Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🙂 kocham was dziewuszki 😉
liście grabiłam, karla spała w wózku.

bhrka, szatka super. ja tez miałam podobna. już jest w magicznym pudełku karolki na przyszłość 😉

ciasto na racuszki ready.

posmarowałam sobie dzis pod oczami kremem z nivei - jakims specjalnym przeciwzmarszczowym i wyglądam jakbym nie spała 3 doby hehehe

• Mamusia
HEJ, DZIEWCZYNKI:**

JA WLASNIE NIE MAM POMYSLU NA OBIAD DZIS, ALE NIE MAM TEZ CZASU, JAS MA JAKIES CIEZKIE DNI 😞((( CALY CZAS MARUDZI, W NOCY MYSLELISMY, ZE OSZALEJEMY,NIE SPAL PRAWIE 🤔 TERAZ PADL, TO MOZE POSPI TROSZKE, MASKAKRA, NIE MAM CZASU ZEBY UMYC WLOSY 😠

HEJ, RADZIA:*** DOBRZE, ZE JESTES SKARBIE 😘

• Mamusia
Reni23 napisał:
My tu na przepis czekamy a Edith pewno już ciupka racuszki!!! Mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorry akcje miałam 😉
no więc tak
3 jajka
15dkg maki
200ml kefiru
3 łyżki cukru
2 duze lub 3 małe jabłka

żółtka+cukier+kefir+maka zmixować dodac piane z białek i pokrojone w kostkę jabłuszka

smacznego 😉

• Mamusia
HELLO:laugh:

POLAZŁAM PO JESSI I PRZEPIĘKNA POGODA A MI SIĘ ZACHCIAŁO BIGOSU I POLAZŁYŚMY DO TESCO OCZYWIŚCIE PO GOTOWY:P :P

I BYŁY PRZECENY WIĘC KUPIŁAM SUPER BLUZĘ FUTERKOWĄ RÓŻOWĄ Z PROSIACZKIEM POTEM WAM POKAŻĘ:P :P I BLUZKĘ NA ŚWIĘTA,BYŁY PAJACYKI MIKOŁAJOWE COŚ OKOŁO 5 DYCH,ALE NIE TAKI ŁADNE JAK W SZKOCJI 😞 😞

LECĘ POCZYTAĆ ZALEGŁOŚCI

• Mamusia
NO POCZYTAŁAM HEHE

I OCZYWIŚCIE NIE BYŁABYM SOBĄ JAKBYM SWOICH 5 GROSZY NIE DORZUCIŁA:P :P :P :P

NIEBO TU NIE CHODZI O ZBIOROWY ATAK TYLKO MYŚLĘ,ŻE NIE KAŻDA MA ODWAGĘ CI TO POWIEDZIAĆ TAK JAK RADZIA NAPISAŁA,ALE SKORO JEST DZIEŃ SZCZEROŚCI,WIĘC TEŻ UWAŻAM,ŻE JESTEŚ STRASZNIE W SIEBIE ZAPATRZONA,ZAWSZE NA NAS JEDZIESZ,WSZYSTKIE WSZYSTKO ŹLE ROBIMY,A TY JESTEŚ "IDEALNA",MY WSZYSTKO ZŁE KUPUJEMY,CO CI NIE POKAŻEMY PRZEWAŻNIE KRYTYKUJESZ LUB DORZUCASZ COŚ GŁUPIEGO,TY UWAŻASZ,ŻE WSZYSTKO ROBISZ NAJLEPIEJ,ŻE JESTEŚ NAJBARDZIEJ WYKSZTAŁCONA I NIEWIADOMO KOGO ZNASZ,MI SĄ NIE POTRZEBN PROFESORZY TAK JAK TY PISZESZ,ŻEBY MIEĆ WŁASNE OPINIE,JA JESTEM MATKĄ I WIEM CO NAJLEPSZE DLA MOJEGO DZIECKA,A NIE SUGERUJĄ SIĘ TEMPOTĄ PROFESORÓW,BO ZROBIĆ PAPIEREK W TYCH CZASACH TO MOŻE KAŻDY,A CO INNEGO MIEĆ COŚ W GŁOWIE JA MAM KOLEŻANKĘ PO PEDAGOGICE KTÓRA NIE CIERPI DZIECI I CO???CZY WYKSZTAŁCENIE MA TU COŚ DO RZECZY!!!!NIE ZNAM ŻADNEGO JĘZYKA I CO TO MNIE ROBI GORSZĄ MATKĄ???TY SIE O WSZYSTKO Z NAMI SPRZECZASZ,NAWET O GŁUPIE RZECZY I ZAWSZE MUSI WYJŚĆ NA TWOJĘ,BEZ OBRAZY,ALE NAPRAWDĘ ZACHOWUJESZ SIĘ JAK TYPOWY NARCYZ ZAKOCHANY W SOBIE!!!!I JAK MOŻESZ NAPISAĆ,ŻE NIE POPEŁNIASZ BŁĘDÓW???TYLKO TEN CO NIC NIE ROBI ICH NIE POPEŁNIA!!!!

A RACUCHÓW NIE CIERPIĘ,SZCZEGÓLNIE Z JABŁAKMI:P :P :P

KASIA KFFIAT!!!!ZA TO ,ŻE ODWAŻYŁAŚ SIĘ PIERWSZA POWIEDZIEĆ PRAWDĘ,NO WKOŃCU CHYBA TU O SZCZEROŚĆ CHODZI!!!!MOŻE CO NIEKTÓRZY TO ZROZUMIĄ I PRZEMYŚLĄ TROSZKĘ,HMMM A JA SIĘ UWAŻAŁAM ZA EGOISTKĘ,NO JAK WIDAĆ JEDYNACTWO NIE ZAWSZE IDZIE W PARZE Z EGOIZMEM 🙃