Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anna one sa w takich pomarańczowych opakowaniach , ładnie pachną a czym sie jeszcze różnią to nie wiem ? 🤔Majce służą ma ładną skórkę,żadnych odparzeń , a chusteczek też używamy pampers clean& play też pomarańczowe op. i tez ładnie pachną 😉 i są dobrze nawilżone -dobrze się nimi czyści pupsko 🙂

• Mamusia
dzięki Ola za wyjaśnienie Może teraz kupimy jedną paczkę na "spróbowanie" 🙂. Po tych zwykłych maluszkowi mojemu też nic nie jest, ale może te które ty używasz są fajniejsze, muszę sprawdzić.
Ja tak szczerze nie używam chusteczek nawilżonych prawie w ogóle. Do pupy tylko jak musimy zmienić pieluszkę a jesteśmy poza domem. Tak to używam po prostu wody i jednorazowych bawełnianych płatków dla niemowląt CLEANIC'a. Polecam.

My używamy pieluszek activ baby, Anno różnią się wkładką w środku pampersa oraz chłonnością.
Co do chusteczek ja nie jestem z nich zadowolona są takie "papierowe" i zimne przez to.
Używamy johnson& johnson takie różowe są dobrze nawilżone i jakby materiałowe przez to są "ciepłe" a moja Amelia ma wyjątkowo wrażliwą na zimno skórkę.
Polecam, bo my wypróbowaliśmy już wszystkich na rynku johnson wygrał bezkonkurencyjnie 🙂

A i macie pozdrowienia od Kini ma problem z netem i póki co nie może do ans zaglądnąć 🙂

Dziękujemy za kolejne życzenia 🙂

• Mamusia
Dziękuję bardzo!
Dziś pani pediatra zachwycała się naszą pupką 😁 Pytała czym smarujemy a ja smaruje mu maścią witaminową ręcznie robioną, zamawiamy w aptece! I od czasu do czasu jak zauważę zaczerwienienie to bepanthen. I jest śliczna pupcia, do schrupania 🤪

• Mamusia
dzięki dziewczyny za wyjaśnienia co do pampersów, więc chyba zostaniemy przy tych activ baby 🙂, a ja chusteczek nie lubię i uważam że im mniej chemii tym lepiej dla dzieciaka 🙂 Sądzę, że będę ich więcej używać do buzi i rączek jak maluch podrośnie i będzie się więcej brudził na polu.

Anno nie używaj chusteczek do buzi lubią podrażniać w okół ust 🙂

Nie uwierzycie ale my niczym nie smarujemy pupy, przy każdej zmianie pieluszki przecieram tylko mokrą chusteczką i tyle.
A pupę mamy gładziutką

nawet z kranu ale woda, przynajmniej do buzi, no i oczywiście jak od czasu do czasu wytrzesz buzię to pewnie nic nie będzie.
Koleżanka moja tak załatwiła sobie córkę i lekarka zabroniła jej do buzi używać chusteczek

Post zawierał cytat z wypowiedzi lub wypowiedź zawierającą treść dotyczącą spamowania. Post został usunięty. Jeśli to tylko cytat, to z góry przepraszam - Admin.