Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziendoberek

🙂 🙂 🙂 🙂

ja unmieralam ale juz rozolek poszedl w ruch wiec jest ok...ja wrocilam pierwsz bo [poiwedzialam ze musze uchlalam sie jak dawno nie moj kibelek wiec cos o tym...bylo ostro ...dostalam gajerek i kilt od wlscicielki chaty u ktorej imprezowalismy ale rozmiar ponad 1rok

ogolem bylo zajefajnie ...gdybym brzycha nie miala o 100%lepiej bym wygladalam ale kij z tym zobaczycie na nk

Pineska Gratulacje!!!!!!

Niebo zarabisty tatooooo

Zosia chodzi tylko o liczby i zeby statystyki nie pokazaly ze az 30 % to cc !!1

• Mamusia
hej dziewczynki!

zostałam w domu a Janek mi akcje rozkrecił, tak sie rozplakał że nie wiedzialam o co kaman 😞( dałam mu plantexu i poległ ale chyba bardziej z tego wycia i zmeczenia 😞

Zosiu!to super ze kamilka coraz lepiej porusza raczką 🙂wdac ze sa postepy rehabilitacji 🙂A oczka moze przewiało tak jak pisała niebo.

Jaś też jest jeszcze na cycu.kaszke daje mu na noc co jakis czas, nie codziennie.A tak to podstawa cycus 🙂

Niebus!tatoo jest super, bardzo podoba mi sie styl pisma 🙂

Anulka gratuluje pierwszego zabka pineski 🙂)

• Mamusia
Edith oplaca sie jak n nic te body z mothercare!!!!!

takie sa ceny w sklepie w uk http://www.mothercare.com/Girls-7-Pk-Kitten-Short-Sleeve-Bodysuits/dp/B002GOU1AC/sr=1-4/qid=1257089628/ref=sr_1_4/275-6379915-1410029?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

wiec sie oplaca jak nic!!!1

• Mamusia
Hej dziewczyny, właśnie dotarłam do domku.Mała mocno trze oczka i naprawdę sie martwię 🤢 Jutro pójde do lekarza.
Co do karmienia piersią- jak będę karmic jeszcze ale stopniowo zaczne dodawać inne rzeczy.czasami jak mnie nie ma, dostaje sztuczne i tez jest ok. Tylko kupki wtedy rzadziej.
Aniutka, moja Kama tez ma takie chwile marudzenia.Normalne.Teraz zasnęła, a w sumie bez sensu, bo wolałabym zeby w nocy lepiej spała.czy wasze pociechy maja dokładnie ustalony plan dnia?Ponoć tak jest najlepiej ale u nas ze wzgledu na cwiczenia i moja prace to nierealne ☺️
Kwiatek dla... 🙂

• Mamusia
trzymaj Auri kwiatka na teo kacora 🙂 - wyglądaliście super 🙂
my byliśmy u grzesia w domu i na cmętarzu - niedawno wróciliśmy i super bo nie było korków

ja jeszcze daje niemal sam cyc - poki co 3 razy chyba kaszkę jeszcze jadła łyżeczką

Niebo tatuaż świetnie wygląda 🙂 - szczerze mówiąc - nie spodziewałam się:P - ubranka też super mi dla odmiany baaardzo się podoba ten niebieski miś - ale inne ubranka też śliczne i cena superowa 🙂

Edi - bodziaki tanio wychodzą - ale takie bez wzorków... 😉 zresztą tych z krótkim rękawkiem mam masę

Vanessa i Anulka - gratuluję ząbka dziewczyny - proszę o autentyczne fotki 🙂 ale na tym suaczku ząbkowym wygląda świetnie więc w realu pewnie nawet lepiej

Aniutka - wkrótce się skończy ten katar

• Mamusia
MY TEŻ WRÓCILIŚMY 🙂NAWET OK BYŁO,NO JAK TO ŚWIĘTO ZMARŁYCH 😉

POTEM BYLIŚMY U BABCI NA OBIEDZE I WRÓĆILIŚMY 🙂

ZOLTRI SUPEROWO WYGLĄDALIŚCIE,FAJNA TAKA IMPREZKA 🙃

ANIUTKA BIEDNY JASIO 😞ALE MAM NADZIEJĘ,ŻE TYLKO TERAZ BĘDZIE Z DNIA NA DZIEŃ LEPIEJ 😘 😘 😘

ZOSIU MOJA MA RACZEJ USTALONY PLAN DNIA,TZN JUŻ ŚPI:P HEH PEWNIE DO RANA OKOŁO 7 POTEM ZJE I POBAWI SIĘ TROSZKĘ I SPANIE I TAK PRZEZ WIĘKSZOŚĆ DNIA,JEDZENIE POTEM Z GODZINKA ZABAWY I WARIOWANIA I SPANIE I TAK DO WIECZORA,POTEM KĄPIELI,BUTLA I ZNOWU LULU 🙂

