Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zoltri napisał:
ale elite sa normalne ja uzywalam pomaranczowych czasami one maja takie wypustki ale one nie prowokuja szybszego finish'u

hmm fajnie...a ja jakas niedotykalska jestem odkad mamy Nadinke 😲

• Mamusia
To u mnie to samo ja dopiero startuje a tu koniec 😠 ale za to w przeciwieństwie do Ciebie myśmy calutką ciaże trenowali i to nawet kilka razy dziennie popijaliśmy kakao, teraz wiem czym sie to mogło skończyć i dzięki Bogu że się tak nie skończyło. u nas wina elite. Pamietam są jeszcze jakieś jedne, tylko nie pamiętam nazwy. Jak szalelismy przed slubem w zakopcu tylko takie były w kiosku. I co ... i zwiędł :laugh: i za cholere już potem nie chciał rozkwitnać 🙂jakieś ze środkiem znieczulającym

• Mamusia
Żebys wiedziała ze Guinessa!!! Omal z krzesła nie spadła. Dobra zmykam, ciut lepiej się juz czuje to moze chociaż zasne. Zanim mały zasnął. Bo budził się mi do tera co chwile z temperaturką nawet 😞 ciekawe co znów 😞

Buziaczki i miłego weekendziku bo pewnie nie zdołam tutaj wpaść!!!

• Mamusia
jakie hot tematy...ja sie nie wypowiem.. :whistle: :whistle: :evil:

w centrum masakra- dzis specjana noc promocji i rabatow- od 21-24ej wyprzedaz wiec chyba pol trojmiasta sie zjechalo...tlumy!

kupilam tylko stanik sportowy w triumphie, kurtki do d...wszystkie z takiego materialu jak ma Pineska rozowa..tragedia ogolnie. a ja chce klasyczna puchowke, w przyszlym tyg pojade do outletu -tam maja z zeszlego sezonu to raczej kupie,bo takich kosmicznych nie chce,sa feee 🤢 wygaladm w niej jak po mlodszej siostrze.

tymo pieknie 3 godziny ogladal swiat sklepow i bawil sie swoja ukochana krowka. aniol nie dziecko! teraz spi i dzis ma tez dzien dziecka, bo wrocilismy przed 22ga, tylko go ptrzebralismy i zasnal w swoim lozeczku moj skarbek.