Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
uff bo się bałam że nie wolno tak nosić że za mała jeszcze

u mnie dzien wygląda tak jeśli nie jest marudna : budzi się ,butla,biorę na rece żeby się odbiło,ponoszę ją tak jak pisałam jeszcze z 10,15min ona wszędzie wszystko ogląda dookoła i odkładam ją na łóżko na matę i sobie rozmawiamy jakiś czas,przewijam i jak ziewa lub marudzi to idzie do wózeczka czyli tak po godzinie lub czasem półgodzinie i tam odrazu zasypia i tak w koło cały dzień zlatuje 🙂 wpadłyśmy już w rutynę ale nie nudzi mnie to 🙂 nooo czasem oczywiście marudny ma dzień i nie może zasnąć to wtedy jest klęska i dzień paskudnie się ciągnie a ja tylko odliczam do wieczora do kąpieli bo wtedy to już zasypia na dobre

• Mamusia
majeczka tez zasnęła jakieś 30 min. temu potem będzie zabawa mała , kąpiel butla i znowu spać 🙂
z kasenn pisałam dzisiaj wróciła dopiero do domu i sprząta bo jej podłogi lakierowali , mówiłam jej aby sie tu pokazała 🙂
u nas nosi bardzie mąż niż ja 😉 Majka lubi chodzić po mieszkaniu i zwiedzać ,choć wiele tu do oglądania nie ma 😁 najbardziej lubi kuchnię 😲

• Mamusia
hej 🙂
Przeczytać przeczytałam ale wszystkiego już nie pamiętam. Pisałyście o pupkach - ja małej smaruję linomagiem i nie narzekam 🙂
Anulka - moja też miała suchą skórę ale ja też jak któraś z dziewczyn kąpię w oilatum a na tę suchość dostałam jeszcze receptę na jakaś wazelinkę i teraz jest ok ale wiem że też dobra jest parafina, można kupić w aptece.
My byłyśmy dziś 3 godzinki na spacerze - nogi mi prawie odpadły 🤢
U mnie z tym spaniem jest różnie -najwięcej mi śpi na spacerze a w domku to jakieś drzemki sobie robi choć czasami potrafi zaskoczyć mamę i pospać całą godzinkę 🙂 🙂 🙂
Moni - ja swoją noszę też w górze ale na razie przodem do siebie bo jej się jednak jeszcze główka chwieje 🙂 ale już ładnie ją trzyma i ładnie sobie radzi na brzuszku 🙂 🙂 🙂
Miłego wieczorku 🙂

• Mamusia
Tymuś wykapany, najedzony i zasypia wlasnie u siebie. Dzis troche krzyczelismy po kapieli ale w normie i nie za dlugo 🙂 Musze pochwalic dzis synka bo bardzo ladnie sciaga mi mleczko z piersi. Do tej pory skubaniec pil jak mu lecialo samo a potem sie wkurzal ze musi pracowac szczeka i nie chcial pic... 🥴 Dzis robi to ksiazkowo i mamusia ma cycki o rozmiar mniejsze po karmeniu 🙂
Ciekawe jaka dzis bedziemy miec nocke 🤔 mam nadzieje ze da mamusi troche pospac i nie bedzie budzil sie co 40 min 🤨
Spokojnej nocki mamuski! 😘