Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aniu skarbie!!! wspaniale ,ze jestes, martwimy sie! u nas ok, Jasiu Aniutki byl chory na antybiotyku ale juz lepiej, Velina byla w pl i wlasnie wrocila,u nich ok.kathy z czupurkiem ok 🙂 , Gos jest w pl . Auri tez sie wybiera teraz. dzieci zabkuja powoli 🙂 Tymus ok.

napisz jak Jasio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Niebus kwiatek for Tymulek 😘

tak z Nadinka wszystko wporzadku dziekuje,ze pytasz wyniki prawidlowe nie ma sladu po anemii 🙂

co z Aniutka???

a Veli w jakiej czesci Polski byla????

Dobranoc Niebus ja tez zaraz mykam spac

dzisiaj pojechalam z Czukutkiem do mojego meza brata zony -barzo sie lubimy i mamy wspolne tematy :P :laugh: a jeden to juz wyjatkowy :laugh: :P wiecie co mam na mysli...:laugh: balam sie,ze Czukus bedzie plakal bo osatnio u tesciow plakala w nieboglosy ale wrecz przeciwnie smiala sie do rozpuchu 🙂 i spiewala z kuzynami jednak dzieci rozumieja sie 🙂 milo spedzilismy dzionek 🙂

nie wiem co sie dzieje z Nadia....????do wszystkich sie smieje,gaduli a jak slyszly tescia albo tesciowa to jest jakis poploch...jakis szok...drze sie w nieboglosy jakby jej ktos krzywde robil....szok powaznie-nie odzywaja sie do niej a i tak ona az sie trzesie z rozpaczy jak ich widzi...nie poznajemy jej wtedy

generalnie w ciazy sluchalam muzyki i zawsze dzialala na mnie kojaco i relaksujaco wiec jak wlanczam Nadii muzyczke to albo sobie gaduli i fika nozkami albo zasypia ...i wydaje mi sie,ze jak w ciazy denerwowalam sie na tesciowke to Nadia jak ja teraz slyszly (jej glos) to jest furia 🤪 ale czemu tesc???moze dlatego,ze zawsze jej towarzyszy... 🤪 :laugh:

• Mamusia
KOCHANE, JAS JEST ZDROW.SKONCZYL 7 MIESIECY A ZABKA NIE MA JESZCZE ☺️ TYLKO ZE KUBUS MOJ MIAL 8 MIESIECY JAK MIAL PIERWSZEGO ZABKA, WIEC MOZE U NAS TO TAK RODZINNIE POZNO WYCHODZA.. OSTATNIO BYLISMY U KARDIOLOGA..TAK SIE BALAM, WIZYTA W ZWIAZKU Z WRODZONA WADA SERDUSZKA-DROZNY OTWOR OWALNY, NO ALE NA SZCZESCIE ZROSLO SIE I JEST OK! 🙂)) POZA TYM MALY SZALEJE NA BRZUCHU KILKANASCIE GODZIN DZIENNIE..BOSHE, JESTEM W SZOKU, ZE ON TAK LUBI LEZEC NA BRZUSZKU 🙂 CIAGLE CWICZYMY, ALE JEST NAPRAWDE DOBRZE, DZIEKI TEMU. MLODY RZOWIJA SIE W PORZADKU, ANULA, JAK PRZECZYTALAM TO CO NAPISALAS, ZE WESZLAS NA WRZESNIOWKI I TAM...ACH, TO TAK JAK MOJ KROPEK, BO ON SIE URODZIL 11 TYGODNI ZA WCZESNIE, A DZIS JEST TAKIM CUDOWNYM DZIECKIEM. WIERZE, ZE NIC STRASZNEGO JUZ NAS NIE SPOTKA. PO KILKU MIESIACACH WALKI WYSZLISMY ZWYCIESKO Z ANEMI I POWOLI ODSTAWIAMY LEKI 🙃
BRAKUJE MI WAS STRASZNIE 😞 NAPISZCIE JAK TAM KAMILKA I COS O WASZYCH DZIECIATKACH 😞 TESKNIMY 😞(

NO I KFIATULEC PRZYWITANIEC DLA WSZYSTKICH BYM DALA OD RAZU, ALE...POKOLEI..

