Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć laseczki, ja dopiero teraz doszłam do siebie! Miałam baaardzo ciężką noc, prawie całego Soplice sama obaliłam 🤪 i sama rano na kaca umierałam.

Musiałam zmykać, powód prosty, pożyczyliśmy nasz private samochód bratu męża a sami musielismy pożyczyć samochód. Umowa była taka że pożyczamy na CAŁY weekend pożyczamy gracika, a tu sesemesek, ze samochód musi być o 8 rano oddany bo jest potrzebny i musieliśmy uciekać 😠 nie mówiłam nic bo nie miałam już siły tłumaczyć 😮 soplica szalał w mojej głowie! JA nawet w samochodzie torby na nocleg miałam spakowane 😠 😠 😠 Piotrek prawie dopłaciła za nocleg a zresztą szkoda gadać. Chcesz być człowieku dobry i podwójnie tracisz 😠 Ale i tak SUPER SIE BAWIŁAM!!! Wiedźmy są fantastyczne, wiedźmini również a wiedźmiątka poprostu CUDOWNE!!! Już się nie moge doczekać spotkania za rok!!!

Kasiu Twoje miseczki są u mnie! Jak będziesz mieć kiedyś czas to wpadnij!

Powymieniajmy się moze zdjeciami, co? Co prawda ja nie mam ich za wiele 😉

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Renia no to cię wytawili 😠 co za ludziska 🙂
Własnie miałam pisać gdzie moje miseczki ale jak są u ciebie to na pewno wpadnę i nie za rok:P

Ooooooooooooo.... to ty taka święta nie jestes jak myślałyśmy sama soplicę... ale ja tez czeźwa spać nie poszłam obaliłam sama kilka piwek bo tak się wnerwiłam i smacznie zasnęłam:laugh:

No to wiedźmy wszystkie wczoraj na rauszu 😉 poszły spać:laugh: swojskie baby 🙃

Gocha to giganciara:laugh:

dobra lecę bo Olcia mnie nie opiszcza ani na krok

• Mamusia
Wystawili jak cholera 😠 byłam i w zasadzie jestem jeszcze wściekła, bo jak sie na cos umawia to sie dotrzymuje słowa 😠 teraz juz wiem ze z tymi ludźmi pierwszy i ostatni raz wchodziłam w jakiekolwiek ukłądy. Nienawidze niesłownych ludzi.

Ja to poszłam na takim rauszu ze do teraz trzeźwieje. Wiesz w doborowym towrzystwie co to jedna sopliczka na głowe. COś tam na dnie z tego co pamietam to w niej zostało, ale niewiele. I dzisiaj to czuje. Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak spiłam?!? A jutro do pracy 😞

Co do miseczek to mam tylko tę szklana i plastikową, ale nie mam przykrywki do niej.

• Mamusia
Hej Wiedźmy 🙂
niedawno wrócilismy do Wawy i juz za wami tesknie 😘
Po pierwsze-Kasienko-dziekujemy za wspaniała impreze i organizacje- bez Ciebie by nic nie było.Wielki kwiat dla Ciebie 😘 😘 😘
Po drugie- Gocha jest na podpadzie bo faktycznie nie pozegnała sie gdy z Beata karmiłysmy zakonspirowane w pokojach 😠 A tak naprawde to nie przejmuj sie kluczykami- kazdemu sie zdarza i to nie powód do wyjezdzania 😉 :P 🙂
A poza tym Aniutka,Anulka,Zoltri,Reni i Prezesowa jestescie suuuper!!!:laugh:
My rano jeszcze poszlismy z Beatką, Markiem i Tymkiem na kawe z ciachem i około 12.40 sie pozegnalismy.
Spijcie słodko Wiedzmy i Wiedzmiatka 😘
Aha, Aniutka, podziekuj mezowi za uzyczenie drutu do koła od wózka 🙂

• Mamusia
hejka Wiedzmy!
kurde żałuje że mnie nie było... wiecie za rok to na bank jade 🙂
my wróciłyśmy wczoraj wreszcie do domku 🙂 Rozalka bardzo zmieniła się przez te 2 tygodnie i wczoraj w kołysce zachowywała się wiele dojrzalej niż wcześniej-chwytała za szczebelki i warowała na dźwięk karuzeli 🙂
trzy7majcie sie cieplutko
zdjęcia na nk widziałam i są superowe - wyglądacie rewelacyjnie 😘
a kwiatuszek dla Radzi super organizatorki

