Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurczę, nastawiłam się na kąpiel, a tu zonk - wody ciepłej nie mamy... ponoć do 13.00 jej nie bedzie 😠
Kara za siedzenie w piżamie. Gdybym zaczęła od kąpieli a potem dopiero net, to bym zdążyła, a że ja oczywiście kolejność odwrotną przyjęłam, to teraz trudno...

Ehhh, ide w slady Anuli - czas poprasować chyba, bo mi się zaczyna znowu zbierać sterta 😉

A dziś jeszcze zajęcia z kąpania w szkole rodzenia... 😉

• Mamusia
CRUELLAAAA OGGGROMMMMNEEEEEEEEEEEEE GRATULACJE

pozatym cześć laski właśnie dorwałam sie do kompa i co 38str do czytania powariowały no ale domyślam sie dla czego.

chce się pochwaliś przespana i spokojną noca 🙂 a wczoraj myślałam że sie od mojej rocznej chrzesnicy nie odkleje 2 godziny ja meczyłam swoja osoba 😁

• Mamusia
e to było 28 stron ...miedzy czasie piłam sobie herbatke i jadłam ciasteczka zbożowe bo jakos na nic innego nie mam ochoty
ale cruella wystrzeliła wprost w ta mała i ,że siły miała by nam tu zdjęcia wystawiać wooww 🙂

Ola ja wczoraj krystianowi powiedziałam że jak nie urodze do środy to spokojnie doczekamy terminu ponieważ ostro się namachałam i jeszcze mała nosiłam cały czas

a dzis spokojnie dobrze sie czujemy i biore sie dalej do robotkii 🙂

Ale steskniłam się za wami i chciałam troche pogadać 🙂

• Mamusia
No ja już po lekcji, mogę leniuchować:P:P

Pisałam do Montusi co u nich i mam 2 sms-y od niej:

1. "Hej. Okazało się że Nadia ma małą żółtaczkę, a że chudzina jest to wolą ją tutaj obserwować niż puścić do domu. Pomieszkamy tutaj nie jest tak źle mamy swoją pojedynczą salę 🙂 Rada moja ratujcie swoje brodawki u mnie krem maltan sprawdza się 100% a mleka mam pełno i jest super."

2. "No mój poród trwał 3h więc na poród w ogóle nie narzekam. Gorzej teraz z połogiem a dokładnie z kręgosłupem straszny ból."

• Mamusia
kinia luz ja mam takie odczucie od 33tc i mówiłam o tym pani i powiedziała mi to co Olamat napisała

a żółtaczka u wczesniejszych babelków to praktycznie standardowe a pozatym , dobrze dla montusi bo sie zagoi w szpitalu i będzie pod stała opieką . tak ,że trzymamy kciuki by do końca tygodnia

wogole moja koleżanka z klasy urodziła teraz michałka jakoś na dniach a u nas nikt nie wiedział ,że ona w ciąży była 😁 taki slodki malec 🙂

• Mamusia
Kinia wiesz co nawet nie wiem. Ja tez mam czasem wrazenie jak siadam na wc ze jakby tam dziura byla. Moja szwagierka jak rodzila to w ostatniej chwili ja polozyli, bo ona sobie chodzila i nawet nie wiedziala ze ma juz 7 cm rozwarcia.

Montusia nie martw sie wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze ze macie dobra opieke 🙂 Zostancie tam tak dlugo jak bedzie trzeba 🙂 Buziaczki dla ciebie i coreczki 😘

• Mamusia
Montusia wie co pisze, do dzis pamietam jak moje brodawki byly popekane i krwawily juz 2 dnia karmienia, ale tym razem mam juz kupiony Maltan i mam nadzieje ze pomoze 🙂 a i oslonki sylikonowe Aventu tez juz w torbie spakowane czekaja na malego ssaka 🤪

A mnie jakis mega len dopadl 😞 i tylko bym spala, a kolejna partia prasowanka czeka... 😲

• Mamusia
Kinia dokladnie tak.Ja jak siadam na muszli to mam wrazenie ze mi sie wszystko rozszerza i ze jakbym reke tam wlozyla to bym dotknela brzdaca:laugh: :laugh: :laugh: ale nawet raz sprawdzilam a tam ciasno:laugh: :laugh: :laugh: nie wiem czemu takie dziwne uczucie sie pojawia jesli faktycznie tego nie ma 🤔