Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rozumie , niestety nie wiem kto pisał i kiedy pewno dużo musiałabyś sie cofnąć na forum 🙂 nie kupuj duzo ciuszkow tego malutkiego rozmiaru 56 bo szybko wyrośnie , lepiej juz tez wieksze 62 cm . powodzenia na zakupach -ja juz mam wszystkie ciuszki , mamam chce mi kupić pod chionkę tzn. Majce komplecik wełniany czapeczka , śpioszki i sweterek -uparła sie ze do odbioru ze szpitala musi być białe :laugh:

• Mamusia
anula nic nie mów , ja masz też takiego gloda dzisiaj a jeszcze nie jem żadnych słodyczy to mnie ssie :laugh: zjadłam obiad , potem owoce i teraz sałatkę i kanapki -myślę ze to już kolacja ale co bedzie za godz -dwie ?to jest okropne -jak tu sie oprzeć podjadaniu 😞

ja na tej diecie co jestem mam jesc czesto nawet do 7 posilkow dziennie ale male ilosci i same takie rzeczy ze mi sie odechciewa gotowane miesa,pomidorki,twarozki itp a ja bym tak zjadla rolade z sosem i ziemniaczkami,snikersa itp hehe

• Mamusia
Dzień dobry wieczór Dziewczynki.

Ach mówicie o jedzeniu, a ja staram się nie mieć wyrzutów sumienia 🙂 Pochłonęłam dziś prawie pół pizzy... Pojechałyśmy po nią z siostrą mojego narzeczonego całe 15km 😉 Takie małe szaleństwo. A teraz zajadam się mandarynkami. Od początku ciąży przytyłam jakieś 8 kg (62,5 kg ważyłam na początku, a teraz 71), ale dużo mi na początku skoczyło, a teraz to tak 1kg na 4 tygodnie 🙃 Wcale się nie przejmuję 🙂

• Mamusia
oj marudzicie kruszynki :laugh:

kamis a tobie się zmienił termin porodu ? jesteś lutóweczką ?

jeju juz tyle reklam świątecznych w tv , niedlugo adwent i zacznę chyba wystawiać ozdoby świąteczne tak lubię te pierdołki wszystkie , najlepiej to bym chciala już mieć choinkę ,tylko śniegu brakuje 😞

• Mamusia
Ola my wcale nie marudzimy 😁

Mnie tam waga nie przeszkadza, bo w końcu Maleńka musi rosnąć. A ja później się pozbędę tego co nie trzeba. Już raz zdarzyło mi się ważyć 85kg. I to wcale nie przez ciążę, tylko przez zajadanie stresu. Przytyłam wtedy 25 kg w 2 miesiące 🤢 Zrzucałam to ponad rok, ale udało się bez efektu jojo 😁

Ehh... najadłam się pizzy, później mandarynki a teraz mnie zgaga pali 🤨 🤨 🤨 Nie wiecie, czy w ciąży możemy brać manti? To też na zgagę zawsze mi pomaga ale gdzieś mi się zapodziała ulotka i nie wiem czy teraz też mogę się tym ratować.

Jutro może uda mi się zobaczyć moją Maleńką 😁

• Mamusia
witam
moja majka i mąż juz mnie obudzili łobuzy i tak tu zajrzałam bop potem moze nas nie być 🙂 moja córka planuje dzisiaj kino z rodzicami 🙂
kamis ale nie pomyśl źle ja cie stąd nie wyganiam , to znaczy będziesz mieć swoja malutką szybciej 🙂 fajnie

Doti o przybieraniu i odchudzaniu to ja bym mogla na swojej podstawie książkę napisać -też to mam za sobą w rok 42 kg mniej a potem znowu w gorę ale tez bez efektu jojo.( mimo wszytko za duzo)I dlatego lekarz prosi abym sie wstrzymywala od jedzenia wysokokalorycznych potraw bo będe miała potem problem ,a ja tak lubię słodkie 😞

• Mamusia
Dzień dobry Mamusie 😉

Coś się pogoda popsuła. Wy wszystkie pewnie siedzicie dziś z mężami i nadrabiacie zaległości z tygodnia w przytulaniu.

My byliśmy w Krakowie - na tej akcji w sklepie Kolorino. Niestety okazało się, że w szpitalu z którego ma być USG 4D jest jakiś zabieg na dzidzi w brzuchu mamy i sprzęt z lekarzami dojedzie dopiero koło południa. No ale zapisałam się na listę 😁

• Mamusia
Cześć Mamusie.

Co tam słychać? Jak się czujecie?

Wróciliśmy niedawno z tego badania o którym pisałam wcześniej... Całe badanie trwało 10 minut, bo to tylko w celach promocji sprzętu i szpitala, ale wystarczyło żeby mieć zdjęcie. Zobaczyliśmy jak nasza Dzidzia zgrabnie dłubie sobie w nosku i dowiedzieliśmy się, że z prawdopodobnej dziewczynki zrobił się chłopiec z pełnym wyposażeniem 🤪 🤪 🤪

To nasze maleństwo:
[img size=168]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/dzidzia___26_tc.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Doti patrząc na to co Ci lekarze powiedzieli moim koleżankom które tam były spytaj i potwierdź wszystko u swojego lekarza.
Dzięki dzisiejszemu dniu na milion procent jestem pewna aby tam nie rodzić hihihi.
Asi powiedzieli że jest w 30 tc a jest w 24, a Dagmarze że nie zrobi jej usg bo po 31 tc się już nie robi. Tak że potwierdź sobie tą płeć.
Ja zrezygnowałam z tego badania 🙂

• Mamusia
doti a to niespodzianka , a moze ty masz tam bliźniaczki?

a ja na wizycie u tesciowej inie mogla sie oprzeć aby tu nie zajrzec do was dziewczynki. 🙂
przyznam sie dzisiaj zgrzeszylam mimo moich wczorajszych obietnic zjadlam 4 kasztanki 😞
czuje sie super mala kopie bo chyba jej tez smokowalo i bylo trzeba słodyczy 😉

• Mamusia
Ach Kochane, ja się tak nie przejmuję tym badaniem specjalnie, bo na połówkowym dzidzia była zdrowa. Następne USG będę mieć w 35tc i wtedy się wszystko dowiem. Ale jąderka i penisa to sama widziałam 🤪 Na tym chciałam się tylko napatrzeć troszkę i pokazać mojemu Marcinowi 🙂 A tak to mi nic więcej lekarz nie mówił. Zrobił zdjęcie, sprawdził płeć i tyle 🙂

Ola nawet nie żartuj z tymi bliźniakami 😁