Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

🙂 czesc mamusie eee

jestem po parapetowce dla rodziny...bylo super,troszke sie nasmialam a Nadinka spisala sie wzorowo-spala wtedy kiedy miala-kiedy mialam pelno pracy a jak juz odetchnela budzila sie...moj maz spial sie wzorowo bo wszystko przyrzadzil sam nooo moze poza 2 salatkami:P poza tym dzisiaj mamy parapetowke dla znajomych...i az sie boje pomysle co bedzie wczoarj poszlo 11 butelek wodki...dzisiaj juz nie bede liczyla 🤪 starch sie bac!!!

znowu tak na szybkiego wparowalam,zeby napisac co tam u mnie i zameldowac sie,ze o Was mysle i pamietam kochane moje wiedzmy 😘

CHIALAM WAM NAPISAC,ZE DZISIAJ SIE WZRUSZYLAM-POPLAKALAM SIE ...POLOZYLAM MALA NA ATE I LADNIE WZIELA GLOWKE DO GORY ZACZELA SIE USMIECHAC I...GAWORZYC!!!!POWIEDZIALA LLLL I AAA I EEEE I DOPROWDZILA MNIE DO LEZ....JESTEM SZCZESLIWA ZE HEJJJJ

mamnadzieje,ze u Was wszystko okej i pociechy zdrowe lece do malej buziaki kochne moja

• Mamusia
hej dziewczynki!!

Kathy to widze że miałaś udaną imprezke a Nadinka potrafii sie kulturalnie bawić hehehe

Anulka ja też mam ok 250 km do szczyrku ale postanowiłam że bede i już! jak już mąż sie zgodził to napewno z tego nie zrezygnuje. Pozatym to bedzie jedyny wypad w te wakacje,wiec choćby nawet dlatego jade aby sie troche odstresować 🙂

Jutro prawdopodobnie jedziemy w gości, chyba że bezie gorąco jak w piekarniku, wtedy sie zastanowimy bo nie chcemy męczyć Jasia w taki upał.

• Mamusia
Zoltri Ty bidulko 😞 to zatrucie pokarmowe czy grypa jelitowa??
spróbuj zjeść czarne jagody, albo troche gorzkiej czekolady, taka mała ilość nie powinna zaszkodzić małemu 😞
mam nadzieje, że Ethankowi nic nie bedzie, wszakże przez cycusia dostaje od Ciebie przeciwciała, wiec wszystko powinno być oki.

no i kochana pamietaj że do Pławnej też masz zaproszenie 🙂)

• Mamusia
hej kobietki! Anulka jak tak z czystej sympatii napisalam, sama mieszkalam kiedys na kupie i moj maz tez wiec doskonale wiemy jak to jest!

Kathy moj juz gada non stop, az sie boje co bedzie jak zacznie slowa skladac 🙃 ale to sa piekne chwile! a jak sie moja mama poplakala gdy mowila do tymka a on jej odpowiadal! szok!

maz usypia małego...ten sie objadl i zasnac nie moze 🤢

Anulka ty małpo jedz do szczyrku! nie pozałujesz! ciagle siedzisz w domu, a twoj praca praca ...i jemu sie nalezy.

zoltri biedna jestes! co zjadlas???

• Mamusia
hej ammuśki

ja oczywiście wpadam w biegu 🙂
teraz nadrabiam zaległości w gadaniu z Radkiem ale nad kakałkiem nawet jeszcze nie myslę to samo przyjdzie
dzisiaj obgadalismy chrzciny małgosi, pojeździliśmy pooglądać domki,by;iśmy u moich rodziców a jutro jedziemy na działkę i do chrzestnej Małgosi

co do Szczyrku to będzie nas spora ekipka, a info dla Zosi i XXXXXXX będzie szczegółowe we wtorek 🙂 wtedy będę wiedziała dokładnie co i jak 🙂

Anula z główka miałam to samo moja nie podnosiła ale położyłam ją na przenośmy przewijak z ikei taki pompowany i podniosła główkę bo telewizora nie widziała 🙂 teraz podnosi ale tylko na nim leń 🙂 a dzisiaj przewróciła się z plecków na brzuszek, ale była radocha 🙂

bichito- moja też tak robiła przy karmieniu jak miała problemy z kupką i to moim zdaniem jest powodem do takiego jej zachowania

zmykam laski do męża 🙂

• Mamusia
ZIOLTRI, BIDULKO 😞 KFFIATULEC DLA CIIEBIE! CO ZA PECH, WROCILAS DO PL I ODRAZU GRYPA ZOLADKOWA :/

RADZIA, SUPER, ZE Z MEZEM JEST JUZ LEPIEJ, ZE ROZMAWIACIE !! A NA KAKAO, TAK JAK MOWISZ PRZYJDZIE CZAS 😉
JA OD TYGODNIA MAM @ I KONCA NIE WIDAC 😠