Anulka7 napisał:
MOJA DO TEŚCIÓWKI SIĘ CIESZY,NA TEŚCIA WIDOK ODWRACA GŁOWĘ:laugh: ON NIESZKODLIWY,ALE MARUDA:P :P

A MOJEGO OJCA CHOCIAŻBY Z TYDZIEŃ NIE WIDZIAŁA TO ZASZE BANAN DO NIEGO 🙂

NAJBARDZIEJ MNIE SMUCI,ŻE MOJEJ MAMY TERAZ PRAWIE NIE BĘDZIE ZNAŁA 😞WIDZIAŁA JĄ JAK MIAŁA MIESIĄC(TO JESZCZE CHYBA NAWET NIE WIDZIAŁA)I TERAZ JĄ ZOBACZY JAK BĘDZIE MIAŁA ROCZEK 😞

Anulko nie smutaj sie...jak sie ma kochac i rozpoznawac to zobaczysz bedzie sama Cie ciagnela,ze chce na wakacje do Twojej mamci i basta-jutro poranny kwiatek for you

• Mamusia
Veli mieszka 2 km ode mnie hehehehe w dolnoslaskim trojmiescie hehehe

Anulka milo ze zawitalas i wspaniale ze Jasio tak rosnie do roczku nadrobi wszystko...mowilam ci !!!!!

moj tez kocha na brzuchu od kiedy sie sam przewraca top jeszcze bardziej!!!!

anulka powiem ci powiem a ksiazke tez mozna wydac hehehehe

• Mamusia
ANULCIA JAK TO DZISIAJ PRZECZYTAŁAM TO WŁAŚNIE SOBIE O JASIU POMYŚLAŁAM,ALE NIE CHCIAŁAM PISAĆ ☺️ ,ŻE ON TEŻ Z 7-GO MIESIĄCA I TERAZ ZOBACZ JEST TAKIM WSPANIAŁAYM I SUPER ROZWIJAJĄCYM SIĘ DZIECKIEM 🙂CIESZĘ SIĘ BARDZO,ŻE U WAS WSZYSTKO OK ANIU I ŻE Z JASIEM JUŻ DOBRZE 🙂

• Mamusia
no a jak na pewno ci powiem

leci teksnaska masakra pocztek hmmm giccciooo na noc: 😉 😉 😉 😉 😉

niebo ja tez zwykle proste kurtki a swiecace bron boze :P:P:P
dziewczynki male mozna tak ubierac ale nie stare babki:P:P:P

Aniu Jasiek kropeczek kochany daj mu buziola w jego piekne policzki pyziowate!!!

• Mamusia
AURI HEHE,ALE MAM NADZIEJĘ,ŻE NA MNIE NIE BĘDZIESZ POKAZYWAĆ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

TEŻ OGLĄDAMY TEKSAŃSKĄ 🙂

NO TO WIECIE JA CHYBA DO WAS NIE PASUJĘ BO JA KOCHAM WSZYSTKO ŚWIECĄCE,ZŁOTO,CEKINY ITP 🙃 JA LUBIĘ SIĘ WYRÓŻNIAĆ,TERAZ I TAK SPAŁZOWAŁAM,ALE MAM TOREBKĘ CAŁĄ Z FUTERKA ALE KOPETÓWKĘ FIOLET Z HELLO KITTY I TO MOJA OSOBISTA TATO MI ZE STANÓW PRZYWIÓZŁ:P :P :P JA JAKBYM MOGŁA TO BYM CHODZIŁA UBRANA ALE PARIS HILTON TO MI SIĘ PODOBA,ALE NIESTETY Z 30KG ZA DUŻO 😞 😞A 2 LATA TEMU W TAKIM DRESIKU ŚMIGAŁAM Z LODEM NA DUPCE TYLKO ZAJEBIŚCIE RÓŻOWYM:P :P :P

http://allegro.pl/item799666174_primp_ice_cream_set_turquoise_rozm_m.html