Skocz do zawartości

czkawka | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moja malutka ma czkawkę od niedzieli zeszłej, na poczatku sie przestraszyłam, ale juz wiem ze ro czkawka, smieszne to jest, ale podobno nie groźne dla dzidzi a nawet pomaga, bo dzidzia ćwiczy sobie wtedy 🙂 a mi i tak jej szkoda, bo czasem z 10 minut ma 😞

nasz synek zaczal miec czkawki dopiero w 8 miesiacu i teraz ma po 3 - 4 dziennie i poniewaz on jest juz duzy to coraz intensywniej mi brzuszek podskakuje podczas czkawek 🙂 i tez mi go bylo szkoda ale podobno to dzieciatku w ogole nie przeszkadza 🙂
Moj miewa czkawki zazwyczaj po tym jak zjem cos dobrego 🙂 i pewnie łakomczuch wtedy popija wody i czka ;D

moja dzidzia ma tak mniej wiecej dwa razy dziennie czkawke ... myslalam ze sie strasznie meczy tym ale czytalam ze wlasnie w ten sposob cwiczy oddychanie - uspokoilam sie troszke ale nadal jest mi szkoda dzidzi jak mi tak brzuch podskakuje a ja nic na to nie moge poradzic

Kajtucha Moj tez jest?odwrocony glowka w dol i czkanie czulam tylko nad łonem ale dzis rano czulam nad pepkiem no i teraz sie zastanawiam czy on znowu sie nie odwrocil???hmmm ciekawe bardzo 😁 sie okaze dopiero w styczniu na usg :P

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
hej brzucholki

jestem czerwcóweczką, jeżeli jeszcze nie macie wyprawki dla swoich maluszków to zapraszam serdecznie na nasze aukcje ubranka w 100 % POLSKIE (właśnie rozkręcamy z mężem firmę)

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16562293

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...