Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Doti ja taki humor mialam wczoraj, wszystko mnie draznilo i ciagle na wszystkich krzyczalam.

My to pewnie dotrwamy do terminu. Ja latalam do wc na 2 przez 2 dni, twardnial mi bolesnie brzuszek bardzo czesto i nawet nie raz mocniej, ale to tez nie to i mam straszny apetyt i ciagle bym cos jadla. A i mam tragiczne gazy. To niby tez organizm sie oczyszcza, a towazysza mi do tego straszne skurcze 😠 a jak sie juz odgazuje to skurcz tez zaraz przechodzi. Troche to dziwne ale bardzo bolesne.

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Olu witaj, widzę ze dałyśmy nowy dobry początek porodów bezbolesnych. Cieszy mnie to niezmiernie bo utorowałyśmy teraz już chyba łatwiejsza drogę dla naszych pozostałych koleżanek 🙂

• Mamusia
Olu ogromne gratulacje 🙂
waga wzorowa i jak fajnie, że jesteś już po 🙂
ja już półtorej tygodnia chodzę odkorkowana mam około 10 skurczy dziennie czasem kilka co15 minut a potem przestaje i cisza 🤨 brzuch mnie boli jak na okres od 2 dni czuję jakby jakaś woda ze mnie wychodziła tak bardzo powoli ale to pewnie jakieś upławy, które w naszym stanie są normalne 🤨
nie ma nic co by mogło o czymś świadczyć 😠
niepotrzebnie ten lekarz mi powiedział,że się szybciej urodzi 😠 funkcjonowałabym teraz spokojnie a nie takie czekanie z dnia nadzień 😠 🤨
już nie marudzę :P 🥴

• Mamusia
Ola serdeczne gratulacje!!!!!!

Tęskniłyśmy za Tobą, tak pusto było na forum bez Ciebie 🙂

Tylko pozazdrościc Ci takego porodu, mam nadzieję, że nie wyczerpałyście limitu bezbolesnych porodów i cos zostało dla Nas.

Życzę spokojnej pierwszej nocki w domu. 😘

Asia mnie z tabelki wychodzi chłopiec 😲

• Mamusia
Olu gratuluje 🙂 fajnie ze do nas zajrzalas i mam nadzieje ze nie bedziesz nas zaniedbywac bo strasznie pusto tu bez Ciebie 😘

Ja wreszcie zadowolona bo dotarl do mnie ten transpotr z PL z wszystkimi istotnymi rzeczami dla Marcela typu lozeczko, materace, posciele, poduszka do karmienia, przewijak itd czyli czuje sie jak w Pewexie 🤪 tu niestety nie ma fajnych rzeczy a ceny kosmiczne np poducha do karmienia kosztuje ok 200 zl taka najzwyklejsza a ja kupilam super za 40 zl na allegro 🙂
juz wrzucilam do pralki wszystko co nalezalo wyprac i teraz spokojnie czekam na marzec 😉 zrobilam sobie nawet pazurki- krociutkie ale zawsze poprawiaja samopoczucie 🙂

zmykam juz,
do jutra 🙂

• Mamusia
hej dziewczynki , ja też już nie śpię nasza pierwsza nocka nawet minęła dobrze malutka zasnęła ok 23 po karmieniu chyba 3 krotnym i spal smacznie do 3 godz.potem znowu cycuś jakąś godzinkę bawienia sie i do 6.30 znowu spala , teraz tez spi ale już coś sie zaczyna kręcić.
jest taka słodziutka i mruczy jak mały kotek 🙂