Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzwoniłam i wszystkie spodnie i bluzy sa wieksze wiec obstawiam że cała wiosna bedzie przelatana w tym 🙂) a pozatym moj ksiaze zasługuje na takie slodkie rzeczy kombinezon musze miec a spioszków duzo dostane bo u mnie w rodzinie dzieci małych jest multum 🙂)
mysle że wykorzystam wszystko 🙂

wlasnie pije kakao mniamii
musze zrobic cos na weekend do jedzenia jakieś saladki itd na szybko bo moj maz dzwonił po kumplach i chyba bedzie spore towarzystwo tak że dziś sprzatanie na cacyy i gotowanie ale poleże sobie jeszcze troche 🙂) do 17 duzo czasu 🙂

• Mamusia
no to masz roboty , pichcenia co ? to pewno impreza z okazji synka ............... 🙂 a ciuszki jak wiesz ze wykorzystasz to pewno co masz oszczędzac na swoim księciu , ja wlaśnie szukam coś dla siebie na allegro moze jakieś jeansy kupie bo mam jedne ciązowe ale cienkie a tu robi sie coraz zimniej

• Mamusia
spoko podziele sie z wami:P
wiecie ja dla siebie zostawie na potem plaszczyk i kabinezon a ja i tak posprawdzałam ceny wiec bez latania szukania mam wszystko na raz i taniej gdzies o 300zł

ale co jak co zadowolona jestem okrótnie| 🙂 a pojade sobie do cioci do gdańska i tam pojde do hurtowni i za grosze kupie reszte ubranek

bo rożek dostane kocyk mieciutki mam fakt rożowy moja babcia myslała że bedzie córka 🙂

teraz musze myslec o przemeblowaniu zuzi pokoju musi sie z bratem podzielic 🙂

• Mamusia
kasenn ja kupuję juz gotowe rozklepane zrazy w sklepie Gzela może tez masz gdzie taki sklep , smaruje je musztarda , solę i pieprze , do środka wkladam kawalek ogorka kiszonego , cebulki i boczku wedzonego zwijam spinam wykalaczką lub wiąze nitka . podsmażam na oleju z obu stron , potem zalewan przegotowana woda i dodaje kostki wolowe winiary takie bez tluszczu i soli , potem do smakujesz czy jedna starczy czy 2 , ja jeszcze wrzucam resztę ogorkow do sosu miesko szybciej kruszeje , smacznego Ostatnio kupiłam zraziki ale zrobilam szaszlyki

• Mamusia
dzien dobry 🙂
ja dzis tylko wpadlam sie przywitac bo mam duzo pracy w domku a czasu malo, bo pozniej zakupy i dekorowanie domu w dynie itd..

Kasenn, ciuszki sliczne , aj szkoda tylko ze nie mozna kupic calego zestawu juz z urodzonym maluszkiem 😉

buziaki,
piszcie duzo zebym miala co poczytwc wieczorkiem
😘

• Mamusia
ja nawet pomysłu na obiad nie mam ,myślę nad rybka ale czy kupię to sie okaże zobaczę znowu cos innego smacznego w sklepie i bedzie ..........:laugh: , muszę sie w końcu zebrać poczta , optyk po soczewki dla mojej ślepotki bo nie widzi w szkole co pisze na tablicy 🙂 zakupy na weekend itd . niechcem ale muszem ..........:laugh: