Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewuszki!

dziekuje pieknie za rady co do noska, ratowalismy sie wczoraj wodą morska, bo to jedynie miałam na stanie,a niestety apteki w tej dziurze nie ma 😞 Bidulek miał wczoraj 38 st gorączki i męczył sie strasznie z tym gadłem i katarem, spał na rekach w pionie bo nie mógł na leżąco. Pożniej udało mi sie go jakoś połozyc ale co chwile sie budził i plakał, w efekcie wziełam go do siebie do łozka i jak zaczynał stekac to go głaskałam i jakoś sie uspokajał, ale tak nocka do bani. Dziś już lepiej, najważniejsze że ta woda z nosa przestała leciec, i jakoś oddycha z tym katarem.
Buziaczki dla Was wszystkich 😘 😘 😘

Kathy gratuluje obrony!

no no Zoltri, pani generał do Ciebie pasuje 🙂 ależ jestem ciekawa przebrania dawaj szybko fotki 🙂
Janek tez uwielbia zabawe w szukanie 🙂 nakrywa sie pieluchą, to wołam gdzie jest Jasiu, a jak sie odkrywa to mowie ze sie znalazł a on tak chichra ze szok 🙂)

• Mamusia
wiecie hallowen ale i tak nie trzeba strasznie ogolem imprezka przebierancow a tak naprawde domowka ktora kosztoje 220funto za ubior wrrrr

ale ja nie placilam heheheeh

no te balerinki sliczne ciocia ladne dla Pineski przywiezie hehehehe tylko na 6-9 czy wieksze????

bhrka nie przejmuj sie facetem

• Mamusia
kfiat dla bhrka za wyczerpujacy esej w sprawie kataru Buziolek!!!

😘 😘 😘

no i pamietaj że faceci to są z marsa!ja juz nie bede sie na temat swojego wypowiadac, bo znow miałam wczoraj spiecie..jak wciskałam Jankowi wode morską do noska i Janek oczywiscie sie wykrecał i jeczał to ten moj ślubny sie wydarł na mnie ze mam mu tego nie robic bo on tego nie lubi. A które dziecko lubi jak mu sie przy nosie cos robi???pozniej mu ta woda z gilusami wyleciała wiec mu ten nosek wycierałam a Krzysiek dalej swoje grrr debil:laugh: :laugh: i jak tu sie nie złościc??

• Mamusia
dzięki dziewczyny za kwiatki 😘 rety jakbyście mnie znały tak osobiście 😉 to byście wiedziały że ja najspokojniejszy człowiek na ziemi jestem ale czasem to juz nie mogę, ja wiem że faceci już tacy są ale taka gadka wkurza....
Zoltri 🙂 kurde teraz to musisz sie do woja zaciągnąć, odprujesz pagony i będziesz miała strój do roboty - bo szkoda żeby takie kosztowności Cie w szafie kurzyły 🙂

biedny Jaś... biedna Aniutka.... może mu szybko przejdzie 😘 😘 😘

• Mamusia
hello
Auri ja juz sobie Ciebie wyobrazam! bedziesz hot !

Wlasnie sie szykuje do tesco ale mam wszystko dla Tymo wiec nie bede szalec z zakupami.no i czekam az sie mały obudzi,bo zasnal godzine temu

tymo tez nie znosi dłubania w nosku , to normalne, do uszkow juz powoli sie przyzwyczaja ale nosek jest ryk i majtanie głowka.

ja juz po fryzjerze- odrost zrobiony, dlugosc wlosow zostawilam.
no i zrobiłam tatoo 🙂