Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jejkuśśs jeszcze 3 godziny nim zobacze mojego robaczka ciekawe czy bedzie sie znowu wiercic i nie da zrobic sobie spokojnie badań

dziewczyny może to głupie pytanie ale Wy też zaczełyscie sie tak strasznie pocic ja nigdy nie miałam takiego problemu jak teraz ja potrafie siedziec a jastem cała zlana aż mi głupio 😞

• Mamusia
dwa razy mi sie wkleiło 😲

coś mnie brzuch pobolewa tak jakbym miała kolkę w lewym boku , może to od łażenia dzisiejszego albo z nerwów przed wizytą 😞

a takie buciki kupiłam dla Majki [img size=418]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/buciki.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
jestem po wizycie usg i mala tak sie schowała ze nie dało sie zrobić 4D 😞 , ale mamy kilka minut na płytce nagrane , mimo szturchania nie chciała sie obrócić ,potwierdziła sie płeć 🙂 ale ona duża 907 gram , długości juz sie w tym okresie nie mierzy ale ma ok 20 cm . ide oglądać znowu na dvd małą 🙂

• Mamusia
Witam Mamusie i Brzusie 🙂
Weszłam na chwilkę Was poczytać , ostatnio mam mnóstwo pracy w pracy , ze w domu już nie mam siły odpalać kompa 😞 Ale postaram się nadrobić zaległości 🙂
Ola - gratuluję dużej niuni 🙂 Moje maleństwo tez dziś chyba się obraziło , bo jakieś dziwnie spokojne jest 😞 ,może wieczorkiem da znać o osobie .
Pozdrawiam Was gorąco i serdecznie 🙂
Miłego wieczorku 🙂