Skocz do zawartości

Zdjęcia GRUDNIÓWECZEK 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Ja to na takich zdjęciach przedstawiających "nie wiadomo co" nie mogę się niczego dopatrzeć 😜
A z płcią dziecka różnie bywa, może moja córka się jeszcze synem okaże 😁

nie nie kochana córcia musi byc 😁 :P co u mnie to chyba bez zadnych watpliwosci bedzie boy 😁 Zostao to potwierdzone juz przez 3 lekarzy. A wczoraj jak mialam robione USG polowkowe to maly kilka razy kopnal w to urzadzenie, ktore przykladaja do brzucha (nie wiem jak to sie nazywa) ;p ma temperamencik po mamie 😁 😁

No tak musi być córka, zapomniałam o umowie 😁
Ruchliwy jest twój mały Boy 🙃

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/508/20110801141641.jpg/][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/9663/20110801141641.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]My[/url]

Proszę a tu my, córeczka i ja - i takie zdjęcia, na których widać wyraźnie lubię. 😆

wow najladniejsze zdjecie jakie kiedykolwiek widzialam!!! swietne ujecie 🙂 ja tez chce takie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Taką mam zdolną panią ginekolog 😆 ukryty fotograf w niej siedzi 😁
Na prawdę duża? 😮 Chyba po tacie będzie miała gabaryty, hahaha.
Pammat dziękuję 🙂

• Mamusia
doriana cudne foto 🙂))) naprawde cudo ;D gratulacje z okazji bocianiego przybysza chłopczyka hehehe... no a co do meliski to ty tak jak guga mowi te kilkogramy to chyba w obcasach.... chudzielcu nasz... tylko brzunio ładniutki zeby nie było... ale na bank nie tyle kg do przodu nie wierze;p

• Mamusia
za to ja niby mam tylko 3,5 do przodu jak narazie... w sumie wiecej pewno mam bo na poczatku duzo schudłam ale do wagi z przed ciazy mam tylko 3,5 w plusie a wszyscy mi mowia ze sie misio i pyza robie... wiec widzisz nie wiem co gorsze.. miec 9+ i byc chudzielcem niż 3,5 i mowia wszyscy na ciebie pyza :P

• Mamusia
dziekujemy coquelicot 😉)) a zwinął się jak ślimak 😉) lekarz sie śmiał ze już tak sie ładnie umie zwinąc 😜PP całe badanie taki zwinięty lezał :P zwrocilas uwage ze rączką pokazuje na buźke ale za to nogą prawie czoła dotyka 😉)))

• Mamusia
meliska napisał(a):
o widać go jeszcze w całości 🙂
no to dziewczynki dotykamy stopami do czoła 😁

no wlasnie meliska przez to ze sie tak zawinął bo na usg 4d ciezko go było w jednym kadrze zmieścic... a lekarz sie smiał ze na nastepnej wizycie to juz napewno bedzie foto w czesciach 😜 bo juz go nie obejmie 😉))) ale to dopiero za 3 tygodnie...