Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karka, to było moje usg połówkowe 🙂 Jeśli chodzi o wymiary to:
BPD=5,45 - 22w4d
HC=20,38 - 22w4d
AC=17,55 - 22w3d
FL=3,71 - 21w6d

Ja jestem dokładnie w 22 tygodniu i 3 dniu 🙂
Maluszek waży 486 g
a mamusia od początku przybrała na wadze tylko 2,3 kg 🙂 także w dalszym ciągu nie wiele, ale za to brzuszek robi się coraz większy już 104 cm 🤪 a w biuście 103 🤪 ale on akurat zawsze był duży (80E).

Generalnie usg trwało około 40 min także sporo, mam filmik i 12 zdjęć z opisem.

Marys, trzymamy kciuki 🙂 na pewno dzidzia się pokaże 🙂 i poznasz płeć 🙂 Powodzenia!

• Mamusia
Witam Mamusie 🙂 🙂 🙂
Ja po pracy , obiadku , teraz mogę zacząć czytać 🙂
Dobrze,że jutro zaś piątek i dwa dni wolnego. Wczorajszy był taki fajny , lekko leniwy ,że aż mi się dziś nie chciało do pracy iść 😞 ,więc jeszcze tylko jutro i zaś weekend. 🙂
Na razie pozdrawiam popołudniowo 🙂

• Mamusia
maryś powodzenia na usg , trzymam kciuki aby sie udało podgladnąć miedzy nozkami 🙂
muszę poczytać o tym filmie co piszecie "2012" , może sie tez skusze z rodzinką :P
poszłam do apteki wykupić recepte -swoje leki na nadciśnienie i przy okazji kupić Falvit -oczywiscie nie ma dużych op. a 30 tab.(20zł.) nie warto kupować bo różnica w cenie tylko 6 zł. a bym miałm 60 tab.za 26 zł 😞

• Mamusia
🙂 przeczytałam 🙂 jesteście bardzo aktywne za dnia 🙂 jak wrócę z pracy to mam lekko 15-20 stron do nadrobienia 🙂 🙂 🙂
Maryś - powodzenia na USG 🙂 Ja również się nie mogę doczekać swojego USG 🙂
Pisałyście o ciuszkach - ja też jeszcze nic nie kupiłam , nie było czasu ani na razie jakiegoś zapędu do tego też nie mam. Poza tym dużo ciuszków mam w workach po moim bratanku . Myślę ,że w styczniu zacznę to opierać i wtedy zorientuję się , co mi jeszcze brakuje. Wtedy też zacznę myśleć i kupować jakieś sprzęty domowe, kosmetyki dla maluszka , zobaczymy jak wyjdzie . A co do pieluch - to i u moich znajomych są zdania podzielone , jedne są na pieluchach tetrowych inne na pampersach , ja pewnie kupie i te i te i wyjdzie w praniu co się bardziej sprawdza, aczkolwiek bardziej jestem za pampersami, mniej roboty 😉
A co do filmów - musiałabym je chyba oglądać rano , co jest niewykonalne ,bo jestem w pracy , bo po południu i wieczorem to ja przy telewizorze po prostu zasypiam 🙂 🙂 🙂 🙂
A teraz to pójdę trochę poleniuchować 🙂 🙂 🙂 i poczytam gazetkę 🙂
Miłego wieczorku 🙂

• Mamusia
hellooo

co tamm ... My właśnie wróciliśmy z Wdzydz było fajnie i ten masaz stóp 🙂 ahhh

mały miał tresienie na maksa ale chyba dobrze mu bylo bo taki spokojny był i tylko jak lezałam w ciszy i charmoni delikatnie przemieszczał sie wyzej 🙂)

a co tam u was steskniłam sie 🙂)

• Mamusia
Witajcie mamuśki!
U was słoneczko ☺️ ale wam dobrze a u mnie dalej ponuro dosłownie depresyjnie za oknem,problem miałam wstać oj strasznie ciężko było wyczołgać się z łóżeczka cieplutkiego 🙂 w nocy się ciągle budzę, małe mnie strasznie leje nie ma litości dla mamy szczególnie nocą 😆