Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiesz to wersja dwa w jednym 🙂 siedze sobie sama bo męzulo w pracy popijam likierek bo jakoś mnie naszła ochota i już widze dwa w jednym. Oj słaba kondycha :laugh: w Szczyrku pierwsza wymiękne :laugh: :laugh: :laugh: ale podobno najepiej kakałko smakuje po alkoholu :laugh: :laugh: :laugh:

Też buszuje po alegro, chce małemu wylicytować hustaweczke z fisher price 🙂 bo jak dla mnie 400 zł za hustawe to ciut dużo 🤢

• Mamusia
HELLO:**

U NAS SPOKOJNIE,MALY POCWICZYL NAWET LADNIE NA REHABILITACJI, PRZYSZLA DZIS HUSTAWKA, JEST FAJNA, MATERAIAL MILY W DOTYKU, JUTRO TESTUJEMY 🙂 WCIAZ CZEKAM NA TA MATE RAINFOREST, ZOLTRI, A TEAZ BRALAS TA GRAJACA? BO JAK ZA 150 JA MASZ TO JA LADNIE PRZEPLACILAM 😮

BAETKO, TO JA WCIAZ CZEKAM NA WIESCI 🙂

ANULA, A TY NIE SWIRUJ! VANESSKA BEDZIE DZWIGAC GLOWKE! SAMA WIESZ JAK TE DZIECI Z DNIA NA DZIEN ROBIA NOWE RZECZY BO TAK SZYBKO SIE ROZWIJAJA, KAZDY BOBO ROBI TO W ODPOWIEDNIM DLA SIEBIE CZASIE. NIE MARTW SIE !

• Mamusia
Anulka - może w złych porach ją kładziesz- moja super podnosi ale tylko jak jest wypoczęta... zresztą Vanesska na pewno Cię zaskoczy zaraz sprawnością ślicznotka 🙂
a ja byłam u fryzjerki dziś i dalej wyglądam brzydko 😞, a dzieciak chociaż został z trzema ciotkami i był najedzony nie poszedł spać i podczas gdy ja miło spędzałam czas Rozalka trenowała gardełko :/ holender pierwszy raz zostawiłam ją z kimś na godzinę i taka klapa. A teraz śpi.
Jeszcze mnie Grześ wkurzył i to zaocznie - bo przecież ja jestem u moich rodziców a on w Krakowie ale pare minut minęło i zadzwonił p[przeprosić...świnia, zostajemy na wakacjach jeszcze tydzień - co najmniej! zresztą póki dzieciaki są jeszcze w doimu to porobimy uszka na chrzciny hihi nie to że taka obrażalska jestem

Niebo my używamy haggisów i nie narzekam - Rozalce często je zmieniam i w sumie wiem kiedy ma mokro dzięki temu że czuć to wtedy 😉

A nasze pierwsze kakao było inne ale znośne, a drugie było niemiłe i jeszcze zaraz po nim dostałam miesiączki i już mi przeszła ochota 😠
trzymajcie się cieplutko

• Mamusia
hehehe, ten likierek Reni 🙂 w sumie to masz fajowo,ze sobie trenujesz 🙂

bhrka ja jestem ladna w dzien fryzjera, pozniej sama juz sie nie uczesze i moj maz mowi,ze fortune w jeden dzien przepuszczam:P a moj jak go pierwszy raz na pol godziny zostawilam mamie (pojechalam na myjnie auto doprowadzic do wygladu) to wyl po 5 min i szybko wracalam. teraz juz jest lepiej,bo gada a nie placze tak czesto, dwa dni juz jest super wiec przeszedl nastepny skok rozwojowy.ufff

Anulka nie martw sie ,ze nie trzyma. moj jest silny i tak trzyma juz dawno glowke, najlepiej trenuj z nia przed jedzeniem i jak jest rozbudzona. na kazdego dzieciaczka przychodzi czas! i Vaneska ma swoj wiec cierpliwie czekaj i trenuj!

moj Tymus dzis skonczyl 2 miesiace i z tej okazji kupilam łuk do wozka tinylove najdrozszy jaki byl w sklepie hihi.
o ten:
http://www.allegro.pl/item706205854_tiny_love_muzyczny_luk_natura_wys_gratis.html

polozylam Tymka w lezaczku i powiesilam luk a maly zaczal nozkami i raczkami machac, ten luk zaczal szelescic a maly gadal i sie cieszyl. maz az sie zdziwil i stwierdzil,ze to bardzo dobrze wydana kasa ,bo bedzie sie rozwijal 🙂

• Mamusia
hej,ja dopiero wstałam:P mała robiła pobudki o 4.30 i o 7 🙂 wogóle mała żmijka mi wczoraj jadła co 2,5-3 godziny 😠 w dzień,myślałam,że zwariuję 🙃

Niebo ten łuk jest rewelacja,też mi się strasznie podoba,ale drogi.wogóle te zabawki to ceny z kosmosu,mówię już o tych firmowych

my dzisiaj nic nie mamy w planach,ale ładna pogoda więc pewnie się szwędacz włączy:P ale najpierw kapuśniaczek na golonie muszę zrobić bo tak mi się zachciało:P

całuski i kwiatulec dla Tymka 😘 😘 😘

• Mamusia
niebuś wiem właśnie,że nie można mieć wszystkiego:P niestety 😞 nad tą huśtawką też długo myślałam,ale wkońcu wymyśliłam,że i tak za jakieś 150zł ją sprzedam,no i jeszcze zarobię hehe bo huśtawkę babcia sponsorowała:P :laugh:

i takie zabaweczki też potem właśnie można posprzedawać 🙂bo widzę,że dużo ludzi kupuje używane 🙂

• Mamusia
no w sumie niebo masz rację,że się może przydać przecież Wam dla drugiego 🙂ja też mam po Jessice niektóre rzeczy które sobie zostawię,np kupiłam jej w tamtym roku śniegowce adidasa i są superowe a nic nie zniszczone więc takie rzeczy sobie pozostawiam,bo to raczej z mody nie wyjdzie 🙂

• Mamusia
moj maly rozpieszczany ze jak kuzynka go bierze to o mamie chyba zapomina hehehe nawet nie zaplacze prawie caly dzien...za cyckiem chyba juz nie teskni a mi je troszke rozsadza dalej....

anulka nie ma sprawy napisz na szkocki a ja dzis kupie starter to odp z polskiego:P:P:P

buziole:P