Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejka dziewczyny 🙂
my już po chrzcinach Wojtusia, było nawet fajnie no i to że jestem w domu mi odpowiada, ale jakoś tak mi smutno 🤢 właściwie nie wiem czemu
no a ten Twój kawaler Radziu to szkoda gadać... za to córcia ślicznie wyszła na zdjęciu
za Zoltri się już pomodliłam i pewnie dojedzie 🙂
Wilsonka kurde ja też mam rozstępy pod brzuszkiem ale nawet mi się nie chce o tym myśleć 🤢
trzymajcie się dziewczyny
kwiatuszek dla prezydent 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie wiedźmy 🙂

mały nakarmiony i prawie uspiony ale tatuś dopełnia swej roli w usypianiu a ja mam chwilke 🙂)

mam pytanko: czy Waszym dzieciom zawsze sie odbija po jedzonku?? a w nocy jak karmicie to też zawsze dajecie do odbicia?? Bo mojemu Jankowi rzadko sie odbija, a jak go stawiam do pionu w nocy to sie rozbudza a pozniej nie moge go uspac 🤨

Zotri:szcześliwej podróży!!czekamy na odzew na naszej polskiej ziemi 🙂)

Radziu! wszpólczuje faceta 😞 wiem że to jest bardzo przykre, bo czasami sama doświadczam tego samego i różne myśli mi chodzą po głowie. Wiem że moj mąż został tak wychowany i za dużo ma w dupci. szkoda że faceci doceniają nas dopiero po stracie 😞(ale nie o tym mowa! głowa do góry i masz być twarda a nie miekka!Buziolek dla Ciebie nasza Wielka kobieto 🙂)

Margeretko!Biore te tabsy dopiero tydzien i jak narazie nie widze żadnych niepokojących objawów 🙂)
a seksiku jeszcze nie probowałam bo mam jakieś piguły dowciapne i poki ich nie skoncze to nie ma mowy o kakale 😞(

dzisiaj moj Jas pierwszy raz dostał butle sztucznego, i podobno wchłonął ją od razu 🙂) Otóż poszłam do kościołka na 11 a Janek od 9 spał, no i nie chciałam go budzić na karmienie wiec powiedziałam męzulkowi aby zapodał 120 ml sztucznego jakby juz sobie nie dawał z nim rady 🙂 No i już o 11.15 nie mógł sobie z nim poradzić, ale Jasiowi widocznie smakowało, 😎

Laski,co do giftów w Szczyrku- naprawde nie wariujcie!!

• Mamusia
hej laski

ja dzis polatałam po giełdzie i kupiłam sukieneczke na chest dla siebie ,nie taka dokładnie jak chciałam ale prawie...mała z babcia super grzeczna i znowu bez cycusia wytrzymała,i znów mleczko nie poszło w ruch-super dziewczynka z tej mojej córci 🙂

jutro rano na usg a potem jeszczse do urzędu USC wpisać małej akt urodzenia z irlandii do polski i potem juz ide na miasto -wielkie spotkanie z Radzia ,no i jakies prezenciki bede sie rozglądać dla waszych pociech które do Szczyrku zjada na zlot 😎

opalam sie i mam w dupie tą kreche ,mojej siostrze znikneła dopiero jak przestała karmić i tez sie opalała,nie mogłam juz na siebie patrzec taka blada jak ściana 😠

kwiatuszek dla zoltri na dobra podróż 😘 😘 😘

ide kapać ,zajrzę póżniej 🙃

• Mamusia
No i dzisiaj nie zgniłam w domu, wpadła do mnie sąsiadka i wpadłam na pomysł żeby odwiedzić moją przyjaciółkę która miesiąc temu się przeprowadziła do swojego domku, notabene niedaleko "mojego nowo budowanego, i zebrałysmy sięw trzy minutki i wróciłam dopiero o 23:30, ale ma domek odwalony wow...

Anula nie ma mnie co podziwiać taki mój los, też po części moja w tym wina że tak się nam układa bo jestem zawzięta.

A wracając przejechałam obok mojej budowy i mnie zatkało babeczki my już mamy stan surowy zamknięty nie wiem nawet kiedy to zrobili, aż się popłakałam, jak zobaczyła byćmoże nasz nowy domek już go kocham, jest bombowy!!!! 🤪

Tak oto na wieczór poprawiłam sobie humorek 🙂

Dobranoc kochane 🙂

• Mamusia
mo to Anula na pocieszenie bukiecik 🙂)

super Goś!!Twoja Olivcia zachowuje sie dokładnie tak jak mój Jaś 🙂 przy gościach i w gościach - aniołeczek..tylko spi i je no i wesoło sie bawi 🙂 a w domu to zamyka oko na 5 minut, i spi jak zajac pod miedza...a pozniej jest marudny bo niewyspany 😞

spadam lulu, bo oko mi sie zamyka...

dobranoc kobietki!

• Mamusia
Gocha masz rację z tą krecho przynajmniej w moim przypadku się potwierdziło, krecha mi zaczeła zanikać jak skończyłam karmić.
Jutro nasze wielkie spotkanie 🤪 a powiedz mi idziemy na lody czy piwko??

A co do godziny to się zdzwonimy 🙂

Olivcia jest super laska i sprzyja jej nasz klimat podbeskidzki 🙂

• Mamusia
HEJ LALECZKI, JA NIE OPALAM KRECHY, POCZYTALAM I NIE MAM ZAMIARU JEJ ZACHOWAC DO KONCA ZYCIA...A NA SOLARIUM SOBIE SKOCZE A BRZUCH ZAKRYJE I JUZ. MUSZE JAKOS WYGLADAC, BO 12 WRZESNIA JEDZIEMY NA WESELE A POZNIEJ 4 PAZDZIERNIKA.

BYLISMY W LESIE , POODYCHALAM SWIEZYM POWIETRZEM I MUSZE ZACZAC SZYKOWAC SIE DO WYJAZDU, BO ZA TYDZIEN WYRUSZAMY NA LUBELSZCZYZNE. AAA ANIU MY PLANUJEMY BYC 17TEGO W NIDZICY ALE NIESTETY TYLKO A MOZE AZ PRZEJAZDEM, BO PLANY SIE TROCHE ZMIENILY , DOKLADNIE MAMY WYRUSZYC W 17TEGO WCZESNYM RANEM I U CIEBIE ZROBIC POSTOJ, NASTEPNY W WAWIE A POZNEJ DOCELOWO JUZ DO ZAMOSCIA. WE WTOREK U MEZA BEDA ZNANE KONKRETY I POTWIERDZIMY U CIEBIE WIZYTE 🙂

SMIGAM DO WYRA!! ZOLTRI UDANEJ PODROZY! KUPA KM WAS CZEKA!

BUZIAKI DLA WAS!

halloo MAMUSKI

juz po przeprowadzcce i po weselichu ufff...mam nadzieje,ze teraz bede czesciej z Wami pisac...bo tesknie 😞 :P przeprowadzka byla ciezka ale jakos sobie poradzilismy duzo pomogli nam moi rodzice przy niej bo gdyby nie oni trwalaby pewnie z 2 tyg dluzej 🤢 Slub byl udany w kosciele troszke z mezem sie wzruszylismy :P jak mlodzi skladali przysiege 🙂 i wytanczylimsy sie za wszystkie czasy tak,ze nie moglam chodzic...Nadia zostala z moja najwspanialsza mamusia bo do tesciowki jakos nie moge sie przekonac hihi :P :laugh: Nadia na razie zdrowa chociaz obserwuje ja czy nie ma czasami skazy bialkowej bo jak pije mleczko pojawiaja jej sie dziwne czerwone plamki i ma krostki gdzie nie gdzie-ale pozniej znikaja i niby to potowki-bo bylismy u doktrowej ale nie jestem tego tak do konca pewnai kapie ja w oliatum emulsji na parafinie 🙃 ...dokarmiam ja mleczkiem bebilon ar-ktorego na razie nie moge nigdzie dostac 😠 poza tym duzo sie usmiecha i obserwuje a jak jest gloda to jak zawyje to pol bloku potrafi posatwic na nogi!!!:laugh:jak sie irytuje i chce jej sie plakac to jak sobie gaworzy to uklada sie to w elo elo elo????nie wiem skad jej sie to wzielo????:laugh: :laugh: 🤪 a tak nozkami przebiera i raczkami jakby chciala nam zwiac :laugh: na nowym mieszkanku spi mi w dzien moze dlatego,ze nie ma przeciagow i jest temeratura akurat-przyjemna 🙂 wlasnie czytam Wasze posty i moja Nadinka tez przy gosciach spi jak zabita a jak jest ze mna sama to dokazuje 🤪mamy tez karuzele przy lozeczku z pszczolkami gdzie wczesniej nie byla zbytnio nimi zainsteresowana a teraz jak jej puszcze to dziecka nie ma na pol godziny :P noce i przesypia juz cale ale i tak wstaje i podkladam jej palec pod nosi obserwuje klatke piesiowai patrze czy oddycha ☺️ bo nie raz jej sie nie odbije ladnie i wtedy mam cykora 🤪 Zmartwilycie mnie ta kreska na brzuszku...bo ja tez ja mam i bylam juz nasolar i jej nie zakrylam mam nadzieje,ze zniknie 🤪 😞 bo moj brzuch bedzie jeszcze gorszy niz do tej pory chociaz nie wiem czy moze byc jeszcz gorszy 🤨 😲 oki mykam spac bo dochodzi 1 w nocy ... jutro Waszze spotkanko czekamy na zdjecia i relacje - na pewno bedzie super!!!!!!szkoda,ze mnie nie bedzie ale nie tracmy nadziei- jeszcze to nadrobimy tymczasem buziaczki ogromne 😘

zapomialam napisac,ze mialam zastoj pokarmu w prawej piersi i zrobilo mi sie zapalenie z obrzekiem bylam u lekarza i zapisal mi antybiotyk i mialam wziazc go po wizycie jak bede w domku tymczasem po wizycie przystawilam malutka do piersi i...wyciagnela mi wszystko 🙂 a tak sie upocila Nadzia,ze szok a ja zacisakalm zeby bo myslalam,ze z bolu nie wyrobie brrrr....i juzjest okej dzieki mojej malej wiewioreczce 😘

• Mamusia
dzień dobry 🙂
ja tez chodze na solarium ,bo nie moge na siebie patrzec i mam gdzies ta kreche ,jest blada wiec spoko 🙂

Aniutka
to lece wykupić te piguły dzis ,bo lekarz mnie ostrzegł ,.że moge zle sie czuć ,miec plamienia i inne wiec pytam ciebie ,bo ja wczesniej bardzo dobrze znosiłam pigułki wiec moze teraz tez tak bedzie 😉

Radzia
moze być i piwko, i lody ale wszystko małe bo ja karmie ale w tym upale mały browarek nie zaszkodzi a ty siekniesz dużego to moze lepiej ci bedzie sie wygadac ,a tego twojego chłopa to ja bym sobie wypożyczyła chętnie 😠 zobaczymy jak juz sie spotkamy ja jeszcze musze rano pozałatwiac te usg,i USC,wiec mysle ,ze po obiedzie zadzwonie i gdzie to tez nie wiem ,bo wiesz ja to nie jestem na czasie jeżeli chosdzi o BB ,bo mnie tu nie ma na codzień ☺️ najwyzej podjade tam gdzieś w twoje strony moze pod Tesco auto zostawie i potem zdecydujemy ,bo w centrum to nie bardzo jeste gdzie stanąć,a nie chce mi sie z wózkiem potem wracac na karpackie pod góre na piechotę 🙃 zobaczymy:P

kwiatuszek dla mojej wiedzmy ulubionej -Anulki 😘

• Mamusia
Dzien dobry Laseczki 🙂
Nie odzywałam się, bo bylismy na działce u rodziców Michała.Ale dobrze,że juz jestesmy z powrotem, bo rodzice michała sa meeega gadułami i nie ma chwili spokoju 🤢
Ja na razie sie nie opalalam, bo wolalam poczekac-kolezanka za szybko po porodzie poszla na solar i ma przebarwienia do tej pory 🤢 Ale przyznam,ze na maxa brakuje mi słonca i czuje sie jak blady, zaniedbany grubas... 😞
Nasze zycie kreci sie wokół rehabilitacji Kamilki, a dzis znowu idziemy do neurologa...Modle sie o poprawe.
Mam nadzieje,ze do Szczyrku dotre ale jak to u mnie nic nie wiadomo...
Buziaki i miłego dzionka Mamusie 😘

• Mamusia
hej mamuśki

my własnie wstałyśmy mnała super spała 🙂

Gocha ja myślę bo jest ładna pogoda to pod klimczokiem w tym przyjemnym ogródku piwnym usiadły byśmy sobie 🙂 ja też małe pikwko bo po duzym z wózkiem do domu nie zajdę wiesz nie trenowałam długo, duże piwko piję w domku jak mała już śmpi 🙂
oki to podjedź pod tesco koło mnie a ja będę czekała pod strażą 🙂

czekam na tel

lecę do marudy naszej 🙂

• Mamusia
Cześć laseczki

My juz też na nogach, Kubuś mimo szalejącej dyskoteki spał jak susełek 🙂 uwielbia ten mój mały skarb hałas 🙂 przeciwnie do mamusi bo mało co spałam na tym hałasisku.

Z chłopulkiem lepiej, na szczęście lepiej ale wojna nadal nie wyjaśniona.

Ups maruda woła jeść. Wróce za chwilke.

Zoltri, szerokiej drogi i szczęścilwej podróży.
Buziale dla Was kochane

• Mamusia
HEJ LASKI!!!

JA JUŻ WSTAŁAM,A MOJE CÓRECZKI JESCZE CHRAPIĄ 🙂

KATHY FAJNIE,ŻE WPADŁAŚ 😘 NO I MOŻE TERAZ PO PRZEPROWADZCE ZNAJDZIES WIĘCEJ CZASU!!!

GOCHA I RADZIA A JA CHCĘ Z WAMI NA PIWKO:P JAKIE GRZECZNE PO MAŁYM HEHE PEWNIE TAK PISZECIE TYLKO NA FORUM:P :laugh: :laugh: :laugh:
JA W SOBOTĘ Z ZOLRTI SIĘ NAPIJĘ:P ALE WIECIE CO MI SIĘ NIE CHCE WIERZYĆ,ŻE KURDĘ SPOTYKAJĄ SIĘ ZE SOBĄ OSOBY,KTÓRE POZNAŁY SIĘ NA FORUM,KTO BY PRZYPUSZCZAŁ KILKA MIESIĄCY TEMU 🤪

A JA SIĘ WKU....OD RANA,BO MĘŻULEK ZADZWONIŁ,ŻE JEDZIE NA TĄ DELEGAJCĘ CO WAM WSPOMINAŁAM JUŻ ZA TYDZIEŃ W ŚRODĘ I AŻ DO PIĄTKU 😠 😠 😠 DWIE NOCE SAMA 😞JESZCZE NIGDY NIE BYŁAM Z VANESSĄ SAMA W NOCY,ALE TO PIKUJŚ TYLKO JAK JA SOBIE PORADZĘ Z KUNDLEM I DZIEĆMI BO CO O 21 WYJDĘ Z WÓZKIEM I PSEM NA SPACER 🤢 JESTEM ZŁA!!!MOŻE NAKRĘCĘ KOLEŻANKĘ NIECH U MNIE ŚPI.

MIŁEGO DNIA WIEDŹMY!!!DZIĘKUJĘ ZA KWIATUSZKI 😘 😘 A MÓJ OBIECANY LECI DO ANIUTKI!!!