Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 anulab84 napisał: Oj widzę, że jest nas więcej :laugh: Ja też ciągle śpię. W poniedziałek wracam do pracy i aż się boję czy nie zasnę z igłą w żyle pacjenta :laugh: W tym momecie dziekuje ,że nie mam aż tak odpowiedzialnej pracy bo chyba bym się zwolniła i składała kartki świąteczne i długopisy.. a macie też tak ,że jak jedziecie samochodem to waz wszystko denerwuje i macie ochote wszystkich przejechać . 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 kasenn88 , dokładnie. Wszyscy jeżdżą jakby pierwszy raz za kółkiem siedzieli :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 anulab84 napisał: kasenn88 , dokładnie. Wszyscy jeżdżą jakby pierwszy raz za kółkiem siedzieli :laugh: tak a jak my lamiemy przepisy to tylko dlatego ,że się spieszymy na szczęscie mąż mi kupil terenówke to wszyscy uciekaja jak mnie widza tym bardziej jak sie odstresowuje przy metalice lub POD ehhehe polaczenie idealne jak na obecna chwile ... ale gożej jak zaczna się mdłości w połowie trasy ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 kasenn88 napisał: anulab84 napisał: a macie też tak ,że jak jedziecie samochodem to waz wszystko denerwuje i macie ochote wszystkich przejechać . 😁 Ja mam ochote wszytskich dzisiaj pozabijac!!! GRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 kasenn88 współczuję mdłości. Ja na szczęście ich nie odczuwam, może czasem jak zjem za dużo :laugh: AngelFire spokojnie, nie wszyscy pewnie zasłużyli na te nerwy co? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 hmm może to nie mdłości jak takie chwilowe oslabienie i dziwne odbijanie 🙂) a ja zaraz sie zanudze w domu ... 🤨 maż bedzie z córka( z pierwszego zwiazku ma 3 ,5 roku jest kochana ale jej matke bym na leczenie psychiatryczne wyslałam to jest ten tym kobiet ktore nie powinno się nazywac mama 🤨 ani a nawet matkami) o 17 jak nie poźniej a ja sama z psem w ta duchote .. a jak tam u was kochane dzień mija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 oj zasluzyli ale chyba i tak za bardzo sie tym przejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Która mamusia ma ochote na rosolek własnie zaczyna juz ładnie pachniec a jak smakować mniamii 😁DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 o jejku albym sobie zjadla taki maminy rosolek z domowym makaronem... i swieza pietruszka.. i marchewka.. ah... Ale mi smaka narobilas 🙂 A niech tam. Jutro sobie zrobie 🙂:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 ahhaaa dokladnie taki na szczęście moje dzieciaki beda na 19 to jeszcze ciasto na makaron zdąże zrobić i przemrozic mowie Ci o niebo lepszy jest 🙂)) a ja i tak mam caly czas ochote na gruszke duszona w amaretto z lodami waniliowymi i musem malinowym 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 ciiiiiiiiiiiiiiiiicho. Juz nic nie mow. 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 no dobrze nie bede już mówić.. ale pisac moge??? 🙂) ide dalej sprzatac chatke bo nalot teściowej się szykuje a to jest gorsze niż mdłości znowu mnie wkurzy swymi mądrościami i gadaniem "nie nos pasków do spodni bo dziecko się zawinie" 😠 ble ble to nie wiem w czym mam chodzić jak wszystko spada 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Rosołek? mniammmm :P Ja dziś smażyłam rybkę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ewelina739 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Cie serdecznie! wiec jestesmy we dwie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ewelina739 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Cie serdecznie! wiec jestesmy we dwie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Hanna Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 😠 A u mnie wielki foch - od wczoraj mam strasznie wyczulony węch 😠 I wcale to nie jest miłe... Oczywiście najbardziej czuję te brzydkie zapachy! 🤨 A jak tam u was samopoczucie? Pozdrowienia i miłego weekendu 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Hanna , co do węchu to masz rację. Na mnie najgorzej działają autobusy 🤢 Straszny smród spalin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 Anulab84 widze ,że nie tylko mi to przeszkadza ja ostatnio kierowce zbluzgałam 🙂) ehh nie chciał sie dac wyprzedzic ... a co do obiadków rosolek smakowal i reszta tez a dzis na plaże i kanapeczki robie dla moich szaleńców Szalonego , pozytywnego Życze ja i moj mały brzuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Agnieszka84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 gratuluje dzieciaczka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia june28 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 Hanna napisał: 😠 od wczoraj mam strasznie wyczulony węch 😠 I wcale to nie jest miłe... Oczywiście najbardziej czuję te brzydkie zapachy! 🤨 u mnie z dziwnymi zapachami zaczeło się w ubiegłym tygodniu... byłam z meżem w sklepie meblowym i wszystko było OK do momentu gdy znalezlismy sie w dziale z materacami, pytam go czy czuje jak tu strasznie smierdzi, oczywiscie odpowiedź negatywna i pytanie- a czym śmierdzi? długo szukałam odpowiedniego porównania az udało mi sie precyzyjnie zdefiniowac ten zapach: jak to czym??- spoconym , gotowanym kurczakiem... (załamka) :P Miłego łikendu bez dziwacznych zapachów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 A mnie dziś dopadł tak straszny ból głowy, że myślałam, że będę rwała sobie włosy z bólu... Najgorsze jest to, że nie można wziąć tabletki... Dopiero teraz czuję, że przechodzi (od 10 rano!!!) 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia june28 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 jesli dokucza jakis niesamowity bol to mozna sobie pomoc lekiem p.bolowym zawierajacym paracetamol (jedynie paracetamol jest dopuszczalny do stosowania w ciazy i podczas karmienia)oczywiscie w rozsadnych dawkach 🙂- informacja potwierdzona przez mnie u 3 ginekologów i położnej (po urodzeniu corki. standardem na oddziale połozniczym było 6 tabl. paracetamolu na dobe... na poczatku zgrywałam bohaterke i powiedziałam ze nic nie wezme, no ale kolejnych kilka godzin po szyciu skłoniło mnie do siegniecia po tabletki, ale ograniczyłam sie do 3...) pozdrawiam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 june28 , próbowałam dziś być taką bohaterką. Ale następnym razem nie wytrzymam 😞 Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 heykka . ja po "wypoczynku nad morzem musiałam leżeć w chloednej wodzie bo mnie glowa jak zaczeła bolec o 18 tak teraz przechodzi. a zapach mnie dobijał stęchłej ryby. Pozatym jakoś znośnie wiekszość dnia przespałam .. na sloneczku z brzyszkiem zakrytym oczywiście i posmarowanym wysokim filtrem . A wy kładzcie się spać bo jutro niedziela i trzeba wyglądać na wypoczęte .. Buziaki i dziękuje za Gratulacje 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doti Napisano 10 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 10 Sierpnia 2009 Witaj! Ja też rodzę w marcu 2010. Ginekolog wyliczyła mi 9. marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 819 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży
Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 kasenn88 współczuję mdłości. Ja na szczęście ich nie odczuwam, może czasem jak zjem za dużo :laugh: AngelFire spokojnie, nie wszyscy pewnie zasłużyli na te nerwy co? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 hmm może to nie mdłości jak takie chwilowe oslabienie i dziwne odbijanie 🙂) a ja zaraz sie zanudze w domu ... 🤨 maż bedzie z córka( z pierwszego zwiazku ma 3 ,5 roku jest kochana ale jej matke bym na leczenie psychiatryczne wyslałam to jest ten tym kobiet ktore nie powinno się nazywac mama 🤨 ani a nawet matkami) o 17 jak nie poźniej a ja sama z psem w ta duchote .. a jak tam u was kochane dzień mija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 oj zasluzyli ale chyba i tak za bardzo sie tym przejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Która mamusia ma ochote na rosolek własnie zaczyna juz ładnie pachniec a jak smakować mniamii 😁DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 o jejku albym sobie zjadla taki maminy rosolek z domowym makaronem... i swieza pietruszka.. i marchewka.. ah... Ale mi smaka narobilas 🙂 A niech tam. Jutro sobie zrobie 🙂:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 ahhaaa dokladnie taki na szczęście moje dzieciaki beda na 19 to jeszcze ciasto na makaron zdąże zrobić i przemrozic mowie Ci o niebo lepszy jest 🙂)) a ja i tak mam caly czas ochote na gruszke duszona w amaretto z lodami waniliowymi i musem malinowym 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia AngelFire Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 ciiiiiiiiiiiiiiiiicho. Juz nic nie mow. 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 no dobrze nie bede już mówić.. ale pisac moge??? 🙂) ide dalej sprzatac chatke bo nalot teściowej się szykuje a to jest gorsze niż mdłości znowu mnie wkurzy swymi mądrościami i gadaniem "nie nos pasków do spodni bo dziecko się zawinie" 😠 ble ble to nie wiem w czym mam chodzić jak wszystko spada 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Rosołek? mniammmm :P Ja dziś smażyłam rybkę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ewelina739 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Cie serdecznie! wiec jestesmy we dwie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ewelina739 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Cie serdecznie! wiec jestesmy we dwie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Hanna Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 😠 A u mnie wielki foch - od wczoraj mam strasznie wyczulony węch 😠 I wcale to nie jest miłe... Oczywiście najbardziej czuję te brzydkie zapachy! 🤨 A jak tam u was samopoczucie? Pozdrowienia i miłego weekendu 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia anulab84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Sierpnia 2009 Hanna , co do węchu to masz rację. Na mnie najgorzej działają autobusy 🤢 Straszny smród spalin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 Anulab84 widze ,że nie tylko mi to przeszkadza ja ostatnio kierowce zbluzgałam 🙂) ehh nie chciał sie dac wyprzedzic ... a co do obiadków rosolek smakowal i reszta tez a dzis na plaże i kanapeczki robie dla moich szaleńców Szalonego , pozytywnego Życze ja i moj mały brzuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Agnieszka84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 gratuluje dzieciaczka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia june28 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 Hanna napisał: 😠 od wczoraj mam strasznie wyczulony węch 😠 I wcale to nie jest miłe... Oczywiście najbardziej czuję te brzydkie zapachy! 🤨 u mnie z dziwnymi zapachami zaczeło się w ubiegłym tygodniu... byłam z meżem w sklepie meblowym i wszystko było OK do momentu gdy znalezlismy sie w dziale z materacami, pytam go czy czuje jak tu strasznie smierdzi, oczywiscie odpowiedź negatywna i pytanie- a czym śmierdzi? długo szukałam odpowiedniego porównania az udało mi sie precyzyjnie zdefiniowac ten zapach: jak to czym??- spoconym , gotowanym kurczakiem... (załamka) :P Miłego łikendu bez dziwacznych zapachów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 A mnie dziś dopadł tak straszny ból głowy, że myślałam, że będę rwała sobie włosy z bólu... Najgorsze jest to, że nie można wziąć tabletki... Dopiero teraz czuję, że przechodzi (od 10 rano!!!) 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia june28 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 jesli dokucza jakis niesamowity bol to mozna sobie pomoc lekiem p.bolowym zawierajacym paracetamol (jedynie paracetamol jest dopuszczalny do stosowania w ciazy i podczas karmienia)oczywiscie w rozsadnych dawkach 🙂- informacja potwierdzona przez mnie u 3 ginekologów i położnej (po urodzeniu corki. standardem na oddziale połozniczym było 6 tabl. paracetamolu na dobe... na poczatku zgrywałam bohaterke i powiedziałam ze nic nie wezme, no ale kolejnych kilka godzin po szyciu skłoniło mnie do siegniecia po tabletki, ale ograniczyłam sie do 3...) pozdrawiam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia anulab84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 june28 , próbowałam dziś być taką bohaterką. Ale następnym razem nie wytrzymam 😞 Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasenn88 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 heykka . ja po "wypoczynku nad morzem musiałam leżeć w chloednej wodzie bo mnie glowa jak zaczeła bolec o 18 tak teraz przechodzi. a zapach mnie dobijał stęchłej ryby. Pozatym jakoś znośnie wiekszość dnia przespałam .. na sloneczku z brzyszkiem zakrytym oczywiście i posmarowanym wysokim filtrem . A wy kładzcie się spać bo jutro niedziela i trzeba wyglądać na wypoczęte .. Buziaki i dziękuje za Gratulacje 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doti Napisano 10 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 10 Sierpnia 2009 Witaj! Ja też rodzę w marcu 2010. Ginekolog wyliczyła mi 9. marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 819 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia anulab84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 A mnie dziś dopadł tak straszny ból głowy, że myślałam, że będę rwała sobie włosy z bólu... Najgorsze jest to, że nie można wziąć tabletki... Dopiero teraz czuję, że przechodzi (od 10 rano!!!) 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia june28 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 jesli dokucza jakis niesamowity bol to mozna sobie pomoc lekiem p.bolowym zawierajacym paracetamol (jedynie paracetamol jest dopuszczalny do stosowania w ciazy i podczas karmienia)oczywiscie w rozsadnych dawkach 🙂- informacja potwierdzona przez mnie u 3 ginekologów i położnej (po urodzeniu corki. standardem na oddziale połozniczym było 6 tabl. paracetamolu na dobe... na poczatku zgrywałam bohaterke i powiedziałam ze nic nie wezme, no ale kolejnych kilka godzin po szyciu skłoniło mnie do siegniecia po tabletki, ale ograniczyłam sie do 3...) pozdrawiam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia anulab84 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 june28 , próbowałam dziś być taką bohaterką. Ale następnym razem nie wytrzymam 😞 Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasenn88 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 8 Sierpnia 2009 heykka . ja po "wypoczynku nad morzem musiałam leżeć w chloednej wodzie bo mnie glowa jak zaczeła bolec o 18 tak teraz przechodzi. a zapach mnie dobijał stęchłej ryby. Pozatym jakoś znośnie wiekszość dnia przespałam .. na sloneczku z brzyszkiem zakrytym oczywiście i posmarowanym wysokim filtrem . A wy kładzcie się spać bo jutro niedziela i trzeba wyglądać na wypoczęte .. Buziaki i dziękuje za Gratulacje 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Doti Napisano 10 Sierpnia 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 10 Sierpnia 2009 Witaj! Ja też rodzę w marcu 2010. Ginekolog wyliczyła mi 9. marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi