Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
june bez nerwów ,mój za to twierdzi ze wszystko wie i sobie rad radę , ale tak szczerze to wierze w niego i wiem ze będzie mi pomocny 🙂 choć to wielki sprawdzian dla niego i dla mnie również 😉 june faceci tacy SĄ NIE MUSZĄ CZYTAĆ ABY WIEDZIEĆ CO ROBIĆ ,TO MY JESTEŚMY TAKIE PANIKARY ZE WSZYTKO CHCIAŁYBYŚMY ABY POSZŁO KSIĄŻKOWO CHYBA 😉 JESZCZE CIĘ MILO ZASKOCZY ZOBACZYSZ

Dziewczyny na Krakowie śmieją się pojadę z fryzjerką za plecami hihi.
Profilaktycznie zaproponuje jej aby zaczęła mi nakładać od czubka głowy hihihi.
Za pączusia też się zaraz zabieram hihih

• Mamusia
dziekuje Wam Brzuchacze 😘 ,
milo ze chociaz komus moge sie wyzalic bo z mezem nie rozmawiam na temat moich dolegliwoasci po tym jak kolejny raz uslyszalam; co cie znowu boli? 😞 no nic moze akurat on tak specyficznie na ta cala sytuacje reaguje...

Cruella, no nie wiem czy maz zdazy jeszcze cokolwiek przeczytac skoro u Ciebie takie porodowe postepy 😉 a mojemu chcialam podrzucic fragment dla tatusiow z ciezarowka przez 9 miesiecy

Kasenn, ale Tobie zazdroszcze konca remontu u mni etak wesolo nie jest 😞 no ale moj maz na wszystko ma czas... a mi brzuch juz opadl i za 2 tyg prawdopodobnie Marcel bedzie z nami

Tak ma się fryzjerka wepchać w kolejkę i zdejmować folie w trakcie hihihi.
Niby szybko a jednak teraz nic mnie nie boli, rano miałam ból pleców, opasał mnie całą więc to ten dobry ból ale teraz cisza

• Mamusia
Zobaczysz june jak mąż będzie wariował jak synka zobaczy!!! Wiesz ja stoję na stanowisku że należy sobie wszystko na bieżąco wygarniać, wykrzyczeć!! W tedy nie gromadzisz w sobie, nie dusisz złych emocji. Ja staram się tak robić 😉 Zresztą june Ty masz jeszcze malutkiego brzdąca i drugi w drodze może sama w duchu się boisz jak to będziesz, i te złe emocje na męża przerzucasz i on nie wie co sie dzieje... Będzie dobrze!

Ale się rozpisałam 🙂

• Mamusia
TO JAK MONTUSIA URODZI , TERAZ CRUELLA SIĘ SZYKUJE I JESZCZE KAMIS ZOSTAŁA TO JA SPADNĘ NA DRUGIE MIEJSCE NA LIŚCIE 😲

JUNE TAK DOJDZIE DO ROZWIĄZANIA TO MAZ DOSTANIE PORZĄDNEGO KOPA W DU... I ZACZNIE WSZYSTKO ROBIĆ NA PRZYSPIESZENIU 🙂 I DA RADĘ TRZEBA IM TEŻ TROCHĘ UFAĆ -JESTEŚMY ZA NERWOWE WSZYSTKIE BO CHCEMY WSZYTKO NA JUŻ -SAMA WIDZĘ TO PO SOBIE 😉

• Mamusia
taa ja już gary pomyte , pościel wstawiłam żeby sie prała bo jej sie już należało i rożek schnie sobie tylko kocyka nie mogę znaleźć od małej tak go gdzieś schowałam a muszę go wyprać 🤔 co z moją głową gdzie ja go do licha wepchałam 🤨 🙂

• Mamusia
ja zaraz znikam mam autobus o 11.30 u nas pada śnieg nie wiem czy pochodzę dłużej , chce wpaść do kuzynki jeszcze w dwupaku jak jestem ale nie wiem jak się wkulam do niej na 2 piętro ?
moni znajdziesz kocyk -ja też jak coś schowam to potem problem i moi się ze mnie śmieją ze mnie że taka skleroza chodząca jestem :laugh: