Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
zoltri moja zjadla zupke i spi sobie w najlepsze a co do wiedzmy dobrze ze niewidzisz mnie:laugh: :laugh: :laugh: [img size=364]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/200903184755-a7cf172574758e687f7b665905ecb5fb.png" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zoltri ja zeby podszlifowac dola-farbnelam wlosy-psemka...humor mi sie poprawil...ale coz...dziewczyny nadal mam najbrzydszy brzuchna swiecie i jak sie spotkamy to Wam udowodnie,ze nie wyolbrzymiam...rozstepy wygldaja jak rowy jak wgniecenia po traktorze 🤪

• Mamusia
a co ja mam korzystac w nocy bede spala kapac sie juz kapalam w domu porobilam ona teraz bedzie spala do 18 obudzi sie do kapieli wykapie ja zje i pojdzie dalej spac [img size=364]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/200903184755-d75dd20de756cf5c2236b401d479f3de.png" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dzien dobry mamuski 😘
Od 2 dni próbuje cos napisac ale mnie wywalało 😠
Steskniłam się juz.co tam u Was?
U mnie tak srednio- najblizsze 2 tyg musze na 8 rano jezdzić 20km pod wawe na rehab z mała. To z nfz wiec bede chodzic.Poza tym nadal cwiczymy...choc efektów nie widać...Czasami mam koszmary,że Mała bedzie niepełnosprawna 😞 😞 😞
Poza tym z michałem jestesmy na wojennej sciezce- ciagle mnie krytykuje 😠 Ehhh...Czasami mam wrazenie,że gdyby nie Kamila to...ehhh

• Mamusia
hej , nie moglam nic napisac 😞

zoltri sprostowanie- niestety u wiekszosci kobiet nadwaga laczy sie z obzarstwem, bardzo maly odsetek ma zatrzymanie wody- nasza gos miala ale jak sama zauwazyla w ciagu tygodnia po porodzie jej zeszlo wszystko, sabincia tez miala i iza az w szpitalu byla. w miesiac po porodzie mam niecale 3 kg pozostalosci z ciazy i mysle,ze to te paczki i lody- gdyby nie one wazylabym tyle co przed. wiec prosze nie mow,ze nie z obzarstwa sa te dodatkowe kg- bo i ja sie obzerałam slodkim i wcale tego nie ukrywam.

wczoraj bylo u nas 30 stopni i parno jak w piekle, pojechalismy na caly dzien na dzialke i w cieniu siedzielismy, maly lezał w samej pieluszce i biedny marudzil,bo mu bylo za cieplo- my stojac sie pocilismy.

zosiu nie odebralam,bo tel w domu zostawilam a wieczorem wrociismy i juz nie dzwonilam.. 🤢 bo pozno bylo.od przyszlego tyg mam nowy numer,bo wzielam firmowy abonament ale ten,ktory macie tez bedzie aktywny jeszcze jakis czas, nowy nr oczywiscie wszystkim rozesle.

kathy buziaaaaaaaaa i nie doczytalam jaki brzuch?? ja mam tluszcz na brzuchu i jakos zyje, bo przez ta linie nie moge go opalac wiec jest schowany- do nastepnego lata juz go nie bedzie 😎 jak sie zmobilizuje. i jak skoncze cycem karmic to idzie w ruch dieta wiec spokojnie wszystkie bedziemy znow piekne .musimy jednak o to powalczyc.

no i faktycznie Anetka, Bichito, Sercia juz od wiekow sie nie pokazala, Iza tez wpada jak tajfun na moment.reni brak...

• Mamusia
Zosienko kochana zobaczysz,ze twoja troska oraz cala praca z Kamilka przyniosa efekty, nie wolno sie poddawac ani tracic wiary! a twoj maz jest chyba bardziej przerazony niz sie mu zdaje i wiesz jak to jest- najlepsza obrona jest atak. nie jest w stanie sie przyznac,ze ta sytuacja go przerosla i wyladowuje cala frustracje na Tobie. powinien sobie odpuscic chlop ale nie zdaje sobie sprawy ze swojego zachowania. moze podsun mu jakas litrerature dla swiezych tatusiow- kup jemu i sobie tez cos dla picu(zeby nie bylo,ze to on jest winny i musi byc "ustawiany" ) i moze to da jakies efekty.

• Mamusia
Aniu nie wolno sie zalamywac! wczesniaki na poczatku moga miec problemy ale pozniej rozwijaja sie tak samo jak dzieci z terminu wiec nie wolno nawet Tobie zle myslec! kurde noooo! a te pindy mowia co im slina na jezyk nada! pamietaj,ze kazde dziecko jest indywiduum i nie mozna przyrownywac do innego. Jas jest bardzo silny jak doskonale wiesz, przeszedl bardzo ciezkie choroby i wyszedl calo wiec bedzie nadal rosl swoim tempem,ani sie obejrzysz a bedzie biegal 🙂 buziaki na otuche dla Was!

• Mamusia
Witajcie Robaczki Moje kochane!!!!

Od środy nie miałam netu 😞(( I dlatego nie mogłam do Was zawitać...byłam wściekła! Jak wspomniałam mam neta od sąsiada za free i głupio mi sie było pytac, ale sie przełamałam i okazało sie że matka tego gościa wyłączyła wszystko z kontaku bo burzowo ostatnio u nas było i zapomnieli później podłączyć router 🙂) wiec teraz to nie bede sie czaic hehe 🙂 a co!!

no ale już jestem i napewno bede was odwiedzac 🙂

co do Szczyrku to ja sie też pisze!!! wspominalam o ślesinie ale coś słaby odzew był, i chyba bardziej na ten Szczyrk sie napaliłyście 🙂 mnie tam "wsio-ryba" może być Szczyrk 🙂 i pasuje mi 22-23 sierpnia. Mój męzulek nawet obmyslił że odwiedzimy przy okzaji cioteczke w Krakowie hehe 🙂

Zoltri i Anulka nie zapominajcie o mnie 🙂 Strzelin(a dokładnie Pławna)też jest rzut beretem od Dzierzoniowa i Wałbrzycha hehe 🙂

Radziu współczuje męża, choć przyznam że po części mam podobnie...Rano praca, pozniej wpada no obiad a zaraz leci na budowe...wraca wieczorem kiedy Janek juz smacznie śpi albo jego usypiam 😞 No cóż niektórzy Faceci tacy już są...Na szczescie kasę w tym związku to ja trzymam hehe 🙂

Zosieńko! Głowa do góry!! I niech Ci jakieś bzdury do głowy nie przychodzą!!!Kamilka bedzie zdrową i sprawną dziewczynka!!Zobaczysz jeszcze troszke a sama bedziesz siebie karciła że wogóle mogłas tak pomysleć!!

a u nas ostatnio sie uspokoiło 🙂) Janek grzecznie śpi, smacznie je i nawet brzuszek go nie pobolewa..no i codziennie robi ładne kupki hehe 🙂tfu tfu- nie zapeszając 🙂
Teraz babcia go uspała i śpi jak susełek, raz to aż byłam w szoku bo przespał prawie 5h i zaczełam sie obawiać że coś z nim nie tak 🙂
No a na ta wysypke też dostałam maść elocom i znikła za pierwszym razem. Na ciemieniuche mam płyn elocom.
Zauwazyłam że pięknie sie rozwija, jak kładę go na brzuszku to główke potrafi utrzymać z dobre 2 minuty poźniej sie meczy i zaczyna kwiczec 🙂 uwielbia jak go całuję w szyjkę bo macha rączkami i nóżkami a mimikę ma podobną do uśmiechu choć jeszcze nie jest to usmiech pełną gębą 🙂)a takiego już sie nie mogę doczekac 🙂

• Mamusia
HEJ, ROBACZKI;*

U NAS HUMORKI BEZ ZMIAN 😠 ZOS, DOSKONALE CIE ROZUMIEM, ALE MUSIMY SIE ZEBRAC I WIERZYC W TE NASZE DZIECIACZKI .

