Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie w klinice jest tak, że jak jesteś koło terminu lub po terminie to przyjeżdzasz na IP i wtedy robią ktg i sprawdzaja czy z dzieckiem wszystko jest oki.

Generalnie zawsze przy porodzie jest pare razy robione ktg.

Jeśli chodzi o swędzenie skóry to przy takich mrozach trzeba więcej pić bo teraz najwięcej wody z organizmu ściąga dziecko 🙂

• Mamusia
Kamis 26.02
Cruella 28.02

1. Elwira 3.03
2. Montusia 4.03
3. Ola 5.03
4. Anulab 6.03
5. Niuniorka 7.03
6. Doti 9.03
Kasenn 9.03
7. Monixa 14.03
8. Karka 15.03
Asiula83 15.03
9. June 17.03
Paulinka 17.03
10. Kinia 18.03
11. No1edyta 19.03
12. Makaria 22.03
13. Monia1111 23.03
14. Olamat 24.03
Moni27 24.03
15. Ania175 25.03
16. Sopran 26.03
17. Magdulka 28.03
18. Angelfire 29.03
19. Onixa 30.03
20. Arbuzek 31.03
21. Iskierka 3.04 (koniec marca CC)

Uff namęczyłam się:P Anula napisałam Ci bez płci bo już mi się nie chciało:P A tu jeszcze trzeba uwzględnić Aśkę88 🙂

• Mamusia
Anula bo to tak jest że siebie zawsze będziemy widziały jako grubaski a inne szczuplutkie ale i tak mi się wydaję że w cale tak dużo Cię nie przybyło:P

A co do listy to ja mam na kartce A4 spisaną i powieszoną 🙂 Codziennie na nią patrzę:P

• Mamusia
To dobrze bo już myślałam że zaczynam fiksować:laugh: No bo przecież to że ktoś nie ślęczy przed komputerem jak my nie musi od razu znaczyć że rodzi:laugh: :laugh:

Kurcze ale znowu dopadły mnie obawy 😞 Tak się zastanawiam że ja nawet nie wiem kiedy będę mogła Synka wziąć na pierwszy spacer, ile po urodzeniu, normalnie wstyd! ☺️

• Mamusia
kinia ja też jestem zielona w tych sparawch, nauczymy się wszystkiego zobaczysz 🙂
moni witaj w klubie świerzbowców :laugh:
Ja zmykam do łóżka. Zmieniłam dziś pościel, co oznacza, że czeka mnie noc w czyściutkim, pachnącym, świeżym łóżeczku... Mmmrrrr :laugh:
Dobranoc.

• Mamusia
patrząc tak na tę listę sie zastanawiam kiedy będzie moja kolej czy według tej daty czy wcześniej a może później i najgorsze że nikt mi nie odpowie na to pytanie 🙂
wiecie co to chyba nie jest normalne bo zwykle przejście 3min ze śmieciami do kontenera tam i z powrotem mam takie kłucia że strach 😲

• Mamusia
Anula miłych snów w czyściutkiej pościeli:P 😘

Najwyraźniej trzeba teraz zmobilizować resztę dziewczyn żeby powymieniały się numerami bo jak widać mogą się już wkrótce przydać:P Przynajmniej wiedziałybyśmy co z Kamis i Olamat, a tu nic, cichosza

• Mamusia
Montusia to ja jutro nie rozstaję się z telefonem ani na sekundę:P Wyśpij się kochana, trzymamy kciuki za Ciebie 😘

Moni a Ty mnie nie osłabiaj:P Pisałam już że moje serducho tylu wrażeń nie wytrzyma, a Ty mi o kłuciach na dodatek wyjeżdżasz:laugh: Pewnie będzie tak że wszystkie urodzicie a ja zostanę na koniec:P

• Mamusia
wpadlam zajrzec na dobranoc a tu 11 stron do nadrobienia 🙂 dzis juz nie dam rady bo padam a jutro mam zaganiany dzien - rano wizyta w przedszkolu bo Livia ma bal karnawalowy, na 10 do lekarza i pozniej wyprawa do Oslo na zakupy w ikei po ostatnie pierdolki do sypailni Marcela 🙂 mam nadzieje ze bede miala sile pokazac sie wieczorkiem, a poki co zycze spokojnej nocy i milego dnia 🙂

😘

ps. do mam pelnych obaw- doskonale dacie sobie rade, duza role odgrywa tu intuicja a jak cos to macie tu 3 doswiadczone mamuski wiec pomozemy, same nie jestescie 🙂

• Mamusia
:laugh: nie no myślę że nie pomylił się lekarz co do daty porodu że zamiast 24marzec to że jest 27luty :P bo jesli tak to cud miód i orzeszki :laugh: a ja nie spakowana 😉
Nie no do początku marca chcę wytrzymać a później już niech mnie biere na całego :P