Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
P wzial małą do sklepu i na krótki spacer ,a ja Brzydulę spokojnie oglądam w końcu!

Anulka
fajne te butki ale ja bym cos bardziej dziewczecego szukała,nie koniecznie takie ciepłe a do s[piworka wrzucisz to nie musza byc zimowe buciki tylko takie bardziej eleganckie do sukieneczki,te takie bardziej dla chłopczyka mi sie wydają

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
WPADŁY MI W OKO BO SUPER CENA I CIEPŁE,BO JA NIE CHCĘ W WÓZKU JĄ WIEŚĆ DO KOŚCIOŁA TYLKO W AUTO,PLANUJĘ SUKIENECZKĘ BIAŁĄ,FUTERKO I TAK MI WŁAŚNIE TE BUTKI WPADŁY 🙂BO NIE CHCĘ SZALEĆ ZE STROJEM NA KILKA GODZIN,ZA SUKIENKĘ TEŻ TAK DO 5 DYCH MYŚLAŁAM,ALE ZNACIE MNIE NIE:P

ZOLTRI JA CHCĘ 26 GRUDNIA,ALE JESZCZE NIE BYŁAM U KSIĘDZA:P

ZROBIŁAM MAŁEJ ŻMIJCE KASZKĘ BANONOWĄ Z MLEKIEM I NIE CHCE PIĆ 😞
A JAK POJEDZIEMY DO SKLEPU TO BĘDZIE MORDKĘ DARŁA 🙃

• Mamusia
NO WIEM,ŻE KOCHAM RÓŻ:P ALE TEN BIAŁY ROBI WRAŻENIE 🙃 JA TEŻ LUBIĘ ADIDASA 🙂

PATRZAŁAM CZY NIE MA JAKIŚ MINI KOZACZKÓW FIRMOWYCH ALE NIESTETY 🙂

JA MAM TAKIE:

http://cgi.ebay.com/Cute-Nike-Pink-winter-boots-MINT-condition_W0QQitemZ160368457123QQcmdZViewItemQQptZUS_Women_s_Shoes?hash=item2556b475a3

NIE ZNALAZŁAM INNEJ AUKCJI BO 2 LATA TEMU JE KUPIŁAM:P

• Mamusia
nie ,ja juz nie kupuję kozaczków ,dwie pary wystarczą

ale zapowiada sie niezła zima na mój przyjazd ,może faktycznie niuńke zostawie z babcia i z braciszkiem na nartki skoczymy,wow,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ja akurat sie ciesze z zimy i mam super zajefajne ciuchy na narty ,i buty,takie rózowe ogromne z rózowym wystającym futerkiem ,bo takie odjechane ciuchy na stok są jak najbardziej wskazane ,bo po miescie bym sie tak nie ubrała 😉

tylko ,kuzwa nastepny nieplanowany wydatek bedzie -opony zimowe do fokusa,bo z Italii,mamy tylko wielosezonówki ale jak bedzie snieg to dupa do BB nie pojade ,tam zawsze biało na drogach-no i jakies 2 tysiączki pójdą do "skarbonki"o imieniu Ford 😠

• Mamusia
ostatnio przymierzalam timberlandy cos takiego tylko na obcasie i sie prawie [osikalam z podniety a nie moglam kupic bo akurat na ciuszki wydalam wrrrr normalnie posikam sie jak je bede miala

http://cgi.ebay.com/NEW-340-WOMENS-TIMBERLAND-14-KNEE-SHOES-BOOTS-6-5-TAN_W0QQitemZ150378751861QQcmdZViewItemQQptZUS_Women_s_Shoes?hash=item230345a775

• Mamusia
klucza nie ma 😞 dzięki za kwiatki... w sumie w dupie to mam, tak wymarzlismy z Grzeskiem ze szok, a Mała w polowie drogi zaczęła tak komcertowac w wózku, ze myslalam ze zwariuję. jutro kupie nowy wkład, tylko zas jest problem, bo drzwi mamy jakies podwójne i klucze tez sa przedłużane...je pieniczę..i to jeszcze z piwnicy...szkoda kasy, ale co zrobić...

• Mamusia
http://cgi.ebay.co.uk/WOMENS-TIMBERLAND-PREMIUM-14-INCHES-WHEAT-BOOT-UK-4_W0QQitemZ140295259660QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item20aa3fc60c&_trksid=p3286.c0.m14

takie dla mnie sa boskie:P:P:P:P

ja mam swoje ukochane kozaczki ktore maja 2 lata...ogolem nie mam zadnych na wysokim obcasie zawsze sobie mowilam ze kupie ale cholerka nie umiem sie ubierac elegancko:P:P

• Mamusia
zoltri napisał:
http://cgi.ebay.co.uk/WOMENS-TIMBERLAND-PREMIUM-14-INCHES-WHEAT-BOOT-UK-4_W0QQitemZ140295259660QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item20aa3fc60c&_trksid=p3286.c0.m14

takie dla mnie sa boskie:P:P:P:P

ja mam swoje ukochane kozaczki ktore maja 2 lata...ogolem nie mam zadnych na wysokim obcasie zawsze sobie mowilam ze kupie ale cholerka nie umiem sie ubierac elegancko:P:P

Bombowe!!!!!!!!!!!!!
juz sie widzę ,rajstopy w romby ,dzinsówka i heja,są super ,ja takie chcę!