• Mamusia
hej kochane babeczki!!

ja dopiero dziś wpadam, gdyż zasiedzieliśmy sie wczoraj u rodzinki i wróciliśmy późno!!

jesteście kochane i suuuper!!ciesze sie że mogłam sie z Wami zabawić. Tylko mój mąż to sztywniak niestety i szczelił focha, bo nie potrafił sobie z Jaśkiem dać rady i dlatego musiałam spadać. Tak to jest jak on widzi go pół godziny dziennie a na dłuższa chwile to nie daje rady 😞 i przez to ja miałam troszke zrypany humor bo nie moglam sie do konca rozluzowac 🤨
ale impreza była przednia 🙂))babki jesteście zarąbiste i dokłądnie jeszcze lepsze w realu 🙂 dziekujemy Kasiu za organizacje!!!

• Mamusia
Zosiu! nie ma za co 🙂

no i sorki dziewczynki, za niektóre połamane serduszka w aniołkach 😞 tak mi głupio, bo ja debilka posłuchałam sie Krzyska i przepakowałam je do reklamówki, a w kartonie dojechałyby w całości ☺️ ☺️

ech ten mój facet to czasami o dupe rozbić...

• Mamusia
HELLO PIJACZKI:P :P

RENI TO MY CHYBA WYCHODZI NA TO ŻE NAJBARDZIEJ MIAŁYŚMY PROMILE WE KRWI,JA SIĘ CZUJŁAM DOBRZE I W TAKIM TOWARZYSTWIE MI WCHODZIŁO PICIE FAJNIE,ALE PO TYCH MOICH Z 8-ŚMI PIWKACH DAŁAM SIĘ AURELCE NA FLASZKĘ NAMÓWIĆ I JUZ BYYŁ BÓL 🤢 🤢 🤢 ALE NAJWAŻNIEJSZE,ŻE SIĘ ZAJEBIŚCIE BAWIŁAM I TAK JAK RENI NIE PAMIĘTAM KIEDY TAK SIĘ UPIŁAM,ALE TO BYŁA OKAZJA I DUPA!!!WIEDZIAŁAM,ZE MAŁA MA OPIEKĘ WIĘC SZALAŁAM!!! 🙂

ANIUTKA MÓJ TEŻ STRZELAŁ FOCHA,ŻE NIE PRZYCHODZIŁAM ZA DŁUGO I KUŹWA SIEDZIAŁ W POKOJU A MI NAPISAŁ SMSA,ŻEBYM PRZYSZŁA UMYĆ BUTELKI MAŁEJ,TO MU ODPISAŁAM,ŻE JEST ŚMIESZNY,BO ON MA DWA KROKI DO ŁAZIENKI A JA BĘDĘ OPUSZCZAŁA MOJE WIEDŹMY,NASZCZĘŚCIE WCZORAJ JUŻ BEZ PROMILI MU WYJAŚNIŁAM JAK BYŁO DLA MNIE WAŻNE TO SPOTKANIE ITP I BYŁO WSZYSTKO OK!!!POZA TYM ANIUTKA TWÓJ MĄŻ WYDAJĘ SIĘ SYMPATYCZNYM FACETEM.

ZOSIA A TEN TWÓJ MICHAŁ TEŻ SPOKO FACET!!!NO I MOJEJ JESSI TO WOGÓLE NAJBARDZIEJ PRZYPADŁ DO GUSTU MAREK 🙂 🙂WCZORAJ MI MÓWI,ŻE TEN PAN ŁYSY BYŁ TAKI FAJNY HEHEHE

KUŹWA SZKODA,ŻE TYKO JEDEN DZIEŃ TAM MOGLIŚMY BYĆ.

RENI,ALE WAS ZNAJOMI WYKRĘCILI DZIADY!!!

