Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie się wydaje ze mój brzusio lekko opadł bo lepiej mi się siedzi przy kompie i lepiej oddycha , a i zgaga zdecydowanie mniejsza daje radę bez tabletek 🙂 ja się nie mierze wolę się nie stresować :laugh:

moni zapomniałam pochwalić twoją fotkę w końcu wiemy jak wyglądasz 😉 i brzusio masz fajny

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ja też wstałam i zniecierpliwością czekałam na wieści o Montusi, ale jeszcze cisza.

Też oglądałam kiedyś filmik z porodu i obraz ten mam przed oczami do dnia dzisiejszego, dobrze, że sama nie będę zmuszona oglądac swojego 🙂

Nasłuchałam się natomiast o porodzie CC, że nic Cię podczas tego nie boli, ale wszystko czujesz. Podobno jest dziwne uczucie jak wyciągają dzidzie z brzucha, zobaczymy. Ale jestem jakos dziwnie spokojna i nie stresuję się narazie 🙂

A propos przesądów. Należy przywiązac czerwoną kokardkę na łóżeczko dziecka, aby nikt nie zauroczył. Też nie jestem przesądna, ale kupię i powieszę.
Nie wiedziałam o tym, że powinno czegoś brakowac w domu. W takim układzie z wanienką poczekam, aż mała sie urodzi 🙂

• Mamusia
Dzięki OLA 😉

Mi raczej jeszcze nic nie opadł więc czekam na ten moment z niecierpliwością bo te zgagi mnie wykończą :P a przyznam się bez bicia że twardo jeszcze nie zażyłam żadnej tabletki choć daje popalić momentami ale twarda ze mnie sztuka nie? 😁

• Mamusia
mi jeśli chodzi o piersi to dalej leżą na brzuszku :laugh: stanik z fiszbinami nie wchodzi w grę bo strasznie mnie wtedy uwiera w czasie siedzenia 😞

mi migdały tez pomagają ,ale w nocy wolałam ich nie jeść a w ogóle jak je zacznę to zaraz pusta paczka 😲

• Mamusia
dzien dobry,
widze ze ja podobnie jak Wy- dopiero co wstalam i odrazu kompa dopadlam w nadzieii na wiesci od Montusi,a tu nic!!! ale Ona nas w niepewnosci trzyma.
A tak w ogole to dlaczego jej wywoluja przed terminem?

Ola, milo ze o mnie myslalas chociaz Ty bo maz to niezabardzo 😞 zdenerwowal mnie wczoraj i nie chce zeby byl przy porodzie, od 2 mies prosze go od czasu do czasu zeby chociaz przeczytal 2 strony o porodzie, mam taki fajny opis dla tatusia wlasnie, co moze zrobic, jak sie zachowywac zeby mi pomoc a nie przeszkadzac, a on oczywiscie nie ma czasu, na to zeby filkiki ze szkoly rodzenia obejrzec to juz w ogole. A ja sie boje bardzo , niby 2 porod ale pierwszy byl ze sporymi komplikacjami do tego bede rodzic w obcym kraju... ale skoro on to wszystko lekcewazy i dla niego inne rzeczy sa wazniejsze to chyba nie zasluguje na to zeby w tym uczestniczyc, nawet nie wiecie jak mi przykro, mam dola i od wczoraj rycze. To strasznie bo im blizej konca tym on jakby bardziej sie oddala od tego wszystkiego 😞

ide pocieszyc sie paczkiem, zostaly jeszcze od wczoraj 🙂

Cześć dziewczynki
Jeszcze 2 w 1 hihihi, popołudniu mam zamiar urodzić
teraz czekam na fryzjerkę, ponieważ chyba wypadł mi czop dziś rano zadzwoniłam do niej aby przyjechała rano
popołudnia możemy nie doczekać hihihi.
Póki co nic mi nie jest, ale mi czop mój był całe we krwi 🙂

June nie denerwuj się, może jeszcze znajdzie czas na poczytanie.
Faceci tacy są , uważają że niczego nie muszą czytać, przecież wszystko wiedzą 🙂
Niemniej jednak jeśli masz coś co może pomóc przy porodzie chętnie bym skorzystała, tzn dam mojemu do poczytania. Tak że jakbyś mogła będę Ci wdzięczna.

• Mamusia
JUne zjem paczka z Toba dla toważystwa.. ah te nasze chłopy zobaczysz obudzi sie jak będziesz krzyczeć ,że to juz i bedzie jechal i czytał po drodze 🙂

Elwirka coś nie dobrego to może złe określenie ale boś napewno bolacego ale z jakim prezentem na koniec. 🙂

ja jestem wyluzowana co do porodu bo nawet gdyby to juz jestem na etapie że mam koniec syfozy w domu i tylko sprzatnac pokoik małego... choć myśle czy na poczatek nie wcisnać łożeczka do naszej malutkiej sypialni