Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasenn88 napisał:

montuś po jakim czasie Ty mialaś paczke od tego kolesia_____????

jestem ciekawa kiedy ja dostane 🙂

Kasenn ja mialam paczke 2 dni od dokonania przelewu, moze faktycznie zapytaj go czy to wyszlo, moze kurier nie moze dojechac..?
a fotelik z aukcji wyglada super.

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam brzusie 🙂
My tez byłyśmy dzisiaj u lekarza i u nas wszystko dobrze 🙂 Wyniki wyszły super, lekarka powiedziała że mam morfologię jakbym w ciąży nie była także już nie muszę brać żelaza!!! Przez miesiąc "urosłam" 2,4 kg a od początku już prawie 8 więc zaczynam na koniec szaleć 🙂 🙂 🙂 Poza tym szyjka dalej długa i zamknięta, Paulinka póki co na świat się nie spieszy, ale to dobrze bo mam jeszcze 1,5 m-ca 🙂

• Mamusia
Asiula, to super ze od Ciebie tez plyna same dobre wiesci 🙂 mam nadzieje ze tendencja si enie zmieni i wszystkie mamuski ktore maja dzis wizyty napisza ze one i maluszki maja sie dobrze 🙂

Anula, faktycznie kolorek wybralas uniwersalny i elegancki 🙂 jak juz wozeczek dojdzie to zrob foty

• Mamusia
jesteśmy

a wiec malutka waży ok 2456g powiedział ze niewiele 😞 i wygląda na tydz. młodszą( no i jest dziewczynką) -ale nic sie tym nie martwię -moja Eliza urodziła sie dokładnie też w 35tyg+3 dni -tak jak dzisiaj mam właśnie i tez ja określili po urodzeniu na tydz. mlodsza 😉 kręciła główka nie chciała się oczywiście pokazać więc 4d było niemożliwe 😞 zaznaczyl jedynie na usg rozmiar nerki -ale jest w normie ok 0,7 cm -tyle że była pełna moczu -nie wiem czy mogę sie tym, martwic czy nie?
ogólnie ułożenie ma jak to dr. powiedział po bożemu główka w dół ,ale się nie spieszy jeszcze aby wyjść 🙂 jeszcze jedna wizyta 25 luty a potem na oddział na ktg co 2-3 dni jak się uda dotrwać do tego terminu 😉 a i znowu na wadze poszłam o 3kg do góry -lekko się zdziwiłam -wiec 16, 5 na plusie ☺️

• Mamusia
Jestem własnie weszłam co do domku
a więc wieści to takie że dziecko jest b.duże ma 2,400 oczywiście dziewczynka cały czas główka siedzi w dół i jest pyzata jak mój mąż 😁 wdała się w tatusia i że ma ok 40cm
I jednak szanowną dupką mi się wpycha w żebra :laugh: poza tym wygląda na to że wszystko jest ok aa i już mam niewielkie szanse urodzić dziecko niecałe 3kg 😲

Olu gratulacje , mniejsza dziewczynka łatwiejszy poród.
Ja przytyłam wg mnie 19,5 kg ale wg mojej ;lekarki i karty ciąży 17,5 i wg mnie dobiję do 20 kg 😁