ALE U NAS SYF Z TA POGODA 😠 WCZORAJ 40 STOPNI A DZIS 18 I LEJE 🤨

BUZIAKI:**************

MACIE RACJE-CZESC LASEK JUZ NIE ZAGLADA, BIHITO TEZ MILCZY 🤨

• Mamusia
dziendoberek:P:P:P:P##

ja po poeknych zakupkach a raczej szperaninie i wynalazlam a raczej kupilam pare zaabweczek Anulka to co ci pokazywalam wczoraj i spiralki i albumik i pare ciuszkow na sloneczne dni w pl hehehehe

Szczyrk babulce musi sie udac....no to ANiutka musimy sie w trzy spotkac ddz jest pomiedzy strzelinem i walbrzychem wiec zapraszam heheehehe:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Anula i Zosia wasze robaczki sa cudne i takie beda cale zycie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
melduje sie i ja tez nie mogłam nic naskrobać 😎
Zosia i Anulka - no co wy w połowie drogi wymiekacie głowa do góry wszystko bedzie dobrze-my jutro mamy usg bioderek bo drugi specjalista podejrzewa przykurcz i jutro juz nasza koleja czekałam dwa tygodnie -prywatnie to jakaś masakra 🤔 .
Moja Hania tez podczas upałow była niespokojna i marudna juz myslałam ze sie jej odwróciło:P i pokazuje swoja złą stronę -ale od wczoraj jest znowu grzeczna i odzyskałam mojego aniołka juz sobie smacznie śpiocha. Rany jak ja ją bardzo kocham w szou jestem -bo zyć już bym bez niej nie potrafiła nigdy nie zdawałam sobie sprawy ze miłość do dzieka to coś takiego wielkiego -może gdybym wiedziała to juz bym szybciej się postarała 🤪

• Mamusia
ANIUTKA CIEBIE TEŻ SERDECZNIE ZAPRASZAM DO SIEBIE U MNIE ZAWSZE DRZWI OTWARTE TYLKO DZWOŃ I CZEKAM NA WAS 😘

ZOLTRI PAMIĘTAJ,ŻE JA TEŻ SIĘ PISZĘ NA ZAKUPKI Z UK I JAK COŚ CI WPANIE W OKO RÓŻOWEGO HEHE DLA MOJEJ MAŁEJ ZMORKI TO MI KUP,A JA CI KASKĘ MOGĘ PRZELAĆ ALBO CI ODDAM JAK PRZYJEDZIESZ,BO JAK WESZŁAM NA EBAYA TO U WAS SĄ TAKIE SUPER RZECZY NAWET Z TEGO RAINFOREST WIDZIAŁAM I BUTELIKI I SMOCZKI 🙃 TO NAWET U STANACH NIE MA TEGO A TAM ZA KILKA FUNCIAKÓW,PAMIĘTAJ O MNIE 🙂 :P :P :P

MY WŁAŚNIE SIEDZIMY I PIJEMY PIWKO:P I OGLĄDAMY TV,A MAŁA ŚPIOCHA 🙂

ANIUTKA MOJA MAŁA TO ŚPI W NOCY PO 8 GODZIN BEZ JEDZENIA I TEŻ MNIE TO TROSZKĘ ZMARTWIŁO,ALE JUTRO BĘDZIE U MNIE POŁOŻNA TO ZAPYTAM CZY TO NORMALNE 🥴

• Mamusia
hej babeczki, jutro napisze co i jak u mnie, dzien ogolnie na krzyku Tymka, dopiero zasnal.

Anulka nie odpisze na smsa ,bo jutro przychodzi nowy nr a na tym juz karty nie kupilam,ja jeszcze nie wyciagam wkladki,bo ma jeszcze miejsce moim zdaniem,dzis byl cieplej ubrany i bylo ok a wazy przeciez juz 5kg i jest dlugi,bo ubranka na 62 nosi.