Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aurelko japoniec to dobry sprzet ale trzeba sprawdzac gdzie sa produkowane, przez kogo i na jaki rynek...mi mazda pasuje, mamy teraz i jestesmy zadowoleni. ja tez chcialam duzy jakis ale w tych na ktore mnie stac to sa stosunkowo male bagazniki!!!!!! chcialam suzuki jimny to ma mini bagaznik, popatrz na inne tez,nic szczegolnego, A takiego jak dogde ram to nie chce,bo juz za duzy hihi.
kwiatulec dla Gosi za zakupy! ty masz szczescie z tymi przecenami tylko P. nie pokazuj,co najwyzej powiesz,ze juz daaawno kupilas :evil:

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja juz mysle o rav4 ale to musze ze 2 lata wtedy poczekac ,bo najpierw chce miec gorna lazienke a to jakos 15tys wyjdzie .... 🤨 wiec mialabym na auto ok.20tys tylko a ravka drozsza...no zobaczymy jak bedzie, w kazdym razie do wiosny nie mysle o aucie,bo jeszcze nie mam kasy na nie.

apropo japonskich- krzeselko:
http://www.allegro.pl/item736799170.html
chyba sie zabiore za licytacje ale kuzwa jest rozowe 🤢

• Mamusia
BEATA TEŻ OGLĄDAŁAM TO KRZESEŁKO,FAJNE,TYLKO TAK JAK ZOLTRI PISZE NASZE POCIECHY SĄ JUŻ CHYBA RACZEJ NA NIE ZA DUŻE,TO TAKIE FAJNE OD NOWORODKA,A NIE TERAZ,MOJA SIĘ JUŻ PODNOSI JAK JĄ NA SWOIM BRZUCHU TYŁEM POŁOŻĘ TO GŁOWE DO GÓRY I CHCE SIADAĆ.

ZOLTRI MI TEŻ ZOSTAŁO JUŻ NIEWIELE MIEJSCA W GONDOLI 🤢 ALE WŁAŚNIE MYŚLĘ,ŻE ONI JESZCZE ZA MALI NA SPACERÓWKĘ,CHOCIAŻ MOJA SIĘ CAŁKOWICEIE ROZKŁADA I NIE WIEM WŁAŚNIE 🥴

A Z DUŻYCH AUT TO MI SIĘ ZAJEBIŚCIE PODOBA NAVARA:P ALE JA BYM NAJPIERW MUSIAŁA PRAWKO KUPIĆ HEHE:laugh:

• Mamusia
GOSIA MOJA TEŻ MA BIAŁO RÓŻOWY DRESIK ADASIA,ALE NA 12 MIESIĘCY O TAKI I TATO ZA NIEGO W STANACH DAŁ 25 DOLARÓW:P

http://www.allegro.pl/item744159065_adidas_nowy_oryginalny_dres_na_5_latke_usa.html

A DRUGI ZA 30 DOLARÓW,ZAJEBIŚCIE ZÓŁTY,ALE NA 9 MIESIĄCY,ALE JUŻ MIAŁA GO NA SOBIE BO TYLKO TROSZKĘ PRZYDUŻY,TE ROZMIARY SĄ POPIEPRZONA I PODOBA MI SIĘ NAWET BARDZIEJ TEN ŻOŁTY BO ZE STARYM ZNACZKIEM ADIDASA,TYM LIŚCIEM 🙂I WYGLĄDA W NIM JAK MAŁ ZBIR:laugh:

• Mamusia
to krzeselko jest tez do karmienia i wagowo do 23kg...to raczej nie dla noworodka:P

w gondoli moj do zimy pojezdzi, mysle,ze spokojnie jeszcze 3 miesiace, teraz dzieci ciut wolniej rosna...w maxi cosi jezdzi juz od jakos 2-3 tyg bez tej wkladki i spoko, obe sa do wagi 13kg i sredno do 6 miesiecy wystarczaja, jak zacznie wystawac glowka poza fotelikto trzeba juz kupic nastepne.
a my w buzz3 mamy to drugie siedzisko spacerowe i ono jest wieksze - na zime super,bo wiadomo,ze spiwoerk itd.

Anulka ja nie wiem co ty narzekasz,bo moj tymek wiekszy a moim zdaniem ma jeszcze luzik.

• Mamusia
Hej jesteśmy!
Rano przy kawce nadrobiłam zaległości. Teraz mały maruda spi to moge poklikać. Ja niestety znów mam wrócić na leki. Nie usmiecha sie mi to zbytnio bo to włąśnie po nich przybrałam na siebie aż do 90 kg. Musze chyba skonsultować to z innym pumologiem. A mały ma kolke brzuszną czyli pospolite wiaterki 😞 espumisan, esputicon i pomoze. Dzisiaj jest juz spokojniejszy. I dzięi Bogu w nocy zaliczył tylko jedna pobudke o 3 i do 7,15 spał. Czyli OK. Tylko jakiś dziwacznie głodny jest non stop. Chyba wezme sie juz za te zupeczki 🙂

A ja osobiscie preferuje z duzych auteczek to Nissanka Patrola a z małych (wprost miniaturową) Pandke 4x4wersja City. Na razie mamy upatrzonego MItschubishi Pajero bo do takiego Patrola jak nam sie podoba to musimy sporoooooooo odłożyć.

• Mamusia
NIEBO JAK JUŻ KIEDYŚ PISAŁAM,MOJA JEST DROBNA,ALE STRASZNIE DŁUGA I MA JUŻ NIEWIELE MIEJSCA W GONDOLI NA DŁUGOŚĆ.

A I Z FOTELIKIM WŁAŚNIE NA DŁUGOŚĆ BĘDZIE PEWNIE PODOBNIE 😞

NO MI SIĘ STRASZNIE TE DRESIKI PODOBAJĄ WŁAŚNIE TE TAKIE ŚLISKIE 🙂

JA DAŁAM WŁAŚNIE MOJEMU DZIECKU POLIZAĆ KIEŁBASKI BO JADŁAM:P A TAK SIĘ PATRZYŁA HEHE

MÓJ MĘŻUŚ JUŻ WRÓCIŁ,ALE DZISIAJ SIĘ POSTARAŁ 🙂

• Mamusia
VANESSKA WEDŁUG MOJEGO MIERZENIA MA 65 BO WŁAŚNIE JĄ Z ŁUKASZEM ZMIERZYLIŚMY 🙂

HEHE,NIE MYŚL SOBIE ŻE ZA ZŁOTÓWKĘ CI SPRZEDAM:P :P :P

NO WIDZIAŁAM TEŻ SZARE TE DRESIKI,FAJNY JEST,ALE MI SIĘ TEŻ TEN GRANATOWY PODOBA:P

PIJĘ KAWĘ I MYKAMY NA SPACEREK Z MĘŻUSIEM I MAŁĄ,O RZADKO MAMY OKAZJĘ,BO ZAWSZE PÓŹNO WRACA

• Mamusia
Aurelko moj sie nie miescil juz z ta wkladka redukcyjna dla noworodkow- zreszta on juz nie noworek 🤪
ja jak sama go mierzylam to tez mi wyszko wiecej ale w klinice maja inne mierzenie- taka taca z miarka i tam sie kladzie i pokazuje rozmiar. moj spiochy 68 nosi i sa akurat 🤨