Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Reni ja tez nic jeszcze nie kupiłam ale nawet kartka z życzeniami będzie świetnym prezentem i pamiątką 🙂

Kubuś dzielny chłopak zachwał się jak na faceta przystało a ty jak namatkę przystało wszystkie nerwowo reagujemy na słowo szczepionka.

Kwuatulec dla niego.

A moja Małgosia dzisiaj skończyła 3 miesiące 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewuszki!!

byłam dzis w strzelinie na zakupach a Jasia zostawiłam z babcia 🙂 dziecko było bardzo grzeczniutkie bo przespało całą nieobecność mamusi hehe
teraz sobie leży i gada po swojemu 🙂

chrziny robimy 5-tego września 🙂a ja zapraszam telefonicznie- coś nie mam ochoty zabawy w gadżety

mam małego doła, bo wczoraj spięłam się z moim ojczulkiem. Chodzi o to że on załatwia sprzedaż tej ziemi co Wam kiedys pisałam i poobiecywał już ludziom za śmieszne pieniądze aby mieć to z głowy. A tu nie o to chodzi, ziemia to pieniądz i przypuszczam że jakby poczekał to mógłby ją sprzedać za podwójną cene 😞 ech szkoda gadać, nakrzyczałam na niego żeby sie tak nie spieszył a teraz mam wyrzuty sumienia mimo iż mam racje...nie wiem jak go przekonać ☺️

kwiatek dla Kubusia za dzielne zachowanie

• Mamusia
Aniutka jesli chodzi o chrzciny to ja kupiłam świecę białą szatkę to te gadżety 🙂 a zapraszam oficjalnie bo nie mam daleko do każdego a przy okazji do mamci pojadę 🙂

Aniu masz rację z tą ziemią nie ma co pochopnie podejmowac decyzji ziemia to super inwestycja a ludzie tylko czychają na okazję masz rację żeby troszkę poczekać albo jak wam się nie spieszy to wystawić za cenę zaporową i czekać zobaczysz że kupiec i tak się znajdzie, a po co potem sobie pluć w brodę że poszło za groszę.

Zadzwoń do ojca i powiedz mu że cię poniosło i żeby jeszcze raz na spokojnie przemyślał temat. Powiedz mu że tutaj nie chodzi o to żeby wam więcej kasy dał (bo z tego co pamiętam obiecał wam na wykończenie domu) tylko po co macie waszą ziemię oddać obcym za śmieszne pieniądze.
I oczywiście przeproś go 🙂

• Mamusia
aaa to te gadżety to tez musze sobie załatwic 🙂

a co do ojczulka, to już mu tyle razy ten temat wałkowałam, że szok...mówiłam mu że nie grozi mi mieszkanie pod mostem i spokojnie możemy poczekać ze sprzedaża ziemi aby wykonczyć domek...ale on sie uparł. Poł biedy jak gadaliśmy miedzy sobą ale jak wczoraj mi powiedział że już ma kupców i powiedział za ile chce ją sprzedać to ja sie nie dziwie że tak szybko znalazł...sama bym zakupiła na handel. Tam jest już wszystko podprowadzone..Ba! nawet asfalt pod samą furtke bedą mieli..dosłownie nie mam sił do tego człowieka...Kocham go, ale jak to starszy wiejski człek nie ma wogóle głowy do interesów 😞( dosłownie wsciec sie można, i nie mam już siły ani argumentów aby jakoś sie z nim dogadać... ☺️ ☺️

A przeprosic to już go przeprosiłam, wczoraj smsem, bo bym spac nie mogła i on pewnnie przeze mnie tez 🙂tak na niego nakrzyczałam że aż sie rozlączył, a nie chciałam dzwonić ponownie bo zabardzo miałam podniesione cisnienie 🙂

• Mamusia
ALE WY JESTEŚCIE TAJEMNICZE:P :P :P NIEŁADNIE TAK PRZED KOLEŻANKAMI UKRYWAĆ:P 😠 😠 😠

NO JA JUŻ RACZEJ NA 99% BĘDĘ NIE WIEM JESZCZE JAK Z NOCLEGIEM,NAJWYŻEJ DO KLIMCZAKA CZY JAK TO SIĘ TAM NAZYWA POJEDZIEMY HEHE:laugh: :laugh: :laugh:

ANIUTKA TEŻ BY MNIE PONIOSŁO,ALE CÓŻ CZASAMI MAMY ZA DUŻY TEMPERAMENT,POGADAJ JESZCZE RAZ Z TATĄ NA SPOKOJNIE 🙂

RENI DZIELNY KUBUŚ,SUPER,ŻE TAK SPRAWNIE POSZŁO 🙂

NO POMYŚLĘ NAD TYMI PREZENTAMI,PO FLASZCE IM KUPIĘ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: NO I BYŚMY SIĘ MOGŁY MNIEJ WIĘCEJ DOGADAĆ DO JAKIEJ SUMY,ŻEBY POTEM GŁUPIO NIE WYSZŁO 🙂

RADZIA A Z TYM JEDZONKIEM TO JAK,TY COŚ SZYKUJESZ CZY CO?BO JA WIEM,ŻE CO CHWILĘ ZMIENIAM ZDANIE,ALE ŁUKASZ MI DZISIAJ POWIEDZIAŁ,ŻE ON WRÓCI W PIĄTEK WIECZOREM WIĘC W SOBOTĘ RANO MOŻEMY JECHAĆ,NO I BYM CI KASKĘ PODESŁAŁA NA TO ŻAREŁKO,A NOCLEG TO MOŻE NA MIEJSCU ZAŁATWIĘ,A JAK SIĘ NIE UDA TO WRÓCIMY DO DOMU.

• Mamusia
Aniutkatemat działki wałkuj bo potem ludzie we wsi będą się śmiać jaki to ojciec głupi za smieszne pieniądze sprzedał, wiem bo u mnie tam gdzie się budujemy gość sprzedał 50 arów za śmieszne pieniądze a teraz ludzie się smieją za plcami a cwaniaki co kupiły tylko ręce zacierają.

Anula z noclegiem możesz mieć ciężko ja już miała kłopot Zosie dokoptować ale udało mi się do tego samego hotelu więc wszystkie babeczki są razem 🙂 poszukaj na necie może coś znajdziesz na weekend bo w tygodniu jest łatwiej ale wracac nie możecie od razu.

Z jedzeniem jest tak że ja robię zakupy na grilla plus chlebuś oscypki i napoje a alkohol we własnym zakresie. Dziewczyny wpłacają mi na konto a ja w piatek z Gochą chyba jak wróci jadę na zakupy.
A i oczywiście obiecany smalczyk do chlebka robię i zabiorę moje tegoroczne ogórasy kiszone:laugh:
Jak któraś ma jakieś pikle robione to może zabrać zrobimy degustację:laugh:

Z prezentami ja się nie szczypię jak któraś chce wyskoczyć przed szereg to niech wyskakuje ja pod pojęciem drobiazg mam na myśli dosłownie coś na pamiątkę tak jak pisałam przed chwilką nawet kartkę z życzniami, ja bym się z tego bardzo ucieszyła będzie miała mała pamiątkę.

• Mamusia
to ja dzwonię do tego zbójnika uprosić nocleg,bo rozumiem,że wszystkie tam śpią???

Radzia słonko to ile Ci przesłać na to jedzonko i zaraz zrobię przelew 🙂

już się całkowicie napaliłam więc będziemy napewno:laugh:

tylko żebym nocleg znalazła 😞no a jak nie to najwyżej tak jak pisałam wrócimy na wieczór

• Mamusia
tylko trochę lipa Kasia,że musicie iść na te urodziny 😠 ale i tak się zabawimy od rana:P

tak się cieszę,ze się udało!!!!!jednak mam dar przekonywania:laugh: i się potwierdziło,że jestem wiedźmą:laugh: :laugh: nie Radzia:P :P :P

czekam tylko jeszcze Kasiu na potwierdzenie od tej baby tego numeru konta bo wiesz jak jej się coś pojebało i się okaze,że jednak nie ma tego pokoju 🤪

a tobie zaraz zrobię przelew na żarełko 🙂

• Mamusia
kuźwa i się potwierdziło że jestesmy super zgrane kobitki 🙂

a wiedźmą to ty jesteś do kwadratu:P :P :P

ja tam już będę od samego rana bo nie które babeczki juz tam będą więc wszystko już przygotujemy tak żeby jak wszystkie się zjadą to zacząć posiadówkę i ploty 🙂

ja będę bez Radka 😞 bo on idzie na ten cholerny ślub i na budowie ma sporo roboty ale może po mnie przyjedzie to go zobaczycie mojego terrorystę:P

• Mamusia
chyba tak bede musiała zrobić, i wałkować z ten temat z ojcem 😞

pewnie Radziu! drobiazg to drobiazg, przecież bedzie nas sporo, a nie najwazniejsze sa prezenty tylko sam fakt że sie spotkamy 🙂

to mówicie że bedzie z Anula 8 dzieciaczków i 2 nastki 🙂 dobrze rozumiem?? z maluchów to 4 dziewczynki i 3 chłopców a to ósme??to jakiej płci??

a propo dużych dzieci 🙂 to ile bedzie chłopów?? juz wczesniej pytałam, ale nie uzyksałam odpowiedzi, mam nadzieje że mój nie bedzie rodzynkiem 🙂

składka po 5 dych hehe 🙂 to ja chyba nie zakumałam za pierwszym razem. myslałam,ze na zarcie po 85 plus 35 zaliczka za nocleg: 🙂

• Mamusia
postaraj się wyjechać wcześniej...

ja już większość zrobię w domu żeby tam czasu nie tracić 🙂

a jedzenie chyba związę już częściowo w piatek tam bo nie mam gdzie tego przechowywać a w sobotę to tylko pieczywo i oscypki zawiozę 🙂

aaa... i Anula my jako nie karmiące to zapalimy zakurzymy sobie:P

• Mamusia
ALE BĘDZIE SIĘ DZIAŁO 🤪 BABKA TEŻ MI TEN NR KONTA PODESŁAŁA I JESZCZE JEJ DOPISAŁAM,ŻE JA Z WASZEGO GRONA BĘDĘ 🙂:P ŻEBY MNIE GDZIEŚ DO PIWNICY NIE WRZUCIŁA HEHEH:laugh: :laugh: :laugh:

NO TO W SUMIE DZIEWCZYNEK MINI BĘDZIE 3,OPRÓCZ MOJEJ TAK DOBRZE LICZĘ,BO WIECIE DZIEWCZYNKĄ NIE KUPIĘ PISTOLETÓW HEHE I JEDNA MIDI KOBITKA OLCIA 🙂

• Mamusia
to dobrze że jakies chłopy bedą, bo mój to by sie zawstydził z samymi babami hehe 🙂

no własnie, zapłaciłam już całość a poprostu nie zakumałam jak robiłam przelew 🙂i byłam swiecie przekonana ze jeszcze 35 zł mam dopłacic 🙂

widze że tajemnice wielkie, jak nawet płci nie moge poznac hehe

• Mamusia
tak Anula kobitem mini jest 3 bez twojej amidi to moja Olcia i twoja Jessi... Ola chyba się posika jak jej powiem że będzie miała koleżankę do brojenia 🙂

No tak kota nie ma to Anula charcuje i już weekendzik zaplanowała:laugh:

a w piwnicy chłodniej wiec nie wazne gdzie ważne w jakim gronie 🙂

• Mamusia
Aniutka spokojnie kupuj na 68 bo 62 może mieć za małe wiesz jakie te rozmiarówki są

Zoltri będzie na 100% nawet jak bedzie srała po nogach to przyjedzie zobaczysz ona takiej impry nie odpuści a po za tym to ona jest założycielką tego watku to musi być 🙃