBIAD PIZZE ZAMÓWIŁAM BO MI SIĘ NIC NIE CHCIAŁO ROBIĆ I JESZCZE MAM PIEROGI RUSKIE:P :P

RENI JA MOJEMU KUPIŁAM NA PIERWSZĄ ROCZNICĘ ZEGAREK FESTINY A ON MI ZŁOTE KOŁA 🙂I POTEM KOLACYJKA I SEKSIK HEHE,BO JESSI SPRZEDALIŚMY DO BABCI,ALE BEZ SZALEŃSTW BO JUŻ BYŁAM W CIĄŻY 🙂POSTANOWILIŚMY SOBIE TAK ZASZALEĆ I ZROBIĆ DROŻSZE PREZENTY,BO WIEDZIELIŚMY,ŻE JAK SIĘ MALUTKA URODZI TO BĘDZIE GORZEJ Z KASĄ 🙂

• Mamusia
Hmm mówisz zegareczke, dobra rzecz i nie głupi pomysł.

Mój w ramach romantyzmu kupił mi na urodzenie Kubusia śliczny złoty łańcuszek i medalik więc na złote koła nie licze tym razem 🙂 ale teraz ja musze coś postawić 🙂

Zmykam na spacerek z kawką. Do wieczorka

• Mamusia
Hmm mówisz zegareczke, dobra rzecz i nie głupi pomysł.

Mój w ramach romantyzmu kupił mi na urodzenie Kubusia śliczny złoty łańcuszek i medalik więc na złote koła nie licze tym razem 🙂 ale teraz ja musze coś postawić 🙂

Zmykam na spacerek z kawką. Do wieczorka

• Mamusia
hej dziewuchy 🙂

miałam problem z napisaniem postu 😠 😠 ciągle brzuszek mi sie zawieszał 😞

niebo!to dobrze ze huggisy działaja, trzeba próbowac wszystkiego 🙂 ja za pieluchy równiez dziekuje, bo jade juz na trójkach 🙂 miałam barszo inteligentnych gosci hehe bo dostałam 4 mega paki pampersów i jedna mega pake huggisów wszystkie trójki 🙂)i narazie nie musimy nic kupowac 🤪

a my dzisiaj mielismy pierwsze kakao i powiem ze było jakos dziwnie, czułam sie nieswojo 😞 oddajcie mi moja dziurke!!!!! 😞

reni ja równiez uwazam ze zegarek to bedzie udany zakup 🙂i nie narzekaj na chłopa, bo ja od mojego to na narodziny nic nie dostałam a mówił ze taki romantyk z niego, ech zycie pokazało 🤨

• Mamusia
Nie narzekam nie narzekam, czasem kazdy musi pomarudzic troszeczke 🙂

My już po spacerku, prawie że biedu bo w drodze powortej widziałam tylko jak góry deszczem zachodzą a dostałam powera to w tamtą stronę szłam dosć szybko 1,15 a spowrotem wręcz przybiegłam w pół godzinki.

Pędze na allegro szukać zegarka 🙂 i chwile powisze na brzuszku.