Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jak tam mamuski samopoczucie?? mi sie od paru tygodni na wieczor pogarsza, boli mnie krzyz, brzuszek mi twardnieje i malutka ma zawsz wieczorkiem czkawke, aaa czy wam tez brzuch sciaga sie na dol, tak jakby skora naciagala sie i boli jak cholera 😞
chcialabym troszke to wszystko przysieszyc...3majcie sie mamusie, zycze wam milego i spokojnego wieczorka:*

• Mamusia
Hej Brzuchacze, co się tak objadacie? :laugh:
Ja juz od kilku dni o budyniu myślę, tylko jestem tak leniwa, ze mi się go nie chce ugotować 😉 Nachodzi mnie zawsze jak juz mam posprzątaną ładnie kuchnię i nie chce mi się znowu garów brudzić, hehe 🙂

Ja zauważyłam, ze mój Mały jest najbardziej aktywny ok 9-12 oraz od 17-21. teraz to mi takie fale moim brzuchem urządza, ze hoho. Raz brzuch na prawo idzie, a raz na lewo 🤪

W sobotę idziemy na imprezkę do znajomych, pewnie to już ostatnia przed porodem... ostatnia, na której bedziemy na luziku i bez dziecka.

Ciekawe jak tam Ola i Montusia?

Dziewczyny, co do czkawki to się nie martwcie. nasze Maluchy amją już wykształcone płuca i czasem chcą sobie poćwiczyć oddychanie, tylko niestety zamiast tego piją wody płodowe i stad czkawka 🙂

• Mamusia
Kinia, Ty jak już będziesz miała swojego Nikosia przy cycu to tez będziesz tylko w niego zapatrzona i nim pochłonięta. :P
Ale spokojnie, pewnie tylko przez jakiś czas po porodzie...
Do czasu ochłonięcia i odnalezienia się w nowej sytuacji 🙂

Haha, Anula, ja też wkrótce ulegnę pokusie, to pewne. :laugh:

• Mamusia
Olamat ja też mam takie wrażenie:P Na samej końcówce ciąży, kiedy będziecie mi najbardziej potrzebne, to Wy będziecie już miały swoje Maluszki i nimi będziecie się zajmowały:P

Karka pewnie masz rację, już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła tak wpatrywać się w mojego maleńkiego Synusia 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Idz Anka, idz... bo jeszcze Ci zabroni z nami pisać i co wtedy? :P Mój też się co jakiś czas domaga i marudny się wtedy robi, ale na szczęscie teraz pochłonęła go lektura ksiażki Dana Browna "Zaginiony Symbol" i wieczorami mam go z głowy - tak jak teraz :laugh:

Olamat, nie zostaniesz tutaj sama. ja czuje w kościach, ze przechodzę termin, więc posiedze sobie tutaj z Tobą 😁

• Mamusia
Hej dziewczynki. Troche sobie pospalam, zjadlam juz 2 drozdzowki i monte, ale mi narobilyscie smaka na budyn.

Ja mojego babla juz nie zobacze na monitorku 😞 a z reszta jak juz bylam w 36t+1d to tylko kregoslup bylo widac wyraznie i troche glowke. Juz jest wszystko duze i niewyrazne.

Jutro mam wizyte u gin bez usg to sie dowiem jak tam ze mna, czy maly sie moze pcha do nas czy mu tam tak dobrze zejeszcze sobie posiedzi.

A mnie dzisiaj tak strasznie czysci. Tzn. Ja z natury mam straszne zaparcia i w toalecie wizytuje co drugi dzien, ale dzisiaj dojrze od rana skurcze, zle samopoczucie,mdlosci to jeszcze 4 razy juz bylam sie wyprozniac. Nie wiem czemu. Bo na moje to tak szybko maly nie wyjdzie. Moze taki dzien tylko mialam.

• Mamusia
Hej hej 🙂 🙂 🙂
Ja zaś dopiero się dosiadłam do kompa a tu ponad 20 stron do nadrobienia.
Nadal jestem pod wrażeniem dnia wczorajszego ,cieszę się ,że Olcia już ma poród za sobą 🙂 i że jej tak to szybko poszło 🙂 🙂 🙂 i że dla nas to już też niedługo 🙂choć z drugiej strony zaczyna do mnie docierać,że teraz to się wszystko wywróci do góry nogami i czy ja dam rade??
Miłego wieczorku 🙂 idę czytać 🙂

• Mamusia
taa a ja sobie zjadłam pyszne suchareczki na mleczku i teraz trza popatrzeć na coś na dvd z mężusiem kochanym :P
Olamat patrze że masz datę przyśpieszoną na avatarku więc nie bój się że sama zostaniessz bo ja mam nadal na 24 więc jestem później 😉 choć szczerze przyznam że liczę że początkiem marca już mnie wezmie 🙂