Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny ja już od poniedziałku walczę z choroba dzisiaj czuję sie trochę lepiej ale tak strasznie mnie jeszcze meczy katar 😞 czuje już ruchy dziecka pierwszy raz poczułam w piątek byłam bardzo szczęśliwa i maż też tylko żałuje że on jeszcze nie czuje jakie to wspaniałe najlepsze jest łaskotanie z tego wszystkiego siedziałam na wykładzie jak dzidzia zaczęła mnie łaskotać to myślałam ze zacznę sie śmiać 🙂

• Mamusia
ja słyszałam tez wiele wersji na temat rozpoznania płci że jeśli kobieta gorzej wygląda na twarzy niż przed ciąża to dziewczynka bo zabiera urodę mamusi a jak ładniej to chłopiec ze ja kobieta wcina słodycze to dziewczynka a jak ma ochotę na ostre jedzenie słone i dużo mięsa to chłopiec i tak samo z tym obracaniem się na usg że jak nie chce pokazać co ma to dziewczynka hmmmm nie wierzę w to 🙂każda z nas jest inna i inaczej przechodzi te wspaniałe 9 miesięcy

• Mamusia
Nio właśnie dlatego ja nie wierzę w te bajki 🙂w sobotę byłam na weselu i podeszłą do mnie jakaś dziewczyna wogóle dla mnie nie znajoma i d mnie mówi o bardzo ładnie wyglądasz w ciąży urodzisz chłopca na pewno hmmm a skąd ona może wiedzieć jak ja wcześniej wyglądałam?? czy w ciąży trzeba wyglądać brzydko??? ja się nie zmieniłam prawie wcale okrąglejsza sie zrobiłam ale to tyle

• Mamusia
hehe nio z tym usg też rożnie bywa 🙂 ostatnio do moje teściowej bo pracuje w urzędzie przyszedł chłopak zameldować swoje dziecko bo mu sie urodziło i mówi miał być syn a jest córka i dodaje ale nie podmienili bo żona widziała 🙂 na usg powiedzieli że syn a urodziła sie dziewczynka wiec to tak różnie 🙂

• Mamusia
a co myślicie o porodach rodzinnych?? ja na przykład chciała bym żeby mój maż był przymnie. Ponoć to psychologicznie jest udowodnione że jeśli mąż czy partner uczestniczy przy porodzie i widzi co się dzieje z żoną od początku do końca to później bardziej pomaga przy dziecku

• Mamusia
Ja myślę ze mój i tak będzie mi pomagał bo już od początku kiedy się dowiedział bardzo się przejmuje ciążą i na każdym kroku słyszę czy dobrze się czuję czy mi czegoś nie trzeba może nowe ubranko może soczek może owoce może pościelić łóżko i się położę więc nie mam co narzekać

• Mamusia
Hej Brzuchatki, a ja mam doła dzisiaj. Mąż zostawił mnie na kilka dni i pojechał sobie do Niemiec. Wróci dopiero w poniedziałek a mi smutno jak cholera 😞 Wiem, zachowuję się jak zakochana nastolatka, ale już za nim tęsknię... To nasza pierwsza rozłąka po ślubie 😞 Buuuuuuuuu...