Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Sniadanko zrobione dla meza do pracy...teraz spakuje lapatopa-takze zegnam sie z Wami mamuski i trzymajcie kciuki bo dzisiaj czekaja nas dwie imprezy....mojej mamusi urodzinki i tescia...a gdzie tesc tam i ..tesciowa 🤪 dlatego najpierw jedziemy do tesciow pozniej do mojej mamusi-u mojej mamy pewnie posiedzimy dluzej...czy to grzech wracac z dzieckiem o 21 do domu???

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tymo z nami jezdzi i jakos nie jest marudny, zasypia np. w drugim pokoju i spi jak aniolek. nie mamy zadnych problemow zeby z nim jezdzic. Wiec jak Nadia tez tak dobrze znosi balety to jak najbardziej! Moi rodzice tez mnie i brata zabierali na imprezy i problemow w dorastaniu nie zaobserwowali. Tymo tez zdrowo sie rozwija a juz ma na koncie wyjazdy i imprezy.

• Mamusia
dziendobry
wpadłam sie przywitac bo mała jeszcze spi wiec mamtroszke czasu

umyłam sobie włoski i ide sie robic na bóstwo na tą imprezke baby-halooween 🙂 tzn za wiele nie musze robić bo przebieram sie za czarownice wiec poprostu wystarczy ze bede wyglądac naturalnie 😉

Bhrka
perfumka pachnie cudownie -mnie sie zawsze kojarzyła z dzidzusiem ,takim swiezo wykapanym wyoliwkowanym ,znam go od dawna bo dzieci które pilnowałam w IT zawsze uzywały kosmetyków tej nutki zapachowej ,jest cudna ,słodziutka.

Beti
ja mam nadal takie cycki ze czasem na jakies wyjscie wskocze w stanik z fiszbinkami to ból i cieprienie ale daje rade sporadycznie no i jak sie nachylę to mi sie wszystko wylewa 😞
te sportowe uzywam do dzis bo to dla mnie najlepsze rozwiązanie ,nie wisza mi do pasa a sa wygodne 🙂

Anulka
obiecany wczoraj kwiat za troske ,i nie gniewaj sie juz -buziak dla twoich dziewczynek też!

• Mamusia
bhrka napisał:
🙂 hejka Goś - rety te perfumki muszą być fajne - ale skoro ja przy małej nie używam - to by była przesada jakby Mała przy mnie używała - prawda?
udanej zabawy 🙂 CZarownico - wierzę że Ty nam się pokażesz w swojej stylizacji 🙂 czekaj - a za kogo przebierasz Oliwkę?

za dynie oczywiscie taka halooweenową 🤪

• Mamusia
HEJ JA WSTAŁAM 15 MINUT TEMU:P :P :P Ł ZAJĄŁ SIĘ MAŁĄ I MOGŁAM SIĘ WYSPAĆ:P :P :P :P

KATHY PRZE....MASZ Z TĄ SZKOŁĄ 😞

NIEBUŚ NIE OTWIERA SIĘ TA STRONKA Z MATĄ 😞

GOŚ DZIĘKI 😘 😘 😘

MY TEŻ NIE MAMY RACZEJ PROBLEMÓW,ŻEBY GDZIEŚ DŁUŻEJ Z MAŁĄ POSIEDZIEĆ 🙂

KATHY JA TEŻ WCZORAJ ROBIŁAM TĄ SAŁATKĘ,ONA PYSZNA JEST 🙂I ŻARŁAM CO CHWILĘ:P

MY NARAZIE ŻADNYCH PLANÓW NA DZIŚ,NO OPRÓCZ BOKSU O 19.30 HEJ 🙂

A JA WSTAŁAM 15 MINUT TEMU:P :P BO Ł SIĘ OD RANA ZAJĄŁ PINESKĄ I MOGŁAM GOŁOTA KONTRA ADAMEK:laugh:

• Mamusia
no ciekawe czy w więzieniu chodzi brzuszek? :laugh: :laugh: :laugh:
Gosia super - az mi się halooween zachciało 🙂
Anulka nie wiem dziwna ta przytulanka - w lidlu chyba teraz są takie przytulanki z kawałkiem materiału - ale mniejszym a tego twojego Ł to Ci zazdroszczę - ja musiałam wstać o 6tej żeby w termos Grzesiowi zrobić herbaty bo sam sobie nie potrafi zrobić a mi go szkoda 😞

• Mamusia
Olivcia jest taka słodka,ze w dyni bedzie wygladac uroczo!!! juz sobie wyobrazam!!
udanej zabawy!!
Ciekawe jak nasza Radziulka kocica 🙂)))))

a ja sie natarłam marchewki dla Tyma,bo mama kupila na rynku taka od dziadka- nie przemysłową a z ogrodu- i lece z jedzonkiem,bo slodziusia marchewka(sama najpierw sprobowalam) a ten urwis spi 🙂

takie przytulanki kocyki sa slodkie, tez sie zastanawialam czy kupic dla Tymo ale on kocha swoja pieluche "papluche" wiec nie kupuje.

Anulka wpisz ocean wonders w allegro i wyskoczy taka z tunelem do zrobienia jak jest dziecko ciut wieksze.