Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiem jak to jest tesknic za rodzinką , też spedzilam nie dlugi czas w Anglii z rodziną , ale wrocilam z corką a maż dopiero od grudnia jest z nami , nie polecam takiego życia , wiem ze jest tam łatwiej , wygodniej i wszystko niby takie kolorowe , ale nie zawsze .........Moja córka miła straszne klopoty w szkole , nie ze wzgledu na język tylko dlatego że byla Polką 😞

• Mamusia
dzien dobry 🙂
u mnie humor juz na bezpiecznym poziomie, mam nadzieje ze Wy tez macie sie dobrze 🙂
przez tego mojego weekendowego dola zapomnialam podzielic sie z Wami moja przygoda w centrum handlowym... wychodzac juz na parking musielismy zjechac taka ruchoma platforma, chodnikiem czy czyms w rodzaju ruchomych schodow i co, i gwiazda omalo co sie z tego nie sturlala bo zapomnialam ze przecie srodek ciezkosci mam jakies 50 cm przed soba :P i to mi uswiadomilo ze brzucho jest juz naprawde spore a tu jeszcze 4 mies!!! po przyjsciu do domu uwiecznilam 20 tyg brzusio, co bym miala jakas pamiatke bo w 40 tyg to chyba nie zmikesci sie w kadrze 🙃 [img size=273]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzusiol.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Hej Mamusie 🙂 jak samopoczucie dzisiaj?
June super brzusio hehe 🙂 tez sie musze pobawic jakis programem i zrobic cos fajnego 🙂 bo fotek brzusia to ja mam chyba ze 100 :P
Mam wrazenie ze Twoj wiekszy od mojego haha :P ale to Twoja druga ciaza wiec moze dlatego 🙂
to Moj brzus z 23tygodnnia 🙂 [img size=268]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzus_bok-54c2fbffbb306a5844c60a405e524e58.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
moze ogłosimy konkurs na brzusie ...ha ha ha super fotki dziewczyny . U mnie mrozik ale słonko świeci , pojdę na zakupy i znowu wrócę z czymś dla małej , mój maż sie już smieje że ja zwariowałam , ale muszę pamiętać ze mam też druga pannę wymagająca w domu i czasem jej coś kupić żeby nie czuła sie odrzucona

Ola73 pamietaj ze to bedzie Wasza Maja a nie nikogo innego wiec nie przejmuj sie statystykami 🙂 teraz mozna dac imie malo popularne a za 3lata bedzie na nie moda i tez bedzie dookola pelno ludzi o tym samym imieniu wiec nie ma sie co przejmowac. My dajemy Olaf fakt rzadkie ale nie wiem co bedzie za pare lat :P moze ich byc pełno 😉 a to ze bedzie duzo Majek w tym samym roczniku ech nie ma sie cos przejmowac 🙂
A co do brzusia to moj ostatnio rosnie jak na drozdzach nie nadazam hehe :P
Co do zakupow ja czekam az ekipa z polski na slub przyleci bo siorka ma cala walizke ciuszkow dla mnie wiec musze poczekac 😉 ja juz wiem ze mam ich za duzo ale co tam :P
Ola73 co do pampersow to juz sie poradzilam hehe. Mamusie kupuja Pampersy newborn "1" 2sztuki "2" 3sztuki i najwiecej "3"
i podobno "3" to juz lepiej kupic active fit bo sa z powloka aloesowa i sa lepsze 🙂

• Mamusia
anitek dzieki za radę co do pampersow narazie kupilam te jedne i sie wstrzymuje , no chyba ze zobaczę jakąś promocje to sie skuszę . Co do imion masz rację teraz nie ma za 2-3 lata bedzie wysyp , to wiem , ale fajnie jak by nasze dzieciaki mialy takie nie orginalne imiona .Moja Eliza zawsze byla jedna jedyna w klasie a nawet w szkole łatwiej ją zapamiętują czasem to dobrze czasem źle 😞

No fakt mnie to wszedzie pelno bylo :P Anit w szkole bylo tylko kilka z tego co wiem 🙂 i zawsze wiedzieli ktora to ta Anita :P echhh :P
Ja w sumie co dziewczynki mialam Kayla 🙂 no i jak druga bedzie dziewczynka to bedzie Kayla 🙂
choc Kaja tez jest fajne i rzadkie 🙂
Elize znalam jedna ale kilka lat mlodsza :P