Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cruella dzięki za podpowiedz

ja tez nie jem smażonych tylko gotowane mięsko ,mleczko pije , kawę zbożowa i herbatkę na laktacje tez z koprem ,jem kaszki manne , jabłuszka ,warzywa gotowane, pieczywo z chuda wędlinką lub serem .

anulka może skurcze wrócą 😉 życzę ci abyś już miała Martynkę obok siebie

• Mamusia
Widze dziewczynki ze tu takie emocje sa 🙂

anulka przyjdzie na ciebie czas kochana, a trzymaja cie jeszcze skurcze?? czy znowu puscily?? Ta twoja mala to sie normalnie bawi z toba w kotka i myszke 🙂

A ja sobie zrobilam porzadek w pokoju malego ubralam posciel i przykrylam wszystko kocem zeby sie nie zakurzylo. Teraz moze sie maly urodzic ale mam coraz wiekszego stresa.

O a wlasnie zaczyna sie moj serial " 😜ierwsza miłość" 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂
ooo Anulab - cierpliwości 🙂 jeszcze wszystko się może zmienić a może dzidzie jednak czeka na jutrzejszy dzień?? 🙂
nadejdzie marzec i będziemy się rozpakowywać jedna po drugiej 🙂
co do spirytusu - ja mam jakieś waciki nasączone spirytusem ale jak coś to spirytus ponoć kupuje się w zwykłym sklepie 🙂 ja pytałam w aptece to nie mieli i kupiłam te waciki.
Cruella - napisz jaką Ty kawkę pijesz, jak karmisz piersią ,bo jakoś mnie to stresuje, bo kawy zbożowej to ja jakoś nie bardzo 😞.
miłego popołudnia 🙂

• Mamusia
Anulab masz ode mnie oklaska 🙂 Jutro sobie kupie ten srodek zeby juz miec bo potem nie dam rady a meza nie wysle bo on nawet zakupow mi nie zrobi jak mu dokladnie nie napisze kazdego szczegolu. :laugh: :laugh:

A zapoznalyscie sie juz jak kapie sie noworodka??

Bo pisza ze myje sie na sucha a tylko plucze sie w wanience. A z kolei normalnie ogladalam filmiki na youtube i tam kapia normalnie w wanience. I czy naprawde trzeba przez pierwsze tygodnie kapac w przegotowanej wodzie?? nie mozna nalac cieplej do wanny??

• Mamusia
Witajcie
ja też w aptece chciałam kupić spirytus ale pani powiedziała że nie mogą takich rzeczy sprzedawać bo pełno pijoków by mieli w kolejkach 🙂
mnie coś uda i kręgosłup zaczyna boleć pewnie też przejdzie po prysznicu 🙂
mojego męża nie da się namówić na żaden seks ani masaż piersi :P taki jest wystraszony :p

• Mamusia
wpadlam zobaczyc ktora rodzi i co... widze ze dzieciaczki czekaja jednak na marzec 🙂

Anulab kochana, ja doskonale Cie rozumiem i Twoje zniecierpliwienie, bo przy Livii 3 ginekologow i 2 polozne jednoglosnie mowili ze z moim rozwarciem i waga dziecka urodze grubo przed terminem, wiec psychicznie sie nastawilam ze po 38 tyg bedzie juz po wszystkim, nawet maz przyspieszyl przyjazd do Polski zeby nie przegapic porodu, moja mama tez zmienila date urlopu i zjechala do PL wczesniej zeby wnuczke przywitac i co, maz wyjechaj, w miedzyczasie 2 proby oksytocynowe, mam za 2 dni miala do niemiec wracac i jako ze to byl 40 tydzien moja polozna sie nade mna zlitowala i podala 3 raz oksytocyne i dpoiero zadzialalo a nastepnego dnia mama wracala juz do Hamburga bo urlop jej sie skonczyl wiec sama widzisz Ci super specjalisci czasami niepotrzebnie nas nakrecaja a dzieciaczki i tak swoje wiedza 🙂

• Mamusia
Dzieki Anulabku za oklaska.

Mykam zaraz spac bo mnie muli.

Jak narazie u mnie cisza tylko dol brzuszka pobolewa i czasem cos zakluje ale mysle ze nic sie nie wydarzy.

No i po tej lewatywie ciagle mnie goni na wc. Nawet jak mi sie na gazy zbiera to ide bo niewiem czy mi czasem po nogawce nie poleci:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
june to prawda, gdyby lekarz mnie tak nie nastawił na wcześniejszy poród to spokojnie czekałabym do terminu 😠
Magdulka dziękuję 🙂
Mój mąż właśnie odbył rozmowę z brzuszkiem. Powiedział Martynce, że ma się odpychać nóżkami od moich żeber to szybko wyjdzie. I najlepiej jakby to zrobiła jutro :laugh: