Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc 🙂

aniołku jeszcze nie doszły bo wysłali poczta moze dzis ale jakoś sie tym nie przejmuje bo dostane jutro dostawe od tesciowej spioszków i od rodzinki zacznie sie pranie prasowanie 🙂) jak tam spałyście bo ja mam co raz wieksze problemy ze znalezieniem pozycji

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie zgaga dopada nawet w środku nocy , obojętnie na ktorym boku bym nie leżała.Ze spaniem mam tez problemy budzę sie i wtedy nie śpie po 2-3 godz. kręcąc sie i zazdroszcząc mężowi jak smacznie spi.Ja juz sobie obiecalam że nie bede wchodzić do sklepow z ciuszkami dla dzieci bo wariuje strasznie i kupuje wszystko co mi sie podoba 🙂 ,a jeszcze rodzinka mnie obdaruje jak sie mała urodzi, kuzynka za tydzien przylatuje z Irlandii do mnie i już mi wczoraj mówila ze też nie może sie oprzeć ciuszkom i mi tak kupuje dla malej , skARPETEK DLA MALEJ MAM WIECEJ NIZ MÓJ MĄŻ W SZUFLADZIE SWOICH :laugh:

• Mamusia
MOJA MALUTKA MA BEZ PRZERWY CZKAWKE , TAK MI SIE WYDAJĘ BO TO TAKIE REGULARNE PUKANIA , TEZ TAK MACIE ?CZY TYLKO MOJA JAKIŚ ODMIENIEC ? 😞
23 tydz. ciazy
Jeśli twoje dziecko mogłoby już rozprostować nóżki, miałoby w sumie około 30 cm długości. Jego ciało nadal pokryte jest cienką warstwą włosków. W następnym tygodniach przybierze jeszcze sporo na wadze.

• Mamusia
Witajcie kobitki brzuchate 🙂

Jak samopoczucie z rana? u mnie bardzo dobre takie dobre że mam chęć okna pomyć i wziąść się za większe porządki 😆
tylko nie krzyczcie na mnie za okna ale takie brudne mam 😎 muszę ☺️
Ja na śniadanko zjadłam swieżą bułeczkę z serkiem danio mniaam pycha!

• Mamusia
wsiadaj w pociąg i na juto sie umawiamy w Sopocie 🙂 , to zdjecie które wstawiłam przedstawia 23 tydzien ciazy.Moni ja też sie porwalam jakies 2 tyg temu na mycie okien i mimo ,że sie nic nie dzialo po mialam starszne wyrzuty sumienia ze mogło sie coś stać malenstwu

• Mamusia
A... no bo pisalas ze cos duzego przyszlo - a to laktator byl 🙂
Ja narazie wstrzymam sie z laktatorem. Pokaze tylko mezowi zeby wiedzial jakis kupic w razie potrzeby. U nas nie ma problemu z kupnem recznego, nie wiem za to jak z elektornicznym - chyba trzeba zamawiac...

Przykro mi dziewczyny z powodu tej zgagi. Wiem ze to nic przyjemnego. Moze sprobujcie z tym orzechem? Moze pomoze?
Ja poki co nie mam tych problemow ale wiem ze i mnie dopadna.

• Mamusia
ja wezmę jedno częsciowy , bo w dwu wygladalabym prześmiesznie:laugh: , troche sie boję ze ktos mnie kopnie w wodzie albo skoczy na mnie , postaram sie schowac gdzieć w kącik i nie wchodzić tez samemu innym w drogę , moze jacuzi ? a rodzinka bedzie szalała na zjeżdżalni lub rwącej rzece -ja i tak tego nie lubię , wolę sie relaksować w spokoju 🙂

Hej Mamusie 🙂 🙂 🙂 co tam u Was? tutaj pada i zimno i szaro brrrrr nie lubie takiej pogody :P
na szczescie nigdzie wychodzic nie musze 🙂 zakupy na obiadek zrobione wiec spoko 🙂 Dzis serwuje piersi z kurczaka grilowane na to sos pieczarkowy i puree 🙂 Jejkus juz sie glodna robie a gdzie tu jeszcze 6godz :P lubie piatki bo Moj predzej konczy :P ech ale jutro idzie wyjatkowo do pracy wiec znow bede siedziec i sie lenic :P
Udalo mi sie kupic buty i torebke do slubu choc z butow nie jestem zadowolona bo sa niewyogdne 😞 no ale to byly jedyne ktore znalazlam podczas miesiecznego szukania. Juz nie mam czasu bo 16stego mam przymiarke...a musze je jeszcze rozchodzic...
Ech i tak bede tylko na raz :P

Ola Kasenn ma racje mi tez ginek mowil ze lepiej sobie dac spokoj z kapielami w wannie bo moze to niestety doprowadzic do skurczy badz krwawienia 😞 wiec i jacuzzi nie jest dobrym pomyslem. Zreszta ja sie trzymam z dala od basenow bo ginek mowil ze sie mozna zarazic swinstwem jakims zwlaszcza w ciazy...Jakos przezyje.Jak Synus bedzie mial kilka miesiecy przejdziemy sie wszyscy Razem 🙂