Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

czyli cruella mnie wyprzedzila 🙂 i jaki fajny porod miala,ale jej zazdroszcze 🙂u mnie nic sie nie dzieje,zadnych objawów zblizajacego sie porodu wiec moze jeszcze inne mnie wyprzedzą 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzieńdoberek Kochane .
Moja nocka tez spokojna 🙂
Szybki poród Cruelli tchnął we mnie nadzieję i jakoś sobie myślę, że może i mi się uda tak sprawnie... 😉

Ja już po śniadanku, po lekturze gazetki... ale jakoś mam ochotę na coś słodkiego jeszcze. Muszę iść jeszcze poszperać w kuchni.
Wy tu piszecie o zmniejszonym apetycie, a ja od kilku dni to mogłabym jesć na okrągło 😠

Tak sobie patrzę, które z Was terminowo zbliżają się do Cruelli... ehhh, te jestem ciekawa która z Was bedzie następna 😆

• Mamusia
Dzien dobry brzuszki.

Ja wlasnie wstalam bo mezus mnie obudzil telefonem z pracy.

nocka byla nawet spokojna ale nad ranem mialam 3 regularne skurcze co 20 minut i to takie dlugie i nasilajace sie i nie moglam zasnac. Myslalam tylko o tym czy bedzie nastepny, ale po godzinie przeszlo.

A mi dzisiaj minal rowny 37 tydzien 🙂 Juz coraz blizej. 🤪

• Mamusia
No a ja jednak jestem nienażarta ☺️
Wciągnęłam jeszcze 2 tosty pszenne z masełkiem i miodkiem...
Ale pyszne były 🙂

Oj, to Ola masz wyzwanie :P :P

Ciekawe jak dziś się ma Cruella? U niej już spokój i spełnienie 🙂 Pewnie dzieli się cycem z Amelką 😉

Ja torby jeszcze nie mam. Tylko szlafrok wyprałam 😉

Spakuję dopiero za jakieś 2 tygodnie... po wiycie u lekarza 3 marca, bo wówczas już pewnie powie mi coś apropo terminu porodu... 🙂

Tak sobie myślę,że skoro Cruella chciała rodzić w Walentynki, to może ja też się wstrzelę w moją datę 15.03 😆 Ewentualnie może być jeszczez 10 lub 20 🙃

• Mamusia
:laugh: no jest taka możliwość w twoim wypadku toż to 38 ci sie skończy zaraz nie? ale ja bym tak już chciała 38 mieć , a może mam :laugh: kurcze życie w nie swiadomości jest udręką straszną 😞 nie macie pojęcia jakie katusze znoszę bo lekarz cały czas twierdzi że 24marzec mam termin a ja czuję inaczej 😞

• Mamusia
Ola ja juz mam zapieta torbe. Zeby sie nic nie zakurzylo. Wczoraj jeszcze cos do niej dokladalam i tak sobie stoi. Mysle tylko o tym czy kobieta na czasporodu jest ubezpieczona?? bo ja na poczatku ciazy stracilam prace i mam tylko grupowe ubezpieczenie a to chyba nie obejmuje porodu.

• Mamusia
dzien dobry 🙂
ja tez dzis wyspana! chociaz od wczorajszego wieczora strasznie boli mnie miednica w dole, czyli coraz bardziej sie rozchodzi i chyba Marcel coraz nizej, za chwile zadzwonie do lekarki umowic sie na czwartek, bo jutro koncze 36 tydz a chciala mnie w tym czasie zobaczyc, az jestem ciekawa co mi powie, czy potwierdzi moje przypuszczenia ze jeszcze 2-3 tyg i buuummm 🙂

ide cos wszamac 🙂

• Mamusia
Kurcze wszystkie cos jedza az mi apetytu narobilyscie:P

Ja tez sobie ide zrobic sniadanko. Herbatka owocowa i kanapeczki z ogonóweczką wedzona. Mmmm juz mi slinka cieknie.

A mi sie dzisiaj snilo ze bylam w wc i nagle poczulam jak raczka malego prawie wyszla na zewnatrz. Tylko widzialam jak sie przesuwa w dol i to tak mocno wbita w moja skore. :laugh: :laugh: ale juz mam wkreny.

Kurcze czemu te ostatnie tygodnie sie tak dluzą!!! 😞 😞