JAS JUZ SPI 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny, ja znowu wpadam jak po ogień.Czas ucieka niczym szalony, a do tego zwaliła mi sie rodzina z Łodzi..Pech nas nie opuszcza, bo druga córka Michał miała w piątek bardzo powazna operacje w czd... 😞
Co do Szczyrku, mam nadzieje,że dotre.moze z Michałem, moze nie.Zobaczymy...
Kwiacior dla Radzi 😘

• Mamusia
hej laseczki 🙂

Zosia ja też trzymam cały czas kciuki za Kamilkę i wierzę,żę będzie wszystko ok 😘

Wczoraj się poryczałam bo moje dziecko pierwszy raz się śmiało w głos i to chyba z 15 minut,aż się zanosiła i czkawki dostała 🙃 bo kupiliśmy Jessi balona z helen i on był przywiązany do wózka i tak fruwał i go ręką walnęłam bo mi na głowę wleciał,a mała się zaczęła chichrać,normalnie nie mogłam:laugh:

Zoltri nie musisz mnie przepraszać,ale powiem Ci szczerze że się wkurzyłam na Ciebie 😠 bo mogłaś chociaż napisać smska czy coś,a nie czekałam i gdybym Ci nnie napisała to dalej bym czekała 🤢 mam nadzieję,żę już lepiej się czujesz.

My dzisiaj jedziemy do Wrocka,bo upatrzyłam na allegro małej czapkę z hello kitty z h&m i chcę kupić taka na zimę 🙂

całuski i miłego dnia,kwiatulec dla Kamilki 😘

• Mamusia
dziewczyny dziendobry:P:P:P

anuleczko kochana (jaka mila jestem)napisalabym tylko lezac w lozku lub na kiblu nie myslalam...glupia

przeszlo bo zawalczylam z ze smecta i stoperanem wiec mnie mdlilo ale nie wymiotowalam ale druga strona lecialo jak cholerka dzis glowka mnie boli musimy zaraz gdzies jechac zjesc bo juz dobrz :P:P::P

anulka napisz mi kidy bo ja chce :: 🙂) 🙂 🙂

sorki babki ale nie mam czasu zeby siedziec bo ciagle latanko ale staram sie was nadrabiac:P:P

• Mamusia
hej dziewczyny!
rety ale się stęskniłam...
do Szczyrku niestety nie jadę na pewno- zostałam dalej u rodziców 🙂 i wszystkich Rozalkowych cioć
moja Mała ma też skok rozwojowy, wczoraj przyjechali bliźniacy do niej a ona cały czas płakała przy ludziach i uspakajała się dopiero jak siedzieliśmy przy niej w pokoju(tz. tylko ja i Grześ) a ona leżała w łóżeczku... no i nawet sobie nie pogadałam. Za to dziś byłyśmy w gościach i to w 2 miejscach!!
W kościele Rozalka się rozkręca na Baranku Boży - pewnie myśli że to o niech hihi
w ogóle chciała bym dać każdej po kwiatuszku bo rozbroiłyście mnie zupełnie chyba Zoltri najbardziej:laugh: :laugh: niby to nie poważne ale kupa to taki śmieszny temat 🙂, Anula ma fajny kolor, Niebo - ja nawet u fryzjerki mam swoje zasady 🙂 - nigdy nie myję w salonie włosów - próbowałam pare razy ale mnie to nie kręci i nie używam lakieru- więc bez zdziwienia że te włosy średnio wyglądają. Radzia super że powoli zaczynacie się dogadywać. Anulka - ja też chce taki sklep! Bichito moja też tak się czasem kręci - wtedy odbekuję ją, jak nie pomaga to na necie gdzies wyczytałam żeby syczeć uspakajająco 🙂 więc robię takie szszszszszszsz no i lekko pomaga, a czasem ją wtedy właśnie boli brzuszek i jej masuję - zgodnie z ruchem wskazówek zegara - generalnie wierze że to może zepsuć radość karmienia - mnie zniechęca

a zabawki firmowe są może i droższe ale kupiłam małej grzechotkę taką fajną tutaj za 3 zł - myślę - super - podobno upadła chłopcom - zespsuła się zanim Rozalka zaczęła się nią bawić
dobra koncze bo znowu sie nie wyspie
spokojnych snów
hihi otworzyłam dzień:P