Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ LASKI 🙂

JA JUŻ TEŻ MAM ROSOŁEK,ZIEMNIKI OBRANE I JESZCZE TYLKO MIĘSKO MI ZOSTAŁO 🙃

WCZORAJ WRÓCILIŚMY OKOŁO 20,POCZYTAŁAM WAS,ALE BYŁAM PADNIĘTA I MI SIĘ NIE CHCIAŁO PISAĆ ☺️ NA URODZINACH BYŁO LIPNIE,JAKAŚ SZTYWNA AFMOSFERA I OGÓLNIE DO BANI 😉

KUR...ZAWIESILI MI KONTO NA ALLEGRO I SIĘ WKURZYŁAM,ALE SAMA SOBIE JESTEM WINNA,W NOSIE NAJWYŻEJ ZAŁOŻE NOWE NA MAMĘ CZY COŚ 😠 :P

• Mamusia
dzien dobry
i to maprawdę dobry-siedzę i beczę,ze szczęscia!!!!!Ogłosił ksiadz ten apel dla Kamilki na mszy i wyobrazcie sobie ze urbierałam:312,50euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaproponował mi jeszcze ze ogłosza to tez na mszy angielskiej i ze jeszcze gdzieś tam i jak sie cos dozbiera to da mi za tydzień i wogóle znajomi mówili że w tej chwili sa bez kasy ale chcą dac i pobrali karteczki z numerem konta,bo wydrukowałam kilkanaście sztuk,jestem mega happy,siedze i łzy mi lecą ze szczęscia,wierze ,ze Zosia uzbiera tą kase i ze ta operacja sie uda ,a wogóle wszyscy pytaja o Kamilke i kazali dac znać jak dalej sie sprawa potoczy!
Wiec w przyszłym tygodniu dokładam jeszcze cos od siebie i wysyłam ,tylko musze z Zosią uzgodnic czy chce Euro ,czy zrobic jej przelew z mojego polskiego konta w złotówkach?
Jejku jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
dzindoberek:P:P:P:P

my pobodka o 5 i o 9 butla i teraz wariuje na macie pospal z mama...jekju tylko prosze zeby sie nie zarazil katarem 😞 😞 😞(:

Gos zarabista wiadomosc moze tez do ksiedza pojden hmmmm tylko ja z tych co w kosciele na obczyznie w wielkanoc tylkop: 🤢 🤢 🤢

Anulka co za przekret zrobilas ze ciebie zablokowali?? napisz do allegro moze da sie cos zrobic:P:P:P:P:P:P

marzi bylk okres z eniby mniej sie ruszal ale za to jak zaczol to brzuch zamienial sie w ielkie pole bitwy heheheh

• Mamusia
GOŚ KURDĘ JAKA SUPER WIADOMOŚĆ 🤪 🤪 🤪 JA KURDĘ NIE MAM NIESTETY TAKICH CHODÓW 😞BO DO KOŚCIOŁA NIE CHODZĘ,A TO NAPRAWDĘ BYŁ SUPER POMYSŁ 🙂 JESTEŚ WIELKA GOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ZOLTRI JUŻ NAPISAŁAM DO TEGO ALLEGRO MOŻE COŚ ZDZIAŁAM 😞BO SZKODA MI TYCH MOICH PUNKTÓW JUŻ NABITYCH I GWIAZDEK 😠

• Mamusia
nie ma tak latwo do lozka :~( musze malym sie zajac mialam z rana mame poprosic aby go wziela ale staram sie go nie nosic itpo zaraz moj z pracy wraca wiec maly pojdzie ws jego ramiona....a p[ozniej sauna ja chce dupe wypocic chodz sama bez tego sie poci caly dzin dzis.....maly chyba klocka wycisnolhehehe

• Mamusia
niech 'swietoszki' sie odwala hehehe

nie bylam, w saunie ale za to w kosciele po mszy poprosilam ksiedza aby zoorganizowal zrbiorke ..najpierw musi miec zgode od proboszcza wiec mam nadzieje ze w nastepny tyg bedzie zbioreczk...widzialm bagirke:PP:P:P:P

kakao ansz i niech czytaja siebie nawaajem a nie nas

• Mamusia
ale w ogole jak temtyb odgap[iaja na zywca kiedy jak i gdzie ciaza itp

a nasze kako jest wiezienym okresleniem...jakby wiedieli dokladnie jak sie nazywa jezyk wieziieny to raczej nikt by tego nie napisal....dobrze ze one sa takie swiete i nie mowia io tych sprawach dziewczyny chyba trzeba przeniesc forum na jakas domenke

• Mamusia
no, troche bez sensu ze ktos to czytuje.... u nas dis bardzo dziwnie niedziela mineła...bo kuzyn grzeska zadzwonił z rana ze wpadna na kawę ,ale zaraz po obiedzie bo sie gdzies tam spiesza z narzeczoną potem. wiec my szybko kościółek, obiadek i od 14 wystrojeni czekamy...ale jak powszechenie wiadomo, nie wszyscy jedza niedzielny obiad o 13.00, bo oni zjedli go o 15.30 i u nas byli o 16.45...masakra normalnie. zamiast z Mała gdzieś wyjechać wózkiem, a cudna dzis pogoda u nas była, myśmy wrypani w kanapę czekali na gości... 😠 😠 😠 w dodatku telefonu nie odbierali do 16.00 wścieklizna normalnie. potem posiedzieli godzine i pojechali...

• Mamusia
hejka laski

kuźwa nie nadrabiam zaległości bo nie mam siły... dzisiaj bylismy u rodziców moich i jestem wykończona

co tam się dzieje z tymi majówkami nie mają co baby robić!!!!

nbapiszcie mi w skrócie co tam piszą o nas

ja zaraz lece się myć i do spania bo jutro czeka mnie trudna rozmowa z szefem... ciekawe co załatwię 🥴
trzymajcie kciuki żeby poszło po mojej myśli i wpadnę do was dopiero koło południa

buziole i do jutra

dobry mamuski

😠 niech nie czytaja jak im sie cos nie podoba...!!!My poruszamy kazde tematy-nic nie jest nam straszne 🤪

Radzia witaj w klubie tez nie mam sily nadrobic zaleglosci-pomimo,ze jestem ciekawa :P

Imprezka rodzinna przebiegla super-tescia mam cud miod 🙃 kicalam jak dziki zajac :P aaa dzisiaj mam zakwasy 🤪 poza tym spalam tylko 3 godziny dzisiaj 🤪 🤪

SLUCHAJCIE NADZI WYCHODZA 2 ZABKI!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 I TO TE Z TYLU 🤪 🤪 szok!!!!!co prawda ja mialam 4 miesiace jak wyszla mi jedynka i na tym sie skonczylo.do roku czasu mialam tylko jedynke...po roku zaczely wybijac mi inne.ALE SZOKING EJJJJJ DWA OD RAZU 🤪 🤪 marudzi mi i sie wscieka!!!kupilam masc bobodent i troszke schladza -Bogu dzieki