Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Widzisz widocznie to jest bardziej sycace i nie wypije juz wiecej niz 150, ale je sloiczki a Tymo pluje innym jedzeniem niz mleko i kaszka,... 😞

ostatnio gdzies wyczytałam,ze statystycznie szybciej wychodza zabki dzieciom ktore jedza stale posilki, te ktore sa tylko na mleku dostaja pozniej- zwiazane jest to z potrze ba organizmu,bo pokarmy stale juz mozna gryzc a mleko sie pije. wiec Tymo za szybko nie dostanie zabkow.

edith w tej mojej hurtowni bede jakos w tym tygodniu wiec zobacze czy dokupili owieczki,bo ja wtedy kupilam ostatnia pare.

zastanawialam sie nad kaczkami ale stwierdzilam,ze sa za bardzo polityczne :P a ja nie jestem pisowcem:P

• Mamusia
edith the best Karpatka
przepis

:P:P

na odwrocie opakownia Dr.Oetker najlepsza i szybko u mnie juz pierwsza czesc sie piecze:P:P

moj mnie nie sprawdza bo ja mam swoja kase on ma swoja ale na macierzynskim mniej dostaje staram sie nie tracic na glupoty a w tym jestem mistrzem a on nowego iPhona wrrr oststnio namiot ..po hu... mu naiot jak jezdzi na te ryby co 4 miechy wrrr
a juz nie wspominam o wilkim wybryku w kwietniu wrrrr bo sie poklocil z emna to pojechal i sobie kupil nowe alusy i opony do tego przyciemnianie szyb i £1000 poszlo co bylo na saving account wrrrr a pieniadze reszta sie rozeszla: 😮 😮
ja nic nie skorzystalam wrrr

• Mamusia
ZOLTRI JA CI ODDAM SWOJEGO I JESZCZE DOPŁACĘ:laugh: :laugh:

JA JUŻ TEŻ LECĘ POPRZYTULAĆ MOJEGO MIŚKA,BO DZISIAJ BYŁ TAKI KOFFANY,WRÓCIŁ ODRAZU ZAJĄŁ SIĘ MAŁĄ,USYPIAŁ,KARMIŁ I POTEM JESZCZE CAŁĄ STERTĘ GARÓW POMYŁ I JESSI KSIĄŻKĘ CAŁĄ PRZECZYTAŁ WIĘC MUSZĘ GO POCHWALIĆ:P :P :P A NIE TYLKO ZŁE CECHY WYPOMINAĆ:P

BUZIAKI

• Mamusia
czesc laseczki,
ale u mnie znów brzydota za oknem...bleee. mamy dzis nakręcone wyjścia do znajomych: Tomeczka (5,5 miesiąca) i Majeczki (1,5 roku), tak więc jakos przelci. musze się jeszcze pylnąć do tesco zrobic jakies podstawowe zakupy.
nocka w miare, 3 pobudki, ost o 6.50, wiec luz...

• Mamusia
hej laski

my tez już na nogach dzisiaj siedzę w domu i mam zamiar zrobic porządki w szafach

mała cos tam stęka i maruszi na brzyduli

widzę że nasze dzieciaczki w tych samych czapkach będą chodzić ja mojej juz początkiem października kupiłam tą czapurkę i kozaczki z H&M i wyglada w nich czasowo

lecę sprzątać

• Mamusia
hejka
ja tez już nie śpię - od 6stej z resztą 😞 Grzesia wyprawiłam do pracy a Mała mi się obudziła przed 7mą
Niebo kot superowy 🙂
Mojej Niuni nie będę raczej kupowała stroju mikołaja bo wydaje mi się zbyt męski hihi - poza tym ma już komplet sukienek wyjściowych(wczoraj kupiłam jej jeszcze jedną)
Zoltri - nie przejmuj się tym Twoim - jeszcze wróci na kolanach jak mu się iphone znudzi 😉
a ja sie mam spotkac dziś z dziewczynami z wątku krakowskiego - ale pogoda taka deszczowa że nie wiem czy wypali

• Mamusia
HEJ RADZILKA,BIDULO NASZA ZAPRACOWANA 😞

NA VANESSKĘ JESZCZE TROSZKĘ TA CZAPA ZA DUŻA,NARAZIE ŚMIGA W HELLO KITTY 🙂

BETI JA MOJĄ CHOĆBYM NIEWIADOMO GDZIE POSADZIŁA ODRAZU GŁOWĘ PRZEKRĘCA NA TV:P

KURDĘ MAŁA MI COŚ KASZLE 🤢 RANO JUŻ CHYRLAŁA ALE MYŚLAŁAM,ŻE MOŻE JEJ COŚ ŹLE POLECIAŁO,ALE NADAL KASZLE I PSIKA 😞NO I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ JESSI TEŻ JUŻ OD WCZORAJ ZNOWU W DOMU SIEDZI,BO MIAŁA KASZLE ITP 🥴 JA ZWARIUJĘ!!!A ZOSTAWIŁAM JĄ W DOMU,BO W CZWARTEK PASOWANIE NA UCZNIA I CHCĘ ŻEBY POSZŁA.

• Mamusia
ja się zakochałam w tej czapce i bucikach 🙃

Anula teraz taka pogoda ja kaszle od piatku i to coraz bardziej a jestem na lekach ale nie boli mnie gardło tylko ten cholerny kaszel
moja mała tez ma katarek masakra

Oli podaję actimel już od kilku sezonów i mi nie choruje już od dłuższego czasu chodzi do szkoły twardo.

Ola miała w pierwszy dzień szkoły pasowanie na ucznia coś późno macie. Ale kuruj ją bo na takie ważne wydarzenie musi iść 🙂

Moja marudzi jak cholera nie może zasnąć ale jeszcze chwilkę to wytzrymam i podnie.

• Mamusia
hejka laseczki!!!!

nasza noc to standard : 3 pobudki, i na nic sie zdaje kaszka 😞 spi tak samo jak po cycu

teraz cycus i moze zasnie na chwlke... 🙂ja musze sie okrzątnąć, pozprzątać i zrobić na bóstwo...jedziemy dziś do kolegi Jasia - Frania o miesiąc młodszego 🙂 no i na zakupki...
bo musze suszarke na bielizne zakupic i takie tam pierdoły 🙂