Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
anitek zaczełam czytać Twoj wpis i właśnie dostałam ciosy po przekontnej myśle ,że nasze poporki sa na tyle silne że daja sobie świetnie rade z urozmaiceniem sobie czasu i skacze i tu nogi tu głowa i jazda na maksa 🙂)

Ola nie martw się kiedys sie wybiore w podrż ciapągiem do tczewa i Cie nawiedze 😁

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasenn88 napisał:
anitek zaczełam czytać Twoj wpis i właśnie dostałam ciosy po przekontnej myśle ,że nasze poporki sa na tyle silne że daja sobie świetnie rade z urozmaiceniem sobie czasu i skacze i tu nogi tu głowa i jazda na maksa 🙂)

Ola nie martw się kiedys sie wybiore w podrż ciapągiem do tczewa i Cie nawiedze 😁
Moj wpis zadzialal hahaha

A ja nadal czekam i na lozeczko i na wozek jejkus w tej Irlandii na wszystko maja czas...2tyg to sa dla nich 3dni...skandal...nie spieszy sie ale chodzi o sam fakt ze mogliby klienta poinformowac a nie ktos placi tyle kasy i teraz czekac o co chodzi wczoraj tam pojechalam zapytac no i niby w tym tyg maja przywiezc do domku ciekawa jestem...
Wlasnie wyslalam Mamie fotki brzucha i odpisala "ooooooo" hahahaha pewnie w szoku a jak mnie zobaczy to juz wogole bo przeciez od lipca mnie nie widziala 🙂 Babeczki jeszcze 29dni do slubu 🤪

Ola73 bedziesz wiedziec jak kopie w pecherz wierz mi 🙂
to kopanko nad łonem jest oki bo nie boli hehe a jak kopnie w pecherz to cos jakbys nadusila energicznie brzuch w momencie w ktorym masz mega pelen perzech np po 3piwach haha :P i to taki bol ze az sie zjezylam ostatnio haha :P
Ale Synus moze wszystko wiec niech kopie sobie gdzie chce 🙂

Aniolku Moj Mariusz po wyjsciu ze sklepu stwierdzil tylko ze mialam racje ze tak wczesnie sie zabralam za te zakupy...Oni na wszystko maja czas 😞
Kasenn ja tez glodna 😞 a obiad dopiero za 1,5godz dzis kurczak w curry i ryz 🙂
Moni27 szczerze to jeszcze wogole to do mnie nie dociera ze mamy slub za 4tyg!!!Sukienka juz czeka garniak tez obraczki sa aby butow kupic nie moge 😞 bo to co pasuje do sukienki to ma szpilke 10cm ja nie wiem czy w tym kraju nie ma normalnych butow!!!???Moj nawet stwierdzil ze to przesada z tymi obcasami bo wszystko na obcasach...A jak znalazlam ostatnio fajne butki to rozmiaru nie bylo 😞 i w zasadzie boje sie co to bedzie bo w najgorszym wypadku bede musiala kupic sandalki niestety a to bedzie 1grudnia...
Jak narazie buty mnie bardziej stresuja niz slub hehe 😉
No i jeszcze martwie sie o to jak dam rade tyle czasu na nogach bo ja jak stoje ok godziny to zaczyna mnie bolec brzus niestety i wtedy tylko lezenie pomaga...Ale mam nadzieje ze jakos dam rade 🙂

kasenn88 napisał:
nieee ratunciuuu 😞(( zgada 😞
Ja wlasnie sie meczylam niedawno nigdy w zyciu nie mialam zgagi a teraz juz mialam trzeci raz w przeciagu kilku ostatnich dni 😞 az mnie to obudzilo o 5tej rano...straszne to jest 😞 ja jeszcze serek zjadlam waniliowy a wlasnie na zgage nie powinno sie nic mlecznego jesc ani pic bo przynosi ulge doslownie na chwilke i pozniej jest gorzej...Ale jak tu nie jesc nic mlecznego w ciazy...Ech jakos damy rade :P ok 36tyg jak brzus sie obnizy to zgaga minie 🤪 🤪 🤪 wiem wiem pocieszylam teraz 😉

• Mamusia
anitek ze szczęścia zapomnisz o bolu, albo znajdziesz chwilę żeby sie polożyc np. pod stól weselny :laugh: , ale pewno wasz synek też bedzie przeszczęsliwy razem z wami i da ci trochę spokoju w ten ważny i piękny dzień.a po weselu to jeszcze jakieś 12 tyg i sie pojawi na świecie 🙂

My nie mamy wesela na szczescie :P to tylko cywilny i po cywilnym idziemy na kolacje do restauracji a pozniej na drinka do pubu wiec na spokojnie 🙂 a wesele bedzie w PL po slubie koscielnym 🙂 tez mysle ze bedzie ok bo cywilny trwa 30minutek no a pozniej bede siedziec z dupka :P
gorzej bedzie z siusiu bo latam co chwile hehe :P ech normalnie masakra! wlasnie do mnie dochodzi ze za 13tyg moge juz rodzic normalnie 🙂 bo od 37tyg nie jest to uznawane jako porod przedwczesny tylko o czasie 🙂
ale fajnie by bylo!!!Jak chce juz Synusia w raczkach :P
a w sypialni juz mamy przemeblowane wiec jak przyjdzie lozeczko bedzie postawione obok miejsca gdzie spie tak sobie to zorganizowalam zeby w nocy widziec Dzidzie 🙂
to juz wogole bede wariowac jak to lozeczko dojdzie i ten wozek i wogole!!!Jestem MEGA szczesliwa 🙂 ze jestem w ciazy ze mam wspanialego przyszlego Meza i ze wogole tak to wszystko wyglada 🙂 a bol brzucha ech da sie przezyc oczywiscie 🙂

Kurcze Aniolku no to mnie powalilas hehe bo nawet nie pomyslalam zeby dac dziecku drugie imie:P ale chyba musze bo Olaf to raczej swiete nie jest :P a to cos sie wymysli drugiego i tak nikt nie uzywa hehe 😉
Ola73 nio wszystkie tak czekamy cierpliwie 🙂