Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulka pocislam lekko ale po 5 minutach skasowal i tylko napisalam kropki o tak...... bo poprostu brak slow 🙂 🙂 🙂 🙂

kakao=obrzydlistwo jak mozna tak to nazwac jak z filmoow wieziennych itp hhahahha

wiec nie bede juz sie im wypowiadac bo po co...niech nie czytaja jak im nie pasi...a nie wiesz jak to anula jest bogobojne a w lozku jak oststnie czasem sie zachowuja takie kobiety sa(to sie nie odnosi do nikogo..zeby pozniej nie bylo)

Nadzia brawo:P:P

moj spi smacznie mama wcina lody i jestem happy a tu cisza caly dzien byla:P:P

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka pocislam lekko ale po 5 minutach skasowal i tylko napisalam kropki o tak...... bo poprostu brak slow 🙂 🙂 🙂 🙂

kakao=obrzydlistwo jak mozna tak to nazwac jak z filmoow wieziennych itp hhahahha

wiec nie bede juz sie im wypowiadac bo po co...niech nie czytaja jak im nie pasi...a nie wiesz jak to anula jest bogobojne a w lozku jak oststnie czasem sie zachowuja takie kobiety sa(to sie nie odnosi do nikogo..zeby pozniej nie bylo)

Nadzia brawo:P:P

moj spi smacznie mama wcina lody i jestem happy a tu cisza caly dzien byla:P:P

• Mamusia
HEJ ZMORKI 🙂

WŁAŚNIE KARMIĘ MAŁĄ,SZOK OD WCZORAJ OD 19.30 DO TERAZ CZYLI 7 RANO SPAŁA 🤪 I TYLE WYTRZYMAŁA BEZ JEDZENIA.

CO DO MAJÓWEK TO JA TEŻ TAM NAPISAŁAM,BO OCZYWIŚCIE MUSZĘ BRONIĆ WIEDŹM:P :P TYLKO CZEKAM,AŻ ZE MNĄ POCISNĄ,ALE MAM TO W NOSI,WKOĆU KAŻDY MOŻE PISAĆ CO CHCE,A ŻE TRAFIAJĄ SIĘ TU TEŻ TAKIE TYPY JAK JA :P :P :P

KATHY JA PIERNICZĘ JUŻ NADZI IDĄ ZĘBY 🤪 I TO Z TYŁU,TAK ŚMIESZNIE,BO PRZEWAŻNIE ZAWSZE SĄ PIERWSZE JEDYNKI GÓRNE LUB DOLNE 🙂KWIATUSZEK DLA NIEJ NA TE BOLĄCE DZIĄSEŁKA 😘 😘

• Mamusia
I ZAPOMNIAŁAM O NAJWAŻNIEJSZYM!!!!!!!!!!!!!!!GOSIU KOCHANA TO DLA CIEBIE O OGROMNE CAŁUSKI!!!!!!!!!!!!!!

Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

DZIEN DOBRY MAMUSKI

GOSIU 100 LAT KOCHANA!!!!!!!

Wstalam dzisiaj szybko przed 7 i mam juz drugie pranie nastawione-jedne recznie wyprane a trzecie kolowe wisi na balkonie...przeraza mnie pozniejsze prasowanko ale coz...Nadzia urzeduje razem ze mna rzecz jasna i sobie grucha i gaduli po swojemu...Moj maz oczywiscie spi...smieci pelno w koszu a do kawy nie mam mleczka brrrr 😠 zaraz go zwale :laugh: poza tym wyparzylam buteleczki i smoczki dla Nadinki i teraz na chwilke odsapnac do Was...mam dolek bo mam sporo do napisania w mojej pracy lic.a nie mam kiedy nawet kasiazek wiecej do niej skombinowac 😞 i tak juz przedluzylam termin obrony na 20 pazdziernika 😞 heeehh kiepsko to widze ...

smigam czytac co tam u Was

• Mamusia
EDITHD MY WCZORAJ TEŻ ZALICZYLIŚMY FOCHA Z MOIM:P :P I SPAŁ Z JESSICĄ:P :P A JA SAMA:laugh: ALE RANO JUŻ PRZYLAZŁ W ŁASKĘ:P OCZYWIŚCIE JA NADAL BYŁAM TWARDA 🙃

KATHY MNIE TEŻ CZEKA DZISIAJ MASA PRANIA 😞 BO Z KOSZA "WYCHODZI"WŁAŚNIE JEDNO POZBIERAŁAM I ZARAZ WSTAWIAM PRALKĘ,ALE JA NASZCZĘŚCIE NIE PRASUJĘ:P

• Mamusia
hej laseczki!
Gos jestes niesamowita! tak sie ciesze,ze wspolnymi siłami cos zorganizujemy dla naszej Kamilki 🙂
dzis juz bedzie chodzic ta stronka www.dlakamilki.pl i bedzie mozna ja rozpowszechniac 🙂

my wczoraj zaliczylismy tesco ,bo zeberka w lodowce byly 🙂 pozniej do moich rodzicow na obiadek, spacerek po parku oliwskim i do cioci - a tam winko wlasnej roboty na spirycie 🙂 a ja kuzwa nie dosc,ze kierowca to karmicielka...tylko moj M sie cieszyl i podchmielony do domku wracal:P ale niech ma, 2 dni po 12 godzin studentow "wyciagał za uszy" zeby zaliczyli( nawet godzine pytal co po niektorych zeby coskolwiek wyciagnac z nich ) wiec sie nameczył z nimi.

maly o 3.45 butle chcial i teraz ok.7 cycole. spia razem w naszym lozku.koty nakarmione....ja kawulec i jogurcik na dzien dobry.,,

Kwiatuszek dla 🙂

zaraz poczytam te dziwne kobiety z maja:P

jestem jestem...

Nadzia na macie 🙂 maz sunie niczym mikolaj na saniach po mleko i chlebek 🙂 a co...ciagle sie wyleguje juz mu starczy :P

Radziu nie moge sie nadziwic Twoja zmiana-odwazna babka z Ciebie!Dziewczyny nie smiejcie sie ze mnie ale ja tez mysle o zmianie...chodzi z mna rudy kolor jak marchewka....powaznie...nie rdzawy tylko taki rudawy ala marchewka lub jakismoze toffi???co o tym myslicie??tylko ja boi-dudek jestem boje sie zmian 🤪

Twoj maz ma fajnie niech sie cieszy,ze nie studiuje tam u Was bo glabica ze mnie nieziemska 🙂 🤪 :laugh:

• Mamusia
cześc laski ,dziękuje za zyczenia ,cholercia -stara juz jestem 😞

moje dwa smorodki śpia jeszcze, P ma dzis wolne ,a ja robie sie na Bóstwo i pędze na miasto sobie cos zakupić na te urodzinki ,chcę kruteczke taką a;la marynarka ,z paskiem w pasie-czerwoną:laugh:
i mam zamiar wybyć SAMA!!!troche mi sie nie chce bo za okne syf 😠 jesień w Irlandii na całego 😞

Beatko
ja nie mogłam uwierzyc ,jak ludzie wrzucali tą kase ,i to KAŻDY! cos dał ,nikt nie przeszedł obojętnie,nie myslałam ze jest jeszcze tylu dobrych ludzi i pomogą ,a na koniec sie wzruszyłam i stałyśmy z siostra nad tym koszykiem pełnym kasy i łzy nam leciały ,a że obie z dzieckiem na ręku to chyba zrozumiałe 🙂 Bo kasa dla kamilki to jedno ale ja cały czas mysle o tym drugim -czyli tym co bedzie musiała przejśc jeszcze Kamilka i Zosia razem z nią :przecież to operacja ,a znią ból i cierpienie i pózniej napewno jeszcze długotrwała rehabilitacja 😞 jakos nie mogę sobie wyobrazic operowania tak małej istotki i modlę sie za nich ,zeby wszystko było dobrze 🙂
aha,Zosia przysłała mi dane na eurokonto ,także dostanie kase na konto w euro bo tez im bedzie potrzebne ,przeciez ich przelot ,pobyt tam tez bedzie dużo kosztował ,nie wiem jak wy ,ale ja wciąż o Nich mysle,pol nocy nie spalam 🤢

• Mamusia
BRAWO NIEBO 😘 😘 😘

GOŚ DO KAMILKI TO MI SIĘ NIE CHCE WIERZYĆ,ŻE W XXI WIEKU TAKIE COŚ WOGÓLE MIAŁO MIEJSCE 😠 😠 I TEŻ MI TAK STRASZNIE SMUTNO JAK POMYŚLĘ CO ONE BĘDĄ MUSIAŁY PRZEJŚĆ 😞 😞 😞 😞 BO BIEDNE MALEŃSTWO BĘDZIE SIĘ TAK MUSIAŁO MĘCZYĆ PRZEZ DEBILIZM LEKARZ

• Mamusia
witajcie!!

GOS!!!!!!!!SSSSSSSSTTTTTTTTOOOOOOOO LLLLLLLAAAAAAATTTTTTT!!!!!Wszyskiego najlepszego kochanie!!DUUZO zdrówka i radości! Samych szcześliwych chwil!!BUZIOOOLEK dla Ciebie i KFFFIATEK!!

czytałam twoje posty z łzami w oczach! jesteś WIIIIEELKA!! ciesze sie ogromnie z tej kaski!!z każdą zebraną złotówka operacja coraz bliżej!suuuper!!

Kathy!jestem w szkou!!!ząbki u nadinki i to siódemki 🤪 ja bym to sprawdziła u pediatry 🙂 bo to jakiś fenomen 😘 😘

my wczoraj bylismy w opolskim u mojego ojczulka 🙂 przetestowaliśmy nowe autko, śmiga jak szalone 🙂)Dziadek i 'prawie" babcia uszczęsliwieni naszą wizytą 🙂 wrócilismy z trzema skrzynkami jabłek hehe no i czeka mnie teraz przetwórnia 🙂

Zoltri!jak zdróweczko??