Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć laski!

Niebo chłopa masz złotego i z brzuszkiem mu strasznie do twarzy, a Ty laska o jakim Aqua slim myśłisz??? Przecież chodząca szczypica z Ciebie!!! Laska jak modelka na wybiegu!!! Ja bankowo odiwedze apteke za Aqua slim a od września zaczynam ćwiczyć i chodzić na basen. Przynajmniej takie mam plany, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Ćwiczyć się jeszcze ciut boje bo nadal mnie ciut boli brzuszek a gdzieś doczytałam zeby nie zaczynać za wcześnie bo to grozi jakąś luka pomiedzy miednicą a czyms tam...

Kakałeczko u nas też cieżko wypijać z siostra za ścianą 😞 ale trzeba sobie razić. I my ostro gumeczki, bo na tablety mój nie chce sie zgodzić. Zresztą juz kiedyś leczyłam sie hormonalnie i zaliczyła ponad 90 kg więc chyba sama bym nie chciała

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niebo czepiasz się tego Twojego faceta,jest super towarzyski i wogóle da się lubic,a,że ma brzuszek to dodaje mu roku:P :laugh: mój też ma wydawało Ci się,że nie,bo go nie widziałaś kilka lat temu,ma ale ja kocham ten jego brzuszek:P

No Zoltri ja kupiłam w auchanie po 9,49 te gryzaczki 🙂

• Mamusia
Aniutka ja też modle się od dwóch tygodni o choć jedną noc przespaną w całosci. Nie jest źle bo mały się kładzie o 20 pierwsza pobudeczka o 3,30 a kolejna o 8,30 ale przesypiał już całe noce i nie wiem co sie mu znów pokiełbasiło 😞

• Mamusia
hejka

ale wam zazdroszczę tego bara...bara 🥴 ja już nie pamiętam jak to smakuje 🥴 kuźwa marzę o czasie gdy baraszkowalismy całą noc, a nie było to tak dawno
teraz tęsknię za przytulaczem nawet bo spimy osobno i mogę się tylko przytulic do poduszki atak bardzo mi się chce wypić kakao ☺️

ale w sobote wpadaja na dwa dni znajomi z którymi nie widzielismy się 2 lata więc wypije trochę mój ślubny to się rozkręci i może fochy mu przejdą, bo jak nie to chyba się puszczę:laugh:
kakao mi non stop w głowie siedzi a wy tu jeszcze ten temat poruszyłysci 😠

co do zastrzyku anty... to ja miałam taki zastrzyk i 3 miesiące miałam @ więc osobiście nie polecam.

• Mamusia
no to Renatko ja bym była happy jakby Jas mi spał od 20 tej do 3 ciej 🙂 niestety od jego urodzenia raz mu sie tylko tak udało że spał od 20-tej do 4-tej z ta róznicą że od tej czwartej pobudka co godzine na cyca 😞
a standardowa noc to: zasypia ok 20 a pózniej pobudki o 23,o 2, o 5 i o 7-mej pobudka na całego...Bywa że budzi sie cześciej i mam wrażenie że to jest bardziej chęc bycia blisko nas, niz mały głód bo poźniej mam problem z odłożeniem go do łożeczka, a zas przy nas śpi jak przysłowiowe niemowle 🙂

• Mamusia
nie wiem gdzie to Kinga kupiła ale na allegro są - w aptekach też ale się lepiej opyla na allegro wiecie teraz się nad tym zastanawiam i moze tez sobie kupie ale ja przestane karmic czyli jeszcze chwilka - a jak któraś kupi to proszę napiszcie czy mozna to spożywać w czasie karmienia piersią.
a moja panna to w nocy fajnie śpi - ok 21 zasypia i potem ją budzę na kąpiel ok 22 i ostatnie karmienie i sama zasypia po chwilce od nakarmienia i śpi do ok 6 - 7 rano ale za to teraz w dzień mam wesoło bo prawie wcale nie śpi a jak już to na chwilkę tylko

ja też niby chciała bym coś zrzucić ale ...:/ jakoś to mi nie wychodzi i nawet mi się nie chce ćwiczyć, a rano jak się budze to bolą mnie nogi ze zmęczenia tak jak bym w nocy maratony chodziła 😞

• Mamusia
RADZIULKA BO TWÓJ TO GŁUPI JEST,TAKĄ MA WSPANIAŁĄ KOBITKĘ A TAK JĄ ZANIEDBUJE 😠 😠

JA MOJEMU TEŻ POWIEDZIAŁAM,ŻE SIĘ ODDAM KOMUŚ JAK NIE BĘDZIE NA MOJE ŻĄDANIE:laugh: :laugh: :laugh: ALE NIE POTRAFIŁABYM CHYBA ZABARDZO GO KOCHAM I CENIĘ 🙂I PEWNIE TY TEŻ 🙂

• Mamusia
dziewczyny, teskno mi za wami, ale nawet - za przeproszeniem... nie mam czasu sie wysrac, bo caly czas cos.
Juz i tak jest duzo lepiej niz wczesniej i mysle ze za jakis tydzien wroce do was. Widzialam, ze spotkanie wypalilo i popilyscie troszke 😉 Grauluje organzacji, no i mam nadzieje ze jeszcze kiedys i ja sie zalapie 🙂 Buziaki i do nastepnego razu. A tak przy okazji to teraz zastanawiam sie nad antykoncepcja i nie wiem co wybrac, bo spirala to chyba nie dla mnie, wiec pewnie tabletki wybiore. Juz sama nie wiem.
Jeszcze sie nie bzykalismy, tylko troche sie poprzytulalismy, ale fajnie bylo 😉
Mam nadzieje ze u was ok! Czasami wchodze na Nk wiec zerkam na wasze fotki, bo musze byc na biezaco! dzieki za komenty na NK :*
Pozadrawiam was kochane!

• Mamusia
Radziu!to na weekend troche alkoholu i jakiś afrodyzjak dla męzulka i wykorzystaj go seksualnie na maksa:P

moj Janek też teraz śpi 🙂 metodą Anuli, smoczek w buzie i pielucha na twarz no i mam spokój,tylko teściowa sie dziwnie na mnie patrzy bo mysli że chce go udusic 🙂)a przecież cały czas jestem obok to pilnuje 🙂jak wypluwa smoka to wiem że usnął na dobre i wtedy ściągam pieluche 🙂)

a co do zastrzyku to mój gin też go odradzał, argumentował własnie czestymi plamieniami...

• Mamusia
Aniutka taki pobudki juz przerobiłam, myśłałam ze włosy zaczne z głowy rwać, jak pijana chodziłam do kuchni po kolejna butelke. WIęc wiesz jak pierwszy raz zasnał nam do 6 to nie wiedziałm czy jaki chory jest czy co. A teraz brakuje tak długiego spania!!! A wyglada na to ze mały poprostu sie nauczył przy was spać i wcale nie będzie miał głoda w nocy ale chce byc blisko!

Bhrka ja codziennie sobie mówie od dzisiaj dieta i odchudzanko i na mówieniu z reguły się kończy 🙂

• Mamusia
Mój Kubek też właśnie zasnął siostra mi go nakarmiła a tradycyjnie spi ze smoczkiem i pieluchą czasm jak sie mu zdarzy to padnie w łóżeczku podczas zabawy.

Pędze po kawe bo u nas zaczyna burzyć więc pewnie zaraz zasne ze słabego cisnienia

• Mamusia
Radzia a może spróbuj tabletek gwałtu:laugh:

a propo spania z rodzicami w łóżku - mojego Grzesia brat i bratowa tak nauczyli swojego chłopaka - teraz ma 3 latka i w nocy nie dość że nie chce iść do swojego pokoju spać to jeszcze poddaja mamuśkę 🤪 🤪 jak byliśmy jakiś miesiąc temu u nich to opowiadali jak Krystianek prosi mame: mamo daj cyca - ale ja juz nie mam mleka- oj daj chociaż potrzymać...a teraz przychodzi gdy ona śpi twardym snem - podciąga jej bluzkę i doi ona dopiero po chwili się orientuje

• Mamusia
ja właśnie po delikatnej kawusi klikam sobie z Wami 🙂 zaraz musze sie troszke ogarnąć i pójdziemy sobie na spacerek jak Janek sie obudzi i go nakarmie 🙂 pojdziemy na działeczkę potowarzyszyć tatusiowi, bo mu nudno samemu a własnie stawia kominy i ścianki działowe w naszym domku.
straszna duchota dzisiaj po tej nocnej burzy 🤨

• Mamusia
Oj tam nauczy się nauczy!!! Tylko cierpliwosci mamusiu. U nas dopiero zaczyna się burza, wiec pewnie o spacerku mozemy dzisiaj zapomnieć. Pozazdroszcze domeczku i scianek działowych i całej reszty. Ja dopóki nie skończe mojej edukacji moge zapomnieć o domeczku 😞 ufff a szkoda.

A co do tak późnego karmienia to ja mam kuzynke która karmiła do 3 rokucycem to znaczy potem już dokarmiała. Mała spała z nimi w sypialni i sama w nocy kiedy chciała wyciagała sobie cyca. Nawet wyciagać bardzo nie musiała bo kuzynka spała bez piżamki. Dla mnie to paranoja

• Mamusia
o nie! na to nie pozwole, 3 lata i spi z rodzicami i ciągnie cyca???szok!!
rozumiem, jak dziecko wpada nad ranem sie poprzytulać, ale nie przez całą noc...łózko jest dla rodzicow a dziecko musi miec swoje miejsce 🙂Janek też właśnie próbuje, ale choćby własnie co godzine wołał cyca to zawsze odstawiam go do kołyski...może z czasem poskutkuje i ten czas sie wydłuzy na faktyczne karmienie co 5-6 h a nie tylko po to aby być blisko mamusi.

• Mamusia
RENI NORMALNIE DLA MNIE TEŻ TO PARANOJA,WŁAŚNIE PRZEZ TAKIE SYTUACJE MAŁŻEŃSTWA SIĘ ROZPADAJĘ,BO NIE MOŻNA AŻ TYLE CZASU POŚWIĘCAĆ DZIECKU,TRZEBA POMYŚLEĆ TEŻ O MĘŻU I O SOBIE,COŚ O TYM WIEM CAŁE DZIECIŃSTWO SPAŁAM Z MAMĄ A TATO SAM I BYŁY SKUTKI 🤢 JA TEŻ NIE NEGUJĘ,ŻE MOŻNA WZIĄŚĆ DO SIEBIE DO ŁÓŻKA NA TROSZKĘ ALE BEZ PRZESADY,JA CZESTO BIORĘ MAŁĄ JAK ŁUKASZ WYCHODZI DO PRACY,ALE W NOCY..ZAPOMNIJ,ŁÓŻKO JEST NASZE,JUŻ Z JESSI MIELIŚMY PRZERĄBANE I TERAZ JUŻ TEGO BŁĘDU NIE POPEŁNIMY,BO TROSZKĘ BEZSENSU,ŻEBY NA KAKAO WYCHODZIĆ DO ŁAZIENKI 🤢

• Mamusia
kurcze chętnie kupię tabletkę gwałtu:laugh:

Anula ja też się nie puszczę bo i tak go zgwałcę nawet na śnie bo już chcica sięga mi do uszu i zaraz wybuchnę 🤪

a znacie coś co przyspieszy jego chcicę??? coś co mogę mu np dodać do jedzonka??/ 🥴 :laugh:

tonący brzytwy się chwyta!!!

Reni jak u ciebie już burza to zaraz do mnie przyjdzie 🤪 a ja musze działke posprzatać bo duszonki w sobotę robimy a syfff taki że szok

Aniutka ja kominy to już mam ale ścianki działowe dopiero za rok 😞 ale ci zazdroszczę

• Mamusia
Radziu jeszcze nie leje ale grzmi i wali piorunami równo! A ja mam cały automat prania. Kupiłam dzisiaj Kubusioowi na landach spiworek z disney i dałam aż całe 2 zł :laugh:
Wpadła bym kiedys na landy do Bielska, podobno super land jest na komorowkiego???

• Mamusia
no ja tez prysznicowe przyjemności poki co moge zaliczyc do wspomnien, wogóle jakieś inne szaleństwa też...mam nadzieje że jak narazie...

Renatko, czyzby Twój Kubus juz sam trzymał butle??czy to tylko tak do zdjecia ustawione?

ja tez sie ciesze, że widac postepy na budowie ale to kosztem nieobecnośi męza, bo do 16 pracuje gdzie indziej a później do samej nocy robi u nas...i przychodzi zdechły i padniety a czasami wolałabym miec męza w domu niż kominy na dachu bo to i tak sie nie ma co spieszyc bo jak nie bedzie kasy to robota bedzie stała 😞