MY TEŻ JESZCZE TAM WCZORAJ SOBIE POSZLIŚMY NA ŚNIADANKO I O 11.30 WYJECHALIŚMY,BO ŁUKASZ BAŁ SIĘ WCZEŚNIEJ W SUMIE TEŻ PORZĄDZIŁ NA TYM SZKOLENIU ITP WIĘC ILE MOŻNA PIĆ 🤪

JA MAM STRASZNIE MAŁO ZDJĘĆ 😞 😞 ALE MUSZĘ UPRSIĆ GOSIĘ MOŻE KIEDYŚ ZGRA NA JAKĄŚ PŁYTKĘ I PODEŚLĘ,BO WIDZIAŁAM,ŻE PIOREK ROBIŁ MASĘ ZDJĘĆ 🙂

SABINCIA,A MY TO MOŻEMY SIĘ UMÓWIĆ NAPRAWDĘ KIEDYŚ PRZECIEŻ MAMY DO SIEBIE BLISKO 🙂NO I WYGLĄDALIŚCIE REWELACYJNIE NA CHRZCINACH 🙂

• Mamusia
dziendoberek>>>>

kochane nasz wypad poprostu sie udal jestesmy dobre baby godne wszystkiego widac ze damy rade ze wszystkim:P:P

radziucha babulko kochana a moze nawiedze tez ciebie kiedys przy okazji mam na mysli 3 godz drogi heheheh bo z toba nie wypilam:P)

aniutka twoj facet wspanialy mezczyzna ...moj to swirek ale zaluje ze go nie poznaliscie 😞

• Mamusia
dziewuchy ja też bawiłam się super 🙂 nastepny razem bedzie jeszcze lepiej bo napewno już nie bede karmić i dołącze sie do grona mających promile we krwi hehe

a mój facet hmmm...nie mówie że nie jest sympatyczny, ale straszna zrzeda i foch...już na dziendobry jak tylko przyjechalismy potrafił mnie wkurwić...a ja powiedziałam tylko jedno "proszę Cie nie psuj mi choć tego dnia" no i powiedzmy że mu sie udało bo wytrzymał do wieczora, a póżniej strzelił focha i sie nie chciał do mnie odzywać..dopiero w drodze powrotnej mu przeszło.. ale co tam, ja sie ciesze że mogłam Was poznac i poznac Wasze maluchy 🙂)

no i ja wcale nie jestem taka spokojna jak Wam sie wydaje 🙂))

• Mamusia
Sabincia 🙂tak jak pisze Anulka, mieszkamy od siebie niedaleko i nic nam nie zabrania wyskoczyć na jakąś kawke lub lody 🙂 albo np umówić sie gdzieś we Wrocku 🙂 to od Ciebie również rzut beretem 🙂

wiecie co 🙂 Anulka i Reni!przetestowałam na Jaśku dzisiaj metode usypiania "pielucha na twarz" no i zasnął bez bujania...ciesze sie ogromnie. No i musze jeszcze powarczeć na dziadków żeby nie bujali bo kidyś zwariuje 🙂 choć Janek przy mnie potrafi sam zasnąć 🙂

• Mamusia
ANIUTKA MOJA JESSICA WŁAŚNIE JUŻ TAK ZASYPIAŁA I VANESSA TEŻ I TO U NAS DZIAŁA,POTRAFI NAWET SAMA Z PIELUCHĄ NA BUŹCE ZASNĄĆ 🙂

NO I AURELKA JESTEŚ TAKA SPOKOJNA JAK I JA:P :P :P

I CO DO DZIECI TO JA MAM W TAKIM RAZIE TROJE:P DWIE CÓRCIE I SYNECZKA MOJEGO KOFFANEGO 🙂

• Mamusia
jakbym przetestowała jazde autem sama z Jaśkiem to ja moge w każdy dzień. Jeśli mam jechać z moim drugim dzieckiem (czyt. meżem) to też tylko w weekend i raczej sie nie załapie póki Aurelcia bedzie w polsce 😞 bo teraz w weekend mam gości za tydzien w weekend chrzciny, a za dwa tygodnie mój meżulek jedzie do niemrów po nowe afto 😞

wiec albo sama w tygodniu, albo z mezem po 13 wrzesnia

ale z drugiej strony, po co mi maz hehe, moze uda mi sie go przekonac i nie bedzie mial sprzeciwów co do mojej eskapady 🙂)