Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
elo elo

ja juz po zakupkach dzinnych w tym zabitym dechami dzierzoniowie mleko znalezc bebilon 1 to tragedia supermarkety brak normalnie masakra

kupilam sobie spodenki malemu kaszki na noc jutro wyprobuje w szkocji no i herbatke malinowa i pila jakby nigdy nic nie pij wczesniej hehehe

sabi fajne krzeselko proste jezeli takie ci sie podoba to z polowe ceny kupisz takie jak ja mam Hauck wpisz w allegro i ci wyskoczy takie samo ulozenia ma

lece jeszcze na mieszkanko moje posprawdzac i szykuje walizke i jutro fruuuuu do szkocji

:laugh: haj girls

az wstyd sie przyznac ale zdjadlam taka porcje zapiekanki,ze czuje sie jak...??hmmm conajmniej hipcio :laugh:a najsmieszniejsze jest to,ze wsunelabym jeszcze szarlotke Aniutki hahhaa:laugh: :laugh:

Sabinka i Edi bardzo ladne krzeselka!!! 😘

Kwiatek dla Sofi 😘

Auri ja juz sie pogubilam ☺️ gdzie zamieszkujesz...???Wiem,ze nie mieszkacie w Pl...to bedzie owa Szkocja ☺️ ????

• Mamusia
czesc dziewczynki,
my juz na nogach. kupy dalej nie widac...kurde, masakra. dziecko mi pęknie.... noc taka sobie, ale nawet sie wyspałam w sumie, wiec jest OK. pogoda sie troche zwaliła, mamy dzis w planach zajrzeć do teściów. ciekawe co za babcia grzeska wymyśli-ona z ta choroba mózgu ma takei akcje ze szok normalni.strasznie mi zal tesciowej..strasznie.nei wyobrazacie sobie co ona ma za sajgon tam.
kwiat dla ani-zwrotka za wczoraj kcohana!!!

• Mamusia
hello my włssnie wstałyśmy.
PIJĘ KAWKE I ZJADŁABYM TEJ SZRLOTKI NASZEJ ANULKI Z CYNAMONEM MNIAM.............
ale ja nie potrafię piec ale musze się nauczyć.!!!!!
Takie mam parcie na słodkie , że szok bedę gruba jak beczka jak tak dalej bedzie.
Wczoraaj kupiłam 4 batoniki i co 3 zjadłam odrazu... hmmm potem miałam wyrzuty sumienia a jakbktoś przedemną postawił taką szarlotke to pewnie wciągnełabym całą blachę.
Kurcze Hania budziła się co 1,5 h do karmienia masakra jakaś -może ona się nienajada?
A krzesełko to mi się własnie takie proste podoba ;-)
i w dodatku czerwone.
Plan na dziśiaj -już swieci słoneczko, więc najpierw kościółek, potem obiad i spacerek do teściów także bęę wieczorkiem więć miłego dnia .
Kwiatek dla naszego dzisziejszego skowronka .....

• Mamusia
hejka~!

moj mąż pojechał na mecz, ja miałam sie wyrwac do wrocka ale coś sie nie moge do psiapsióły dodzwonic a w ślepo jechac nie bede 🙂) może wczoraj pobalowała i dzisiaj dogorywa hehe 🙂)

wiec narazie siedze w domu i załączyłam komputerek bo mały spi:
)

Sabinko! U Janka to norma ze sie budzi co 1,5 h i wcale to nie znaczy ze sie nie najada bo jak dla próby karmie butlą to zje maks 150 ml i dalej spi góra 2 h 😞 poprostu Hania chce sie potulic do cycusia tak jak Jasiu!Kfiatek solidarnie dla Ciebie za nieprzespane nocki 🙂
a co do pieczenia to pikuś, a taka szarlotka jest najłatwiejsza na świecie 🙂

oho maruda sie obudziła 🙂

• Mamusia
HELLO 🙂 🙂

A MY WCZORAJ OD BABCI POJECHALIŚMY DO KUZYNKI TEJ OD KEVINA I ZOSTALIŚMY U NICH NA NOC WRÓCILIŚMY Z RANA I TERAZ ROBIĘ KLUSKI NA PARZE Z SOSIKIEM 🙂