A CO DO BODÓW TO CZASAMI SIĘ WŁASNIE TAKIE ZWYKŁE PRZYDAJĄ,POD COŚ 🙂

• Mamusia
Zosienka napisał:
czy wasze pociechy maja dokładnie ustalony plan dnia?Ponoć tak jest najlepiej ale u nas ze wzgledu na cwiczenia i moja prace to nierealne ☺️

u mnie Zoska jedynym pewnym punktem dnia jest kąpiel o 19.00. nie da sie jej przesunąć później bo Mała sie jej domaga. po kapieli zawsze cycus i ok 19.30-20.00 Mała śpi. zwykle do 2giej, ale czasem sie budzi ok 20.30 zeby sie dopic, lub ok północy, ale tylko czasami. jak sie o tej 2-3 obudzi to jJ biorę z łózeczka do nas do łózka, bo potem sie juz budzi co 1,5h.i je 🙂
rano sie budzi dosyć wczesnie, ok 7mej,nie chce juz cycusia. zwykle ok 8.30 mamy pierwszy spacerek,po spacerku cyc-sniadanko.
drugi spacerek ok 10.30. albo o 13.00, bo często mamy gości dopołudnia 🙂 a potem to różnie. ok 15 znów śpi, ale popoludniami śpi krótko, 20-30min max. w przerwach snu leży na matce, bawi sie zabawkami, piszczy, towarzyszy mi w kuchni. i robi kupy 😉 😉 😉 😉
zwykle ok 15.30 Karola zostaje z moja mamą albo siostra, ok 16.30 G ja przejmuje, bo ja mam korki albo jestem w szkole językowej, wracam po 18tej to juz ja przetrzymujemy, ale ona sie po 18tej marudnia robi, do chwili "wejścia" do wanny 😉w wannie szleje.

• Mamusia
witajcie Hanka padła jak Kafka -kwiatek dla Vanesi -Pinesi za zabka 😆
Niebo tato super!!!!!bombaa -może tez sobie sprawię ????
U nas też juz jakis plan dni wyrobiliśmy i narazie cyc + słoiczki ale gównie owoce i soczki. to tyle lece do kapieli bo padam.
A Pani generał super -sexi w tym ubranku 🤪
dobranoc dziewczynki .
pozdrowienia i kawiatki kolejne dla Rozalki i Karolinki 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
wrocilam...zaraz kapiemy Tymo, pozniej butla i do rana bedzie spał mam nadzieje. A body to teraz zawsze pod spod..nie liczyłam po ile ale liczylas z przesyłka?? bo ja ostatnio kupilam w tesco po 1,99 body super jakosciowe.o takie: [img size=428]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/body1.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
body zawsze sie przydaje ja mam jakiesz 20szt hehehe pod bluzke zawsze zakladam nie da inaczej sie ubrac...body i dopiero reszta

ja naprawde sie przepilam przez to ze sie pohaffftowalam w nocy pare razy hehehe bo za bardzo zmieszalam chyba i jakbym gardlo bylo poszarpane chyba wiecie jakie to uczucie po tym jak sie zwroci fuuujjjj edith odwdzieczam sie!!

• Mamusia
NIEBO JA MAM TAKIE SAME BODY Z REALA IDENTYCZNE,KUZYNKA MI DLA MAŁEJ POKUPOWAŁA ALE W REALU BYŁY PO 2,99 I FAKT FAJNE GATUNKOWO,ALE JAK DLA MNIE ZBYT OBCISŁE,BO ONE SĄ DŁUGIE,ALE W PASIE WĄSKIE 🤢

SABINCIA DZIĘKUJEMY ZA KFFIATKA I ODWZAJEMNIAMY 😘 😘 😘

ZOLTRI BO IĆ TO TRZEBA UMIEĆ:P :P :P MOJE POWIEDZONKO,BO JA ŻADKO ZWRACAM ALKO ,WIEM KIEDY PAUZA:P :P :P A JAK MI SIĘ JUŻ ZDAŻYŁO ODDAĆ ALKO TO ZARAZ NADROBIŁAM NASĘPNYM I WSZYSCY MNIE PODZIWIALI,ŻE JAK JA MOGĘ DALEJ PO ODDANIU PIĆ:P :P :P

• Mamusia
ZOLTRI A ZAŁÓŻ SIĘ:P :P :P JAK MAM DZIEŃ TO WYPIĘ Z 10 BROWARKÓW I DALEJ ZYJĘ,A WÓDECZKA TO WCHODZI MI W DOBRY DZIEŃ JAK NAPÓJ:P :P OSTATNIO TZN Z 2 MIECHY TEMU JAK WAM PISAŁAM,ŻE KUZYNKA Z KEVINE U NAS SPALI,WYPIŁYŚMY NA DWIE 0,7 I PÓŁ LITRA I DALEJ ŻYŁAM:P :P :P

NIEBO NO NIE WIEM JA TAKIE DOSTAŁAM OD PAULINY WIĘC NIE WIEM JAKIE INNE BYŁY 🙂

OGÓLNIE TO I TAK JESTEM ZA CARTERSA SĄ SUPER,MAM OD MACOSZKI Z 10 PAR NA NEW BORN I SĄ NADAL NA MAŁĄ DOBRE ONE SĄ SUPER GATUNKOWO I ROSNĄ RAZEM Z MAŁĄ 🙃