Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie.... jak u was samopoczucie? u mnie w miarę tylko maly mocno uciska mi nerw na dole gdzieś tam..i booooli 😞 ale tak to czekam na ten wielki finał.Troche sie go boje gdy wczoraj oglądnęłam poród naturalny przeraziłam sie trochę ale jestem świadoma tego co mnie,i nie tylko mnie czekaa 😞 niestety taka nasza natura.A wy jak boicie się porodu???????? Niech któraś odpisze mi 😞

• Mamusia
dziecko najmniej może ważyć chyba 2500. a twoje ma dobrą wagę żeby było coś nie tak lekarz na pewno by Ci to powiedział. Moja w 32 tygodniu ważyła 2300 a teraz usg przedporodowe mam w ten czwartek albo w piątek nie pamiętam kiedy on robi już tak dawno miałam robione w przychodni ostatnio w szpitalu.a jeśli chodzi o ruchy możesz już słabiej czuć tak jest przed porodem jesli czujesz wyraźnie 10 ruchów w ciągu dnia nic twojemu maleństwu nie jest 🙂moja też się kręci delikatnie a nie kopie jak wczesniej

• Mamusia
aaa...no a jak sie rodzą dzieci to maja 3400 3500 a moje nieiwm bedzie miało 3kg??? to nie za mało?? Paulinka1214 twoja w 32 tyg.już ile ważyła a moj szkrab teraz waży malutko ale może długi jest za to.Zobaczymy jak wyjdzie ja ogólnie przeczuwam że juz w przyszłym tyg.wyjdzie ze mnie takie mam przeczucie

niuniorka to moja w 34 tyg wazyla 2 kg a w 38 tyg niecale 2,8kg wiec podobnie jak u ciebie. ja juz posprzatalam generalnie,pomylam podlogi na kolanach we wszystkich pokojach ale jak narazie nic to nie pomoglo:P

• Mamusia
Cześć Brzuchatki.

Już niedługo nikt tak do nas nie powie! 🤪

Ja zaliczam dziś ostatnią wizytę na uczelni. Później odbieram ostatnie wyniki badań i już mogę rodzić. Wcale nie zamierzam przyspieszać porodu - poczekam aż Mały będzie gotowy wyjść. Choć szczerze mówiąc mam już pomału dość bycia w ciąży.

Trzymajcie się ciepło Kochane!

A kto się ze mną wymieni numerem telefonu? Bo ja nie mam do żadnej z Was 😞 Niech mi któraś napisze na maila: [email protected] albo na nk w prywatnej wiadomości. Bo mój narzeczony to raczej Wam nie napisze na forum, że urodziłam - nie zna się na tym :P

• Mamusia
kinia dziekuje za eska 🙂
pozatym witamm.

ja dzis wiecej lezałam niz spałam jak nie maż to mały lub zgaga mnie budziły

jak wstałam przygotowywałam do malowania listwy (pomyłam i okleiłam) teraz chwila odpoczynku i ide szlifować stół i kszesła poteb bedziemy bejcować z małym 🙂

porodzily te ktorych to drugi dzieciaczek albo te ktore mialy wywolywany a my teraz pewnie wszystkie po terminie bedziemy rodzic a ja to juz napewno:laugh: zjadlam wlasnie jablko,3 kiwi slodziutkie i świezutką bulke z pomidorkiem 😉

• Mamusia
Witam ponownie 🙂

Cruella, wspolczuje bardzo moze powinnas pokazac sie ginekologowi czy jakis stan zapalny sie nie zrobil??

Ola jak piszesz ze obok smacznie spi Majeczka to jakos mnie to uskrzydla i juz dzis moglabym rodzic 😉

Kamis, slyszalam ze dziki sex i ciepla kapiel podobno dzialaja... 😉 ale wg mnie jak dziecko nie jest gotowe to nie ma opcji i trzeba czekac, mi Livie wywolali oksytocyna dopiero za 3 razem bo 2 razy w ogole nie raczyla sie ruszyc 🙂