Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hannka już odleciała a ja popijam karmi :laugh: Ale wolałabym jakiegoś drina.
Tylko że karmie i lipa-wiecie z jednej strony to wolałabym juz nie karmić ale z drugiej mam tyle pokarmu i moja laktacja 1 klasa mała przybiera ksiązkowo , najada sie to mi szkoda i ona tak sie smieje jak widzi cycusia 🤪

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJKA, mały już nyna, padł mi bidulek 20 minut temu, ma dzisiaj dzień brudasa bo matulka źle się czuje 🤢 🤢 🤢 Cos mi dzisiaj nie teges, serce wali jak oszalałe, cosik mnie w nim kuje, w oczach i w głowie sie mi kręci, jakaś wewnętrzne poddenerwowana jestem, aż się mi słabawo robi 😞 chyba za szybko na takie tempko wskoczyłam 😞 A na domiar złego @ nie przychodzi 🙃

A ja już dobry miesiac kompie w wannie (moja wanna ma 120 cm więc raczej w większej wanience). Na takiej zwykłej gąbeczce http://www.allegro.pl/item802539414_duza_gabka_antyposlizgowa_do_wanny_kapieli_hit.html#gallery i mały jest uhahany 🙂

Zmykam rozłożyć sobie łóżeczko i wpadne do Was jeszcze poklikać

• Mamusia
VEL PRZYKRO MI Z POWODU DZIADKA 😞 😞 😞

NO JA ŻADKO WYCHODZĘ NA DŁUGIE SPACERKI,PRZEWAŻNIE TYLKO LATANINA BAZAR-SZKOŁA I DOM 🤢 DZISIAJ SIĘ WYPUŚCIAŁAM NA DŁUGO.

A CO DO FAJEK TO JA CHYBA MAM TU NAJMNIEJ DO POWIEDZENIA,WTAJEMNICZENI WIEDZĄ 🥴 🥴

ALE TYLKO CI POWIEM,ŻE JUŻ NAEWNO DZIECKU KRZYWDY NIE WYRZĄDZASZ JEŚLI W JEJ OBECNOŚCI NIE PALISZ 🙂

JA BEZ FAJEK ŻYĆ NIE MOGĘ 😞 😞

• Mamusia
Hej Veli to przykre co piszesz o dziadku Daniela-życie bywa okrutne i niesprawiedliwe.

Ja już nigdy nie będę paliła paierochów!!!!!! -kopciłam 10 lat!I myslałam, że się nie uwolnie nigdy od tego nałogu.
Ale każdy robi to co lubi i nie zmierzam nikogo krytykować -każdy jest jaki jest i mi nie przeszkadza ,że ktoś pali:P

• Mamusia
Veli bardzo mi przykro i rozumie Cię doskonale 😞
Moja babcia, z którą razem z P mielismy fantastyczny kontakt zmarła nam niecały miesiac przed naszym weselem. Tak bardzo się na nie cieszyła 😞 a ja nawet nie zdążyłam sie pozegnać 😞 do dzisiaj jak to wspominam to serce mi się kraja i sama do siebie czuje zal ze nie powiedziałam jej, nie zdążyłam powiedzieć jak bardzo ją kocham!!! A to wszystko przez lekarzy 😠 😠 😠

Chyba musze noge z gazu bo dzisiaj czuje się okropnie źle. Ide zrobić sobie herbatke z malinkami. Wypiła bym piweczko ale się dzisiaj boje 😞

• Mamusia
Chyba zmykam stad bo mnie jakiś czarny humorek ogarnia 😞 ide oglądać Sezon na misia na Polsacie bo nie ma dzisiaj nic innego na kablówce 😞 a mały w dodatku non stop się budzi i ma wyjca 😞 znów mam jakiś sądny dzionek

• Mamusia
RENI NAWET NIE CHCĘ MYŚLEĆ O TAKIEJ SYTUACJI 😞 😞MOEJE ZNALONEJ DZIECKO PRZY PORODZIE UMARŁO 😞 😞 😞

GŁOWA DO GÓRY RENIU,OBEJRZYŁ SOBIE TEN SEZONIK SUPER JEST I ŚMIESZNY,JA JUŻ TO WSZYSTKO PRZERABIAŁAM,DRUGĄ CZĘŚC TEŻ WIDZIAŁAM,BO JESSI WYPOŻYCZA A MY Z NIĄ OGLĄDAMY 🙂

• Mamusia
Szkoda mówić o błędach w sztuce lekarskiej za duzo osób nas tutaj potem czyta 😞

Lece, wtrąbie jeszcze jedną malinkową i czekam na mojego misia, wytuli żonke to jej wszytsko przejdzie. Może kakaooo wkońcu wypijemy, bo juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio piliśmy. A przy okazji nie kupujcie nigdy prze nigdy ELITE!!! Ledwo zaczniemy pić a tu już koniec 🤪 🤪 🤪