AURELKA NO TO CZEKAMY NA WIEŚCI Z DOMUKU I ETHANEK PEWNIE ZNOSU BĘDZIE TAKI GRZECZNIUTKI JAK ZAWSZE 🙂 😘 😘

KATHY NIE MARTW SIĘ JA TEŻ NIE UMIĘ PIEĆ:P :P TYLKO GOTOWE PRZEWAŻNIE CIASTA PIEKĘ,RAZ ROBIŁAM SAMA Z PRZEPISU 🙂

SABINCIA TEŻ MI SIĘ PODOBA TO KRZESEŁKO,FAJNIUTKIE 🙂

WCZORAJ Ł KUPIŁ VANESSCE TE GOTOWE KASZKI Z NESTLE Z BANANEM I JABŁKIEM OD 5-GO MIESIĄCAA I WYPIŁA NA RAZ CAŁE 200,ONE PYSZNE I CHCE JE PIĆ SZKODA TYLKO,ŻE 2 KARTONIKI 10ZŁ 🤢 ALE CIOCIA MA W OPOLU FIRMOWY SKLEP NESTLE I MA ZOBACZYĆ PO ILE U NICH SĄ I JAK TAŃSZE TO MI KUPI 🙂

KOMU MAM ODDAĆ KFFIATUSZKA????TO POLECI ZA 6H BO TERAZ LECI DO EDYTKI 🙂

GOSIA JA TEŻ BARDZOOOOOOOOOOOOO TĘSKNIE ZA TOBĄ 😘 A CIEBIE NIE MA 😞 😞 😞 😞

U NAS PRZEPIĘKNA POGODA,NORMALNIE WIOSNA,CIEPLUTKO,SUCHO I SŁONECZKO JUŻ OD SAMEGO RANA,PODOBNO PRZYNAJMNIEJ DO ŚRODY MA TAK BYĆ WIĘC AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ 🙂

• Mamusia
ANIU JUŻ WCZEŚNIEJ KIEDYŚ PISAŁYŚMY O TYM SKOCZKU 🙂ALE CIEBIE NIESTETY WTEDY Z NAMI CHWILOWO NIE BYŁO 😞 😞I DOSZŁYŚMY DO WNIOSKU,ŻE JEST SUPER,ALE ŻE ZA DŁUGO JUŻ BY NIE POSŁUŻYŁ NASZYM MALUCHĄ BO ON CHYBA TYLKO DO 12 KG 🥴 WIĘC WSZYSTKIE POKOLEI ODPUŚCILIŚMY,NO I CENA OCZYWIŚCIE TROSZKĘ POWALAJĄCA 🤢 NA "CHWILĘ"ZABAWY

• Mamusia
Hej Słonka 🙂
Dzis tez miałam plany wyjść gdzieś ale jedyne co to poszłam na siłkę pozbywać się wstretnego brzuchola...Niestety tez bym ciągle jadła- własnie wsuwam czekoladę...Ehhh. mogłabym zjeść wszystko ☺️ Cały czas moje ciało odbiega od ideału 🤢
co do kupek- u nas tez rzadziej ale pewnie dlatego,ze zaczełam dawać słoiczki i kaszki. Na razie nadal cyc jest number one ale uczymy się nowych smaków 🙂
Hej Anula8715!!!Miło Cię "widziec"!!Jak Jasieńko?Cwiczycie jeszcze czy juz nie?
Co do chuśtawek i stojaków ja jestem sceptyczna- jak Kamila nie spi staram się kłaść ją na brzuszku i duzo bawić.Pewnie to spedzanie z nią ciągle czasu i motywowanie Jej do róznych czynnosci bierze się z niepokoju o jej rozwój ( choc na razie jest na 5)...
Kfiat dla... 🙂

dobry wieczor wiedzmiatka 🙃

my dzisiaj na zakupach i spacerku...jutro Czukus ma swoje mini urodzinki 5 miesiac wiec juz jakies obiadki i zupki pyszniejsze :P i...jutro robie ziemiaczka z marchewka :P jestem ciekawa raekacji...zupki tez postanowilismy,ze bedziemy robic jej sami...blenderem...ktory musimy dzisiaj zamowic u tescia...ja chcialam ze sloiczkow ale jak maz zobaczyl date waznosci na 2 lata to powiedzialze to jakies gowienko...zbulwersowal sie i po porzadnych negocjacjach postanowilismy robic sami...ale wynegocjowalam deserki ze sloiczka :laugh: wczoraj wieczorkiem zrobilismy zapiekanke z ziemiaczkow,cebulka,kielbaska i serem...pychotka ☺️ a dzisiaj robilam pierwszy raz zupe warzywna ( brokuly,brukselki,fasolka,ziemiaczki,marchewka,kalafior)i wiecie,ze tak sie zagalopowalam,ze wystarczy jej na caly tydzien hahah :laugh: :laugh: :laugh: marna ze mnie gospodyni ☺️ 🤪 teraz pisze z Wami pozniej herbatka brzoskiwniowa,kapiel...o 20 z hakiem mleczko i spanko bo mamusia czatuje na taniec z gwiazdami...:laugh:

zoltri napisał:
kathy ja mieszkam w szkocji ale teraz bylam tydzien w pl....i spalam u kuzynki bo mi sie nie oplacalo dla mnie i Ethana ogrzewc calej chaty w pl za gaz by mi przyszlo wiecej niz cala podroz warta...wiec chatka jak stala tak stoi pusta:P:P:P:P

no i slusznie jak drozej wychodzi ten gaz i odpalenie calej chatki 🙂 Szkocja...hmm...napisze tak-SUPER 🙂

• Mamusia
Ja tez czatuje na Taniec z Gwiazdami 🙂 Kamila juz w łóżeczku 🙂
co do posiłków- ja daję ze słoiczków, bo wiem,że one są z niepryskanych jakimis swiństwami owoców i warzyw. tych ze sklepu owoców się boję, że mają jakieś pestycydy i inne g...Ze słoiczków maja atesty centrum zdrowia i dziecka...
Ale za jakiś czas będą zupki z gotowanych warzywek i mięska 🙂
Na razie eksperymentujemy:laugh:

• Mamusia
eloelo

lot wspanialy nie dla mnie bo ja zawsze jakos i tak panikuje w srodku siebie ale ethan wspaniale troche marudzil a po wyladowaniu znalazlam przyczyne nakupsztal w gacie hehehe

pozniej pizza hut i kakao a maly u mojej mamy ide zaraz po niego
kolacja sie gotuje dla niego

ja miesko niestety kupuje w supermarketach dla malego bo tutaJ NIE mam dostepu do wsiowych miesek...ale kupuje z atestami jak pisza wszedzie i dla dzieci i jutro mu gotuje piersiatka heheh

anulka ja chcialam skoczka kupic tego ale ze moj maly 10 kg wazy to niestety kupilam na framuge od drzwi i jest zarabisty

Anulka pijaczko:P:P:P

zosia z czego ty masz chydnac wrrrrr

a niebo dala sobie spokoj z nami???

• Mamusia
HEJ, ZOSIENKO, U NAS DO PRZODU 🙂 CHOCIAZ CIAGLE CWICZYMY, ALE SAMA WIESZ ZE TAKIE CWICZENIA DAJA EFEKTY. MLODY JUZ KABINUJE Z RACZKOWANIEM 🙂 WSTAWILABYM FOTKE, ALE NIE WIEM JAK ☺️ POWIEDZ CO U WAS?????

AURELKA, SUPER, ZE DOLECIELISCIE BEZPIECZNIE. PUDZIANEK JEST NIESAMOWITY 🙂 Z TA WAGA TEZ 🙂 KROPEK WAZY 8,5 I WYDAJE MI SIE TAKI MALUTKI, WIEC NIE WIEM CZY NIE ZARYZYKUJE, BO ZANIM OSIAGNIE TE 12 KG, TO ROK SKONCZY PEWNIE, ALBO I DLUZEJ.

CHYBA STRACILYSMY PREZESOWA...

• Mamusia
NO MAŁA WYKĄPANA,NAJEDZONA I ŚPIOCHA A MY WŁADCY MÓCH OGLĄDAMY Z JESSI:laugh:

ZOLTRI SUPER,ŻE SZCZĘŚLIWIE ZALECIELIŚCIE 🙂 I BYŁO SPOKOJNIE WCZORAJ:P :P :P

JA TEŻ SIĘ CZAJĘ NA TEGO SKOCZKA NA FUTRYNĘ 🙂

ZOSIA TY MASZ BRZUCH 🤪 NIE WIDZIAŁAŚ MOJEGO,AURI COŚ WIE NA TEN TEMAT:P :P :P

MY IDZIEMY 4 GRUDNIA NA SZCZEPIENIE TO SIĘ DOWIEMY ILE WAŻY PINESKA 🙂