Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam wieczorem 🙂
dziewczyny co sie dzieje- brzuch mi opadl a ja mam kolejny raz mega zgage 😞 cala ciaze cisza i co na koniec mnie zaatakowalo jak juz nawet brzusio zoladka nie uciska 😞

Cruella Ty farciaro 🙂 mam nadzieje ze przez to forum zarazimy sie od Ciebie odrobina Twojego szczescia 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Brzusie 🙂 U lekarza nic nowego. To znaczy powiedział, że z tak skróconą szyjką to poród może się zacząć w każdej chwili. A to znaczy, że nic nowego się nie dowiedziałam :laugh: Mogę spokojnie pochodzić jeszcze 2 tygodnie albo urodzić jutro. No cóż, gdybym mogła to wybrałabym drugą opcję. Zakażenie nie zostało wyleczone niestety, więc mam nową dawkę leków i antybiotyk na gardło 🤨
Tabelka super dziewczyny 🙂 Brawo!

• Mamusia
hej hej 🙂
Cruella - malutka śliczna 🙂 Wracajcie szybciutko z córeczką do domku 🙂
Montusia - dobrze,że jesteście pod opieką lekarzy , oni zaopiekują się Nadią 🙂 i też szybciutko wracajcie do domku 🙂
Anulab - chcesz być następna??
A tabelka super, to miałyście dziewczynki wyzwanie i udało się 🙂 🙂 🙂 dzielne z Was kobitki 🙂
A ja zaś byłam dziś w knajpce i się objadłam 🙂 ale cóż później nie będzie można jeść takiego jedzonka 🙂
No i na moje nieszczęście męczy mnie od 2 dni katar, myślałam,że mi przejdzie a on ani myśli 😞 Muszę coś wykombinować, bo nie nadążam z chusteczkami .
Miłego wieczorku 🙂

• Mamusia
Kolejny sms od Agi 🙂

" 😜rzekaz ze wszystkim zycze takiego porodu 🙂 piersi trochę bolą, ale da się przeżyć 🙂 powiedz im żeby wmawiały sobie luz jak ja. Powiedziałam ze pójdzie szybko i poszło. Mowilam ze nie zdążą ze znieczuleniem i nie zdążyli hihi."

• Mamusia
no z tymi bakteriami jest przechlapane. Ja tez co miesiac biore jakies piguly i co wylecze to przy nastepnej wizycie okazuje sie ze znowu jest nie tak. Przechlapane. Ale przez nie wyleczenie takiego czegos malenstwo moze zachorowac podczas porodu. 😞

• Mamusia
Anulab, nie przejmuj sie na zapas, skoro lekarz tego nie podkreslil to pewnie dla Martynki nie stanowi to zagrozenia, bedzie dobrze 🙂 ja to nawet nie wiem co we mnie siedzi bo przez ostatnie 9 miesiecy zaden lekarz tam nie zagladal... norweski system 😠

Kasenn, dzieki za odpowiedz 🙂

dobranoc Brzusie ,
ja i moja zgaga idziemy juz chrapac,
do jutra 😘

• Mamusia
http://odkrywcy.pl/kat,111394,title,Znamy-przyczyne-naglej-smierci-lozeczkowej,wid,11973661,wiadomosc.html?smg4sticaid=69a71

anulka to świetnie ,że przechodzi 🙂 ja szczotki nie znalazłam ide taka nie garnieta założe jakąś czapke na głowe 😁

• Mamusia
cześć mamusie

wyspane ? to super 🙂 ja raczej nie 😞 w nocy jest mi strasznie gorąco śpię cala odkryta czuje się jak na pustyni w Egipcie ciągle ciepło i spocona cała kurcze to ciąża czy klimakterium? zresztą w dzień tak samo jest 😞
znowu nie spalam chyba od 3,30 -5.30 zasnęłam jak Piotr wyszedł ale zaraz mnie Eliza obudziła i czuję sie do du...., apetyt tez mam jakby mniejszy , ale za to wymyślam strasznie właśnie gotuję jajka cala noc o nich marzyłam :laugh: