Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
daj Auri link na same buty a nie na wszystkie 😉
i nie zapomnij tych dla Tymo zabrac 🙂

Veli udanego lotu i oby nie zniszczyli Tobie wozka podczas pakowania do luku bagazowego- bo wrzucaja i nie patrza ,ze to wozek...moja kumpela tak miala,ze jej porysowali caly wozek i fotelik samochodowy, byla wsciekla,bo prawie nowy wozek miala...a Twoj taki bialy i wyglada na delikatny.

Ide pod prysznic...

bhrka w moim miastowym watku tylko opisalam wrazenia ze szpitala w ktorym rodzilam,jakos nie mam potrzeby wiecej...
a tu w miescie mam kumpelki z dziecmi wiec moze dlatego nie szukam nastepnych .

• Mamusia
ktory najlepszy nie moge sie zdecydowac

http://cgi.ebay.co.uk/Billy-Bob-Vampire-Dummy-Halloween-Funny-Baby-Pacifer_W0QQitemZ270472506667QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids

http://cgi.ebay.co.uk/Billy-Bob-Bugs-Bunny-novelty-funny-dummy_W0QQitemZ120459320009QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids?hash=item1c0bef5ac9

http://cgi.ebay.co.uk/NOVELTY-FUNNY-DUMMY-DUMMIES-BILLY-BOB-ORIGINALS_W0QQitemZ170334368364QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids?hash=item27a8b8326c

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BILLY-BOB-BABY-DUMMY-DUMMIES-FUNNY-TEETH-PACIFER_W0QQitemZ280407292503QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids?hash=item414993ba57

• Mamusia
Cześć

A u nas deszczowo 😞

Co z firmą słychać nie wiem, bo złoowroga cisza panuje. Do 24 wozy nawracały po wode, wiec musiał być niezły hajc.

Znajoma nadal nie urodziła 😠 ale juz nie mam się sił denerwować 😠 zbytnio ufa temu lekarzowi 😠 zostaje mi tylko trzymanie kciuków 😞 mam nadzieje ze wszystko się dobrze skończy.

Grypa mnie rozkłada na całego, gardło boli jak cholercia 😞

Ahhhhhha podałam na noc Kubusiowi pierwszy raz tę kaszkę mleczno ryzową Smaczny Sen i .... przespał mi pięknie caluteńką noc od 19.30 - 6.00, potem kilka łyczków herbatki i wswstał o 8.00!!! Podam mu ją jeszcze dzisiaj i zobaczymy czy rzeczywiscie działa 🙂 Tak to spać by sobie spokojnie mógł 🙂 I wogóle dzisiaj jest total spokojny, bo się wkońcu wyspał 🙂

Bhrka my już na etapie przebijania sie ząbeczka nr 3 🤪 🤪 🤪

Zoltri sprawnej przeprowadzki zyczymy a cumle superowskie 🙂

Hmm bała bym się tego ringa aplikować, ze sie mi wysunie wypadnie. Daj Iza znaka jak się w połączeniu z kakao sprawuje 🙂

Weekend mam w szkole więc nieciekawie i musze dzisiaj się jeszcze pouczyć, więc zaraz parze kawke w tej mojej total samotności!!!

• Mamusia
Iza daje się jej 4-5 łyżek stołowych na 150 wody. Dałam mu w butli na noc bo wcale nie jest za gesta. Przez zwykły srednioprzepływowy smoczek ją całą ze smakiem wciagnął 🙂 i jest mega spokojny, właśnie mu mamusia sesje urzadza 🙂 próbuje wkońcu te ząbki wyłapać, bo obiecałam zdjecie 🙂

• Mamusia
A MY BYŁYŚMY U LEKARZA,OBIE LASKI ZDROWE TYLKO GARDŁA MAJĄ ZACZERWIENIONE,ALE SIĘ CIESZĘ BO WRÓCIŁAM BEZ RECEPT:P :P :P WIĘC NIE MA WYDATKÓW 🙂

ZROBIŁAM SOBIE SAŁATKĘ NA WEEKEND I UPIEKŁAM SZYNECZKĘ I BOCZUŚ JA TO ŻARŁOCZEK HEHE:P

ZOLTRI MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA SMOK NR 2,A DLA LASKI 3 🙂A BUCIKI SUPER WYRWAŁAŚ ZA FUNCIAKA TY SPRYCIARO 🙂

JESSI ZARAZ JEDZIE DO DZIADKA NA NOC,A JA Z PINESKĘ URZĘDUJĘ SAMA 😞BO Ł WRÓCI DOPIERO OKOŁO 19 😞

RENI POKAŻ KONIECZNIE ZĘBULCE 🙂

NIEBO TRZEBA BYŁO WCZEŚNIEJ O MNIE O BUCIKACH POMYŚLEĆ:P :P :P PAMIĘTAJ NA PRZYSZŁOŚĆ 🙂