Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ANIUTKA JA TEŻ BYM NA 68 KUPIŁA 🙂

JA TO WOGÓLĘ,PRZY WAS SIĘ CZUJĘ JAK JAKAŚ WYRODNA MATKA,KOPCĘ FAJURY,PIJĘ PIWSKO I TO NORMALNIE NIE JAKIEŚ REDSY,WSTYD AŻ BĘDZIE PRZED WAMI ☺️ ☺️ ☺️ ALE WOLĘ WAM NAPISAĆ,ŻEBYŚCIE SIĘ NIE PRZESTRASZYŁY JAK PRZYJADĘ Z ZGRZEWKĄ PIWA:P :P :laugh: :laugh: :laugh:

NO MĘŻUŚ NA BIERZĄCO JEST SAM MI PODKRĘCIŁ JAK ZADZWONIŁ I SIĘ SPYTAŁ CZY JEDZIEMY I CZY CI KASE PRZELAŁAM 🙂

JESSI TEŻ BĘDZIE SZCZĘŚLIWA HEHE,A JESZCZE NIC NIE WIE BO JEST U TEŚCIOWEJ 🙂

A JA WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM ZUPKĘ GRZYBOWĄ 🙂

• Mamusia
hmmm..chyba faktycznie kupie 68.Dzieki kochane jestescie 🙂

Anulka co sie tłumaczysz 🙂 no stress, nie karmisz cycem wiec pełny luz, ja jakbym nie karmiła to tez bym zaszalała 🙂a pstragi to juz za mna chodza 🤪 🤪 a tak to kupie sobie jakies karmi i bede musiała sie tym zadowolic 🙂

ale juz sie ciesze na sama mysl ze sie spotkamy 🙂

• Mamusia
HEHE ANIUTKA NIE CHCĘ ŻEBYŚCIE SOBIE O MNIE POMYŚLAŁY ☺️ ☺️ ☺️

MAŁA MARUDZI CAŁY CZAS BO ŚPIĄCA I WIECIE CO JEJ POWIEDZIAŁAM,ŻE MA BYĆ GRZECZNA BO NIE POJEDZIE DO SZCZYRKU I SIĘ SPOJRZAŁA NA MNIE JAK NA WARIATKĘ:laugh: :laugh: :laugh:

JA TEŻ SIĘ ZAJEBIŚCIE CIESZĘ 🤪

• Mamusia
Hej wiedzmy 😘
Moja zaliczka tez już poszla więc jesteście na mnei skazane:P
My we trójke bedziemy juz w czwartek rano, więc ja bedę zaklimatyzowana 🙂
Jedyne co- to musimy sobie robic w ciągu dnia 4 przerwy po 10 minut na ćwiczenia...ale damy rade.
Moja Kamilka dziś juz była dwa razy na rehabilitacji, a teraz sobie smacznie śpi- niedługo ją zostawie z Michałem, bo mam zajęcia w Gymnasionie dla cięzarówek. Ma mleko sztuczne w domu wiec jak cos to Jej da 🙂
Kwiatek dla organizacji Radzi 😘

😎 hallo mamuski

juz powoli wszystko sie zaczyna normowac i troche zwalniamy tempo...poza tym moja mala jest taka jajcara ze szok 🤪 dzisiaj rozplakala bo byla glodna i plakala i krzyczala...no i juz gdy sie dopadla do cyca zaczela jesc po czym po kliku minutach oderwala sie krzyknela glosno i dalej zaczela jesc heheheh to wygladalo jakby krzyknela MAM GO!!!hehehehehheee 🤪 :laugh: :laugh: poza tym tak gaworzy,ze jak do niej mowie to zaczyna mi odpwiadac po swojemu i to co jest najpiekniejsze budzi sie i usmiecha ze az chce sie wstac...spi juz cale noce :laugh: 🤪 wstaje i tak do niej,zeby sparwdzic czy nie ma goraczki albo czy oddycha bo na poczatku dala nam popalic 🙃 dlatego ciezko mi uwiezyc,ze teraz tak spi

• Mamusia
HEJ KATHY,MOJA TEŻ SIĘ ŚLINI I WKŁĄDA ŁAPKI DO BUŹKI 🙂GDZIEŚ KIEDYŚ SŁYSZAŁAM,ŻE DZIECI NAWET KILKA MIESIĘC PRZED ZĄBKOWANIEM TAK ROBIĄ 🙂

JA BYŁAM NA ZAKUPKACH I MAM JUŻ UPOMINKI DLA MALUCHÓW,BO JA NIE LUBIĘ NA OSTATNIĄ CHWILĘ,TYM BARDZIEJ,ŻE MĘŻA NIE BĘDZIE,A I DLA OLCI TEŻ KUPIŁAM UPOMINEK MAŁY:P

KU.... MNIE WK...JAK MÓJ MĄŻ WYJEŻDZA W JAKĄŚ DELEGACJE BO ZAWSZE JEST CHLANIE CO NIE MIARA ITP ITD,JUŻ KUPIŁ WHISKY NA PĘPKOWE ZA 130ZŁ 😠 I DO TEGO PIWA I JUŻ JESTEM ZŁA BO SIĘ UPIJE 😠 A JA NIE LUBIĘ JAK JEST POZA MOJĄ KONTROLĄ JESZCZE DWIE NOCE 😠 😠 😠 WIEM JESTEM SZURNIĘTA,ALE ZE MNIE JUŻ NIESTETY TAKI ZAZDRŚNIK WSTRĘTNY:P :P :P
MAM CHYBA URAZ BO TATO TAK ROBIŁ MAMĘ W BALONA I DLATEGO ZAWSZE SIĘ BOJĘ.

• Mamusia
witam ponownie:P:P:P

moj maly dzis mial check up u doktorka i normalnie 7700g i 63sm dlugi heheh wszytsko wspaniale alergii nie ma naszczescie wiec tylko ciemieniuszka:P:P

Anulka ja cie przepije heheh ja tez wyrodna matka pije i pale znow stary zywot porocil....aha i jak mialam ze sraczka sorki za wyrazenie jechac jak nawet bym fajki nie zapalila 😞 😞

ja bede na 100% w szczyrku:P:P

ja liczylam 6 dzieciaczkow bo zosia byla nie wiadoma wiiec musze leciec i dla dwojki cos dokupic tylko jak rozdzielic ...bo kupilam takie same wczesniej no ale teraz wiem ze dla zoski osobno:P:P

anula dla ciebie mam specjalny :P:P tak jak wczesniej mowilysmy mam nadzieje ze mala nie urosla za duzo:P:P

• Mamusia
Hej laseczki
Ja też z grona pifkujaco drinkujacych będe i też nie moge doczekać sie weekendu. Będziemy tak jak pisałam dopiero koło 16 i niestety bez wózka, co mnie juz martwi bo Kuba nauczony w podróży spać w wózku. Musieliśmy naszego passaciora pożyczyć akurat na ten weekend 😠 😠 😠 i wymienić go na poltka teścia. Będziecie mnie musieć poratować jakimś wózeczkiem.

Zoltri to masz kawał kochanego syneczka 🙂 My też po wizycie. Kubuś waży 6250/64 ! Mały smoczek. Alergie ma niestety nadal i ceimienucha nadal go meczy. Właśnie padł jak mucha bez kupeczki, czyli pobudeczki w nocy mnie czekają.

ANulka7 z urazem doskonale Cie rozumie mam tak samo 😞

Radziu jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